NE ZASLUZUJEMO TE SEO PONOSU NAS !!Virtu4l je napisao/la:Ma nema nikakve logike, ali ko te pita, klanjaj mu se i šutiGoalgetter je napisao/la:Volim Seu, ali ovaj clanak je smjesan. Nudili mu milion eura da zaigra za njih + kako ce se vratiti u Njemacku repku, kad je vec promjenio sportsko drzavljanstvo (moze se promjeniti jednom) a vec je odigrao jednu tekmu.
Nema sumnje da bi Seo bio u Njemackoj repci da nije mjenjao drzavljanstvo, ali ovaj clanak mi je pomalo cudan.![]()
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Specijalnom cemo...Virtu4l je napisao/la:Ma nema nikakve logike, ali ko te pita, klanjaj mu se i šutiGoalgetter je napisao/la:Volim Seu, ali ovaj clanak je smjesan. Nudili mu milion eura da zaigra za njih + kako ce se vratiti u Njemacku repku, kad je vec promjenio sportsko drzavljanstvo (moze se promjeniti jednom) a vec je odigrao jednu tekmu.
Nema sumnje da bi Seo bio u Njemackoj repci da nije mjenjao drzavljanstvo, ali ovaj clanak mi je pomalo cudan.![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
U tom je sva poentaVirtu4l je napisao/la:Ma nema nikakve logike, ali ko te pita, klanjaj mu se i šutiGoalgetter je napisao/la:Volim Seu, ali ovaj clanak je smjesan. Nudili mu milion eura da zaigra za njih + kako ce se vratiti u Njemacku repku, kad je vec promjenio sportsko drzavljanstvo (moze se promjeniti jednom) a vec je odigrao jednu tekmu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- master1015
- Kontakt:
ljudi ja sam vam ovo reko odavno nudili mu pare auto sve neznam ko mi vjerovao momak je legenda
Ti mu se nakloni šest puta.bega_afc je napisao/la:Specijalnom cemo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je l na Sea misliš ? To je jedan Rušilac, ruši sve pred sobom, a u slobodno vrijeme voli da lovi medvjeda i jede ovčavinu, o Seu pričammaster1015 je napisao/la:ljudi ja sam vam ovo reko odavno nudili mu pare auto sve neznam ko mi vjerovao momak je legenda
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Smeta ti ova vrsta zafrkancije, a ne smeta ostalim kad ti valjas gluposti. Bravo ti. A tome kome cu se ja klanjat, to ostavi meni, molim te.Virtu4l je napisao/la:Ti mu se nakloni šest puta.bega_afc je napisao/la:Specijalnom cemo...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Pa sam si spomenuo Specijalnog, ja sam samo potvrdio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko je izvalio prvi te nebuloze?
A vjerovatno zmajevi ili neki drugi trash portal.Neutral je napisao/la:Ko je izvalio prvi te nebuloze?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- master1015
- Kontakt:
vjerujes da bi ga zavolio nakon tri minuta da si ga znao licno prije nego da postane profesionalni fudbaler momak je sve ono sto treba da bude svaki muskarac prije svega rusilacfixator je napisao/la:Nikada brže igrača nisam zavolio kao ovog momka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko ce drugiVirtu4l je napisao/la:A vjerovatno zmajevi ili neki drugi trash portal.Neutral je napisao/la:Ko je izvalio prvi te nebuloze?
Kod: Označi sve
http://zmajevibih7.****.co.at/2014/07/sead-kolasinac-sokirao-njemacku-i.html Re: Sead Kolašinac
Momak je poštovan, nema potrebe da se pretjeruje. Nemamo sredine ni u čemu. Nikada nismo imali.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Seo zašto nisi htjeo igradi protiv Nigerije?
Jel zato što si se prepo?
Jel zato što nisi htio trenirati?
Il si bio povrijeđen?
Il ti nisu dali sudžuku da jedeš?
Safa veli da je ovo pod 1,2 i 3. mada ja mislim da je nešto četvrto u pitanju
Jel zato što si se prepo?
Jel zato što nisi htio trenirati?
Il si bio povrijeđen?
Il ti nisu dali sudžuku da jedeš?
Safa veli da je ovo pod 1,2 i 3. mada ja mislim da je nešto četvrto u pitanju
Safat laze i ne postuje malog... 
SEO oglasi se , zasto si ucvikao prije Nigerije .. objasni naciji ... Pape kaze da je tako bilo

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sad će jadni Seo morati da sve prizna da bi dobio naredni poziv ili će se uspjeti izvući i reći da je sudžuk bio u pitanju.kimbo je napisao/la:SEO oglasi se , zasto si ucvikao prije Nigerije .. objasni naciji ... Pape kaze da je tako bilo![]()
stokton je napisao/la:Sad će jadni Seo morati da sve prizna da bi dobio naredni poziv ili će se uspjeti izvući i reći da je sudžuk bio u pitanju.kimbo je napisao/la:SEO oglasi se , zasto si ucvikao prije Nigerije .. objasni naciji ... Pape kaze da je tako bilo![]()
Il da pokaze damu izjasni se i stavi neznalicu na prvo mjesto
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], AnelMid, bvsic, Drum, FranckRibery, galia95, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, meecko, MostarskiSin, PointBlank, Rade Paprica 9 i 125 gostiju.