Southboy je napisao/la:bio na treningu pa evo sad kuci dosao..ugl ima dosta pozitivnih stvari krenucu redom..
-ovo za zastavu navjerovatnije nece se nositi ona s kalasem,ljudi su skontali pogotovo vodja(da ime nespominjem)koji je i pricao bezze da se ne popusi kazna..znaci svi su svjesni sta to moze da znaci tako da se mnogo ne brine oko toga..
-trening ko trening dobar bio..nepamtim kad sam na tisem treningu bio(mada mi je prvi od kad je Admir dosao),znaci igraci se bukvalno ali bukvalno nisu culi samo je on komandovao i ukazivao na greske i pauzu za vodu pravio..pocetak treninga su radili u paru,najcesce po pozicijama napadac-napadac i tako redom..poslije dodavanja i prijema sa obje noge presli su na one plave strunjace,sklekovi,ledjni i ostale vjezbe..Onaj kondicioni ih je ubio bas vidi se da covjek zna i da ima autoritet..Onda su igrali sheve podjeljeni u 3 grupe..E poslije se podjelili prva postava i rezerve jedni protiv drugih na velike,a omladinci na drugi go vjezbali kao kornere(odnosno ubacaji) a sutevi samo iz prve,ubacis centarsut pa ides unutra sutat pa na drugu stranu pa sve tako u krug..Ono sto je meni i mnogima zapalo za oko to je onaj mali
Dino,pa covjek ima centarsut kao Gerard,momak je znaci izdomirao ja mislim 96% preciznost,a i kod suteva ima strasnu desnicu..poslije su omladinci sutali na go sa jedno 20m,i tu je bilo vise momaka sa dobrim sutevima..Ako neko moze sta vise napisat malo vise o ovom malom Dini nezz ga ja bas dobro..
A ovi sto su igrali Stana je bio brz i probijao je,Dado je bio u sredini malo je i pravio potez viska,Adzem je nekoliko puta prekidao akcije i pricao im,ali mislim najvise njemu..Baja je bio malo sebican u par navrata ima Seju slobodnog on spusta glavu i suta ili dribla..Toma je bio prosjek,derao se malo Adzem,vidi se da ga tjera jace,hoce maximum da izvvuce iz njega,odbrana ono korektna bila...Jamak radio s njima sve dok nisu krenuli igrati na velike kada je trckarao cijelo vrijeme sam,i nece igrati prvu dole 100%,kao izmjena cemo vidjeti..
Amar je bio uz liniju cijeli trening i posmatrao samo,nije se mjesao u posao,samo je patrolirao lagano..
Ono sto mogu primjetiti da nije bilo stednje na treninge ulijetali su neki kao ludi,ostajali su neki na travi u par momenata,znaci ide se ostro i Adzem trazi jace,to se vidi,sad zasad mene je pozitivno iznenadio..
Nas raje bilo oko 50-60.. Dzeku nisam odma vidio,cuo se pljesak na pocetku treninga,ja sam prvo mislio Jamaku ali eto Edinu je bilo upuceno bilo.Prica bila i za MK ,jbg dosta raje se istrosilo i mnoge je na godisnjem al 3 stoje ce ici organizovano preko udruzenja mada je moglo jos ali eto jbg bice jos i privatno..bice fina svota i dobro gostovanje nadam se..
Sry za duzi post,kome nije mrsko nek cita.. pozz za manijake nase..