doista je Koreja uporediva sa bivsom drzavom.ZahaKING je napisao/la:Koliko je komunizam bio savršen i ostao takav, najbolje nam pokazuje Sjeverna Koreja na svom primjeru. Ljudi napumpali Ameriku, Japan, Kinu, Portugal, koga već...i osvojili svjetsko prvenstvo!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
al tesko mi nekako zivjetiii, bez tebe staritiiiiiiii

Ideja samog komunizma je nemoguće sprovesti radi ljudi. Ravnopravnost svih ljudi je utopija, a ono u Kini, Sjevernoj Koreji, Rusiji je sve samo ne komunizam.
Ja i Tito smo raja već godinama.
Baš kao i kod komunizma, ideja Jugoslavije je odlična bila, no pojedinci su uništili sve što se dalo uništiti. Sada imamo državu koja je usput d od države, a nemamo ništa osim rovinjanje po kontenjerima i priču kako nam je dobro jer smo Bošnjaci. Wow, imamo ime, ostalo nam nije potrebno, preživjet ćemo od zraka.
Nacionalizam je bio prejak.
Ugodan sehur za sve koji su odlučili postiti današnji dan.
Ja i Tito smo raja već godinama.
Baš kao i kod komunizma, ideja Jugoslavije je odlična bila, no pojedinci su uništili sve što se dalo uništiti. Sada imamo državu koja je usput d od države, a nemamo ništa osim rovinjanje po kontenjerima i priču kako nam je dobro jer smo Bošnjaci. Wow, imamo ime, ostalo nam nije potrebno, preživjet ćemo od zraka.
Nacionalizam je bio prejak.
Ugodan sehur za sve koji su odlučili postiti današnji dan.
samo_lijevo je napisao/la:doista je Koreja uporediva sa bivsom drzavom.ZahaKING je napisao/la:Koliko je komunizam bio savršen i ostao takav, najbolje nam pokazuje Sjeverna Koreja na svom primjeru. Ljudi napumpali Ameriku, Japan, Kinu, Portugal, koga već...i osvojili svjetsko prvenstvo!
bice bolje ...
Čuj bolan note, još kad je Halid i Enis otpjevaju
Da vratimo omladinske radne akcije, obavezno služenje vojnog roka, stepen zaposlenosti i standard života u ovo sadašnje doba, ne bi se više Juge niko sjetio. Ah da, da je ove poliKitare smaknuti
i "policiju", tj. uspostaviti kako treba organe reda, bez kriminalnih podloga, nacionalnih boja i čega već.. i to je to.
Političari koji vode državu naprijed, a ne vuku je u ponor. Policija koja lovi kriminalce, a ne surađuje s njima. Administraciju koja služi građanima, a ne sebi...i to je to
i šansu za obrazovanje/posao. Ništa više 
Političari koji vode državu naprijed, a ne vuku je u ponor. Policija koja lovi kriminalce, a ne surađuje s njima. Administraciju koja služi građanima, a ne sebi...i to je to
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hebo vas politika.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
jes' vala, daj da nešto zigu 
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kad sam lose volje, uvijek ovog pogledam..
Kad sam lose volje, uvijek ovog pogledam..
Ljudi su bolesni, to je najveći problem. Dok čovjek bude sve ignorirao stanje će biti ovako kako jest.
Čovjeku se srce slama kada izjutra šeta gradom kada je malo ko budan i vidi kako ljudi rovinjaju po kontenjerima. Zorom, da ih niko ne vide jer i pored svega imaju stid, ne daj Bože nikome.
Dok se pojedinci vozaju u Audi-u i propagiraju retardiranu priču drugi šuti.
Čovjeku se srce slama kada izjutra šeta gradom kada je malo ko budan i vidi kako ljudi rovinjaju po kontenjerima. Zorom, da ih niko ne vide jer i pored svega imaju stid, ne daj Bože nikome.
Dok se pojedinci vozaju u Audi-u i propagiraju retardiranu priču drugi šuti.
Što je najgore vjerski službenici vozaju te audije
A ukazuju kako treba ziviti skromno bla bla..
Prvi Puljić, jer je eto "moj", a svaki put u delegaciji hiljadu audija + rotacija

Prvi Puljić, jer je eto "moj", a svaki put u delegaciji hiljadu audija + rotacija
Zato će i na ovim izborima pobijediti najmanje zlo
Valjda izađe 40% ljudi 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Hvala Bogu danas se u školi djeca ne prozivaju da odgovaraju gradivo na način da ustanu oni koji idu mekteb kao što je to bio slučaj u Jugoslaviji, ili da se nekom zakidaju zaslužene titule učenika generacije samo jer ide u džamiju, itd. kontate poentu.
Neka nama Bosne, krvlju zarađene, ali vrijednije, i bolje, ma kakva god bila, od one umjetne države ! Toliko.
Neka nama Bosne, krvlju zarađene, ali vrijednije, i bolje, ma kakva god bila, od one umjetne države ! Toliko.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Razmišljao sam kad je bio onaj cirkus oko Principa kako bih danas rado živio u Austriji i koliko bi nama bilo bolje da smo zadnjih 100 godina u Austriji ostali,ali eto...Volim svoje,znam historiju Bosne bolje nego bilo ko iz moje generacije,al osjećao bih se bolje da smo dio Austrije...ili Njemačke svejedno je.
Juga me ne privlači.Produkt zaduženja,nakaradnog obrazovanja,bolesnog društva i pokušaja od komunizma je najkrvaviji rat u Evropi nakon drugog svjeckog.Bolje se živjelo nego danas upravo zbog ovih dugova u koje su je uvukli određeni.Jedino što bih vratio je obavezno služenje vojnog roka.
Juga me ne privlači.Produkt zaduženja,nakaradnog obrazovanja,bolesnog društva i pokušaja od komunizma je najkrvaviji rat u Evropi nakon drugog svjeckog.Bolje se živjelo nego danas upravo zbog ovih dugova u koje su je uvukli određeni.Jedino što bih vratio je obavezno služenje vojnog roka.
+1. Ti si Zole jedan pametan momakKawhi je napisao/la:Razmišljao sam kad je bio onaj cirkus oko Principa kako bih danas rado živio u Austriji i koliko bi nama bilo bolje da smo zadnjih 100 godina u Austriji ostali,ali eto...Volim svoje,znam historiju Bosne bolje nego bilo ko iz moje generacije,al osjećao bih se bolje da smo dio Austrije...ili Njemačke svejedno je.
Jugoslavija kao država je funkcionisala jako dobro, tu nema priče nikakve, a pogotovo ne poređenja sa ovom katastrofom od sistema, i uslova u kojima mi danas živimo.
Međutim, ja kao Bošnjak ipak biram život u svojoj državi, ispred života u nečijoj. Oni koji su bili raspoloženi da ulaze u tuđi pakaš, kriju svoju vjeru, radi ličnog uspjeha, takvi i žale za bivšom državom. A o jednopartijskom sistemu ne bih ni da počinjem diskusiju.
Elem, kasno je, odoh leći. Laku noć narode.
Međutim, ja kao Bošnjak ipak biram život u svojoj državi, ispred života u nečijoj. Oni koji su bili raspoloženi da ulaze u tuđi pakaš, kriju svoju vjeru, radi ličnog uspjeha, takvi i žale za bivšom državom. A o jednopartijskom sistemu ne bih ni da počinjem diskusiju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
BiH postoji preko hiljadu godina, ona je postojala i unutar stare države, to niko ne poriče. Gora poricanja imate danas od kremenka (znate na koga mislim).
AU je gora bila od Osmanlija. Austrija je dobra bila, izgradila nam je šine da izvoze naša bogastva iz zemlje
Lahku noć @Clutch
Austrija je Njemačka mahala
AU je gora bila od Osmanlija. Austrija je dobra bila, izgradila nam je šine da izvoze naša bogastva iz zemlje
Lahku noć @Clutch
- NeverGiveUp
- Kontakt:
I ja također volim to što mogu ponosno reći ko sam i šta sam, yebeš osnovne ljudske potrebštine, k'oda je to bitno.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Takvi su ti i danas na vlasti.Samo što su promijenili pričuClutch je napisao/la:Jugoslavija kao država je funkcionisala jako dobro, tu nema priče nikakve, a pogotovo ne poređenja sa ovom katastrofom od sistema, i uslova u kojima mi danas živimo.
Za Jugom žale ljudi koji se na vrijeme nisu ubacili u neku od 4-5 najjačih stranki.Onim što nemaju ništa je svejedno Juga,Srbija,Bosna,Crna,Gora,Hercegovina,Hrvatska...
Inače,vjera ti nema nikakve veze s Bošnjacima,al to je već teža tema.
Noć ti.
Ajvare dođe ti u glavu kad s 18 skontaš da za 10 godina možeš lako biti propali student bez posla ili čovjek s diplomom bez posla.Život mi ovisi o sreći i tome koliko ću se nekom uvući,a moj trud je nebitan.A onda vidim kako je mojim vršnjacima u normalnim zemljama.I ove skandinavske zemlje su sila,a normalno i Švica.Da mogu birat Švedska il Švica bi mi sigurno bile zemlje gdje želim živjet,nešto su mi posebnije od ŠvabijeZahaKING je napisao/la: +1. Ti si Zole jedan pametan momak
Austrijanci su nas iskorištavali,al za razliku od ostalih okupatora od pada naše dinastije Kotromanića najviše su nam i ostavili.Neutral je napisao/la:BiH postoji preko hiljadu godina, ona je postojala i unutar stare države, to niko ne poriče. Gora poricanja imate danas od kremenka (znate na koga mislim).
AU je gora bila od Osmanlija. Austrija je dobra bila, izgradila nam je šine da izvoze naša bogastva iz zemlje![]()
Lahku noć @Clutch
Slažem se da su njemačka mahala i bilo bi fino da ponovo budu jedna država.
Vidiš ja ni ne smijem reći šta sam.90% ih pomisli kako Bošnjak,ako nisi vjernikNeverGiveUp je napisao/la:I ja također volim to što mogu ponosno reći ko sam i šta sam, yebeš osnovne ljudske potrebštine, k'oda je to bitno.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Austrija je kroz historiju uglavnom bila glavna njemačka mahala i po uticaju i po kulturi, manje-više po svemu. Zato danas nisu jedna od njemačkih mahala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.