jesam 2002 ljeto odma kraj titule itddd..na DIVU takodjer...damirko je napisao/la:svaka cast onda ako si bio. jesi zabiljezio koju slicicu?fabio je napisao/la:DIV u sred MADRIDA =SPANIJE eh kad se sijetim kad sam prolazio prvi put kraj njega..pa posle na tekmi bioMElloo je napisao/la:pa normlano da je spansko najbolje![]()
![]()
![]()
Stadioni
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Najljepsi stadioni...?
ja bio jucer na calderonu 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
stetaCRNI_SA je napisao/la:ja bio jucer na calderonu
malo je klubova koji imaju historiju kao Atletico 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
a puno klubova koji imaju vecu historiju od Atl.MadridaCRNI_SA je napisao/la:malo je klubova koji imaju historiju kao Atletico
ti pravi navijaci su spanci i imaju razloga da mrze barcu ja nemam i nemogu mrzit klub koji mi stvara ugodjaj kad ih gledam na TV

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
pa sta se pravis Spanac ondaCRNI_SA je napisao/la:ti pravi navijaci su spanci i imaju razloga da mrze barcu ja nemam i nemogu mrzit klub koji mi stvara ugodjaj kad ih gledam na TV![]()
- Nordkurve_Mg
- Kontakt:
jedan od najljepsih u Njemackoj
Borussia Park

Borussia Park

Po meni top 5 stadiona na svijetu.Najljepši,najpoznatiji,najcjenjeni stadioni na kojima je građena velika historija velikih klubova(redoslijed nije bitan)
1.Anfield Road

2.Old Traford

3.Nou Camp

4.Santiago Bernabeu

5.San Siro(Giuseppe Meazza)

1.Anfield Road

2.Old Traford

3.Nou Camp

4.Santiago Bernabeu

5.San Siro(Giuseppe Meazza)

FK Pjetlovi
Prelijep stadion, još kako izgleda kad igraju Inter vs Milan 
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Samo sto ima jedan od najkriticnijih travnjaka na svijetu.
...Život za Široki...
kao sto ste mogli primijetiti mercedes-benz arena se gradi.Ugl 2011 biti ce ovakav stadion

znaci bez atletske staze,.

znaci bez atletske staze,.
Najljepsi stadion hmm... to je lako:

Kako je prelijep stadion nemogu da vjerujem, usput, taj trans iza gola Afc AJAX sam vidio prije mozda par godina, ako je novija slika, svaka cast onda za tradiciju transparenta.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Stvarno lep stadion izvana,ali iznutra je to moglo biti malo lepse,ne znam sta je sa tim Holandjanima koji god stadion sam video isto kao da je za decu pravljen sa tim sarenilom na tribinama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@Wert, mislim da je to grafit ali nisam siguran...
@Devil, jbg ljudi vole tako a to je lako promijenit uz minimalnu investiciju. A meni se svidja ovako, nekako izgleda zivlje nego da je sve u dvije boje
@Devil, jbg ljudi vole tako a to je lako promijenit uz minimalnu investiciju. A meni se svidja ovako, nekako izgleda zivlje nego da je sve u dvije boje

- marseille_unique
- Kontakt:
svecom dusom i vecim navijackim izgledom i sa svime time oko njega morem i suncem mediteranskim sto ga cini, posebnijeg stadiona necete naci

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.