Novinari medija iz Malezije - theSundaily i The Star, gledati će sutrašnju utakmicu FK Sarajevo protiv FK Haugesund.
Ocekujem neko UNFKS i u Maleziji za par godina.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
hilmo je napisao/la:Dobar Tan i od mene!
@fcsforever
Jesi li to opet bio na prinudnom radu u rudniku mrkog uglja Banovići?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesam brate i to po 2 put bez ikakvog razloga. Objasnjavo frajeru (nakav Keno kospa) da je nemoguce za 4 mjeseca uvecati dug za 1400 000 ...al et bilo proslo.
Imam pouzdanu info (al bas) da ce svaki nas igrac (u zavisnosti koliko je igrao) dobiti premije ako prodjemo do play offa. Cifra nije mala ali ne bih ovdje o tome. Uglavnom, amidza dolazi da vidi i Trening Kamp i naravno da ostavi cifru za to. Otprilike za 6 mjeseci pocinje se "zivjeti i raditi" u kampu.
Kaze mi jedan drug inace navijac malenih...da mi je dozivjeti da u euro tekmi moj klub otvori bar jednu tribinu tj da bude djaba....
IMA SE...MOZE SE
ultrassa1921 je napisao/la:cuj dobar tan,sto se ljudi lahko prodase ne mozes da vjerujes
Nemres blivit haa?
Al neka si dosao malo da napises i da vidis sta se to desava i u komsiliku.. Pripazit cemo i vas ako vam bude trebala kakva crkavica
Dobio sam info da gos.Tan dolazi sa finom cifrom koju ce ponovo uplatiti na racun kluba. Cifra je jajo fina, tako da ce biti i za prvu fazu radova nakampu, ali i sasvim solidno ce ostati za potrosnju oko ekipe.
Braco, mi zivimo napokon nas san. Uzivajmo i iz srca bodrimo nas klub.
Hajdeeeee ceeeettvvrtaaakkkk.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Da da da ..DOBAR TAN...
SVE JE SPREMNO , IGRACI NAPALJENI(DO BOLA) DA DOBIJU tekmu. Jug otvoren za FREE...prvi put u historiji za ljude koji ne mogu sebi priustiti kupovinu karte (a nije mali broj takvih)....NEMA DALJE...LEGENDARNA UPRAVA NASEG KLUBA
IDEMOOOOOOO
PS...PUSTITE IH BA NEK SE PODMLADJUJU