Mislis aa??Sarajlijc@ je napisao/la:Zabit ce ga Nemanja oooooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislis aa??Sarajlijc@ je napisao/la:Zabit ce ga Nemanja oooooo
Iz tvojih usta u Božije uši.. Aminmolotovljev je napisao/la:Moje mi šesto čulo govori da će nas biti 20 hiljada na tribinama, te da će čak 4 lopte završiti u golu
norveškog predstavnika ..![]()
..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo...
Ma zasluzio je Bicaamorovski je napisao/la:Mislis aa??Sarajlijc@ je napisao/la:Zabit ce ga Nemanja ooooooja bi najvise volio da Radovac uvali dvicu Norvežanima.. Zaslužio je Tita mi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajlijc@ je napisao/la: Ma zasluzio je BicaJoj nikad necu zaboravit onaj njegov prvi gol i onu radost svih nas, a i njega samoga
![]()
![]()
Zato vi svi kao Ađo obucete kosuljje preko dres i sve utrpate u pantalone ili bermude ...molotovljev je napisao/la:kao da gledam amidžu u bordo loži i način na koji proslavlja golove, uz ludi ljetni ples..![]()

Što da ne?Elegant je napisao/la:Zato vi svi kao Ađo obucete kosuljje preko dres i sve utrpate u pantalone ili bermude ...molotovljev je napisao/la:kao da gledam amidžu u bordo loži i način na koji proslavlja golove, uz ludi ljetni ples..![]()
![]()
Aha, od 19:45 pocinje emisija povodom utakmice, a u 21:00 je prenos.DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, momci vi ste u Cetvrtak na Face Tv-u?
E super. Hvala na infu.Sarajlijc@ je napisao/la:Aha, od 19:45 pocinje emisija povodom utakmice, a u 21:00 je prenos.DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, momci vi ste u Cetvrtak na Face Tv-u?
Pa kazeeeeeee: Obrij mala ti brkove svoje ne mozemo ih imat' obojeElegant je napisao/la:Zato vi svi kao Ađo obucete kosuljje preko dres i sve utrpate u pantalone ili bermude ...molotovljev je napisao/la:kao da gledam amidžu u bordo loži i način na koji proslavlja golove, uz ludi ljetni ples..![]()
![]()
pardon, tursko-indijskih!hilmo je napisao/la:Kad smo već kod FACE TV-a, ne znam jel neko od vas imao priliku gledati na hrvatskom RTL 2 emisiju RTL liga, koja se bavi pregledom i analizom utakmice HNL. Evo za 15 dana počinje liga a takva jedna emisija nam nedostaje da se, između ostalog, ispoštuje ono što je i gospodin Selimović govorio na TVSA sinoć, da se malo populariše domaći nogomet. Nekako mi je FACE TV najbliža realizaciji slične emisije, jer ovi ostali očito nemaju ambicija, ili vremana od turskih serija
@sabinho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.