Nemoj tako horde ce se naljutitiBabilon je napisao/la:Gledajuci slike,stvarno trenutno najjaca grupa sto se tice i brojnosti i koreografija!cestitke!19TM87 je napisao/la:sinoc divna noc u sarajevskom naselju, grbavicaslike govore 1000 rijeci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Da se podsjetimo kako je to bilo prosle polusezone sa Sirokim
Da se podsjetimo kako je to bilo prosle polusezone sa Sirokim

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Selimovic, Serdarevic, Spahic i Bogicevic su igraci koji nisu ni na klupi bili a sigurno mogu pomoci da Zeljo igra jos bolje. Tek je pocetak tako da mislim da ima jos prostora za napredak. Ono sto je najbitnije da je snaga tj. fizicka sprema na vrhunskom nivou sto se tice ove nase PL. Igraci su u 90-oj minuti trcali potpuno isto kao i u petoj, grizli, pritiskali i stvarali pritisak na gostujuce igrace. Tu posebno vidim nasu sansu u nastavku jer mislim da 80% ekipa nije ni priblizno fizicki spremno i da padaju nakon 65-70 minuta.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
pa ja sam znao kad je amar dosao da cemo ako nista biti fizicki spremniji ako ne od svih onda vecine ekipa PL...mada amar nije zaduzen za fizicku spremu, ali kad se sjetim nekih kazni na treningu i trcanju pojedinih i graca sve mi jasno 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije Amar zaduzen ALI je on taj koji je doveo onog momka sa DIF-a i koji ih je spremio, dao im testove i sve ostalo!19TM87 je napisao/la:pa ja sam znao kad je amar dosao da cemo ako nista biti fizicki spremniji ako ne od svih onda vecine ekipa PL...mada amar nije zaduzen za fizicku spremu, ali kad se sjetim nekih kazni na treningu i trcanju pojedinih i graca sve mi jasno
AMAR OSIM
- themaniaks
- Kontakt:
Ovo je moj prvi post jer sam iznerviran nekim komentarima o navijanju.Ovaj ARES kaze nikad necemo biti kao komsije,vidim da ti pratis vise njih nego nas i ako su oni po tebi bolji daleko ti Grbavica bila.U drugom poluvremenu je navijanje bilo odlicno i smatram samo da se momci iz prvih redova trebaju rasporediti po citavoj tribina da malo kontrolisu navijanje jer Jug je siroka tribina da jedan lik vodi.Sto se tice djece,djece ce uvijek biti ne samo kod nas nego kod svih.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
ma sinoc eXtRa utakmica... 2 ili 3 propuštene prilike...za želju.. ali šta je tu je.. ali fkt jug je sinoc zasjao punim sjajem... jug popunjen skoro pa do posljednjeg mjesta... stvarno neopisivo za onog ko nije bio na utakmici....
Druze ne nerviraj se previse,to pricaju oni koji uopste nisu ni bili na utakmici...Fenomenalna atmosfera sinoc,a kome se ne svidja ne mora ni gledati ni komentarisati...Pozzzzthemaniaks je napisao/la:Ovo je moj prvi post jer sam iznerviran nekim komentarima o navijanju.Ovaj ARES kaze nikad necemo biti kao komsije,vidim da ti pratis vise njih nego nas i ako su oni po tebi bolji daleko ti Grbavica bila.U drugom poluvremenu je navijanje bilo odlicno i smatram samo da se momci iz prvih redova trebaju rasporediti po citavoj tribina da malo kontrolisu navijanje jer Jug je siroka tribina da jedan lik vodi.Sto se tice djece,djece ce uvijek biti ne samo kod nas nego kod svih.
Rotor Volgograd...
- samir_tm87
- Kontakt:
jest vala , sta se bezze nerviras , meni su ti takvi odavno na ignore 

Govorilo se da je bolje dovesti jedno pravo pojačanje, nego 5 solidnih. A odlučili smo se za ovo drugo. Da igra 25 igrača u polju, imali bismo sigurno najjači tim u ligi. Ovako nam i na tribinama ostaju igrači koji su u 5 deka s onima na terenu. Očekuje se puno i od Šehića, Čolića, Selimovića, Stanića, Svrake, H. Bešlije, Rovčanina, Spahića, pa možda i Peraka, Serdarevića, Popovića... Ne znam gdje potrpati sve te igrače, ali vjerujem da Amar zna šta i kako.
P.S. Djeca su vojska najjača!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Igraci su dovodjeni planski, tako da na svakom mjestu imamo 2 podjednako kvalitetna igraca, mjesto u prvih 11 nikom nije zagarantovano i igrat ce onaj ko je u boljoj formi.Željovac je napisao/la:Govorilo se da je bolje dovesti jedno pravo pojačanje, nego 5 solidnih. A odlučili smo se za ovo drugo. Da igra 25 igrača u polju, imali bismo sigurno najjači tim u ligi. Ovako nam i na tribinama ostaju igrači koji su u 5 deka s onima na terenu. Očekuje se puno i od Šehića, Čolića, Selimovića, Stanića, Svrake, H. Bešlije, Rovčanina, Spahića, pa možda i Peraka, Serdarevića, Popovića... Ne znam gdje potrpati sve te igrače, ali vjerujem da Amar zna šta i kako.
Amar izgleda misli da je bolje imati zdravu konkurenciju i jak kolektiv nego par zvijezda od cijeg ce raspolozenja zavisiti rezultat
Cuva Bog Zelju svog!
siroki gubi 2:0 mi im uzmemo bod opasno se onda ukljucujemo u borbu ako nista za drugo mjesto
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
stvarno trebate stisnuti upravu da vam malo porade na stadionu(nije provokacija)ali bar da wc naprave da se ljudi mogu osvjeziti ili isprazniti,kad god sam na grbavici umirem bez vode i naravno trpim pis do zenice,pozzztax je napisao/la:po mom misljenju stadion nam je odron i hitna je potreba kakva takva sanacija
dalje igra prosjecna dovoljna za ispodprosjecnu ekipu
navijanje lose
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
pa dobro nije ni nama puno bolja situacija ni kad gostujemo kod vas ni bilo gdje drugo, vodu nam cesto daju igraci prije tekme i na poluvremenu a to za wc na grbavici mislim da je to vise do murije nego do uprave ali eto
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Odlicno je ispalo ovo prvo kolo. Samo jos da Jandric ne dade go u 92 min za Borac bilo bi jos bolje. Sve u svemu pobjegli smo Zrinjskom 3 boda sto je za sada dobro. Ne racunam Sarajevo, Velez i Siroki jer su oni svi igrali na strani. Vidjet cemo sljedece kolo kako ce tabela izgledati.
AMAR OSIM
na sjeveru imaju wc al ne moze se pric jer bi doslo do marisane svaki put kad bi neko otisao da se olaksaBaltazar je napisao/la:pa dobro nije ni nama puno bolja situacija ni kad gostujemo kod vas ni bilo gdje drugo, vodu nam cesto daju igraci prije tekme i na poluvremenu a to za wc na grbavici mislim da je to vise do murije nego do uprave ali eto

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Jesi li imalo sada optimisticniji ili si i dalje crna ovcaStole iz Bora je napisao/la:Odlicno je ispalo ovo prvo kolo. Samo jos da Jandric ne dade go u 92 min za Borac bilo bi jos bolje. Sve u svemu pobjegli smo Zrinjskom 3 boda sto je za sada dobro. Ne racunam Sarajevo, Velez i Siroki jer su oni svi igrali na strani. Vidjet cemo sljedece kolo kako ce tabela izgledati.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ovo je exstra izgubio široki i sarajevo a svinjski kući sve bliži samom vrhu
...

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sacekaj jos 4 kola pa cu ti reci ..Seyo_TM je napisao/la:Jesi li imalo sada optimisticniji ili si i dalje crna ovcaStole iz Bora je napisao/la:Odlicno je ispalo ovo prvo kolo. Samo jos da Jandric ne dade go u 92 min za Borac bilo bi jos bolje. Sve u svemu pobjegli smo Zrinjskom 3 boda sto je za sada dobro. Ne racunam Sarajevo, Velez i Siroki jer su oni svi igrali na strani. Vidjet cemo sljedece kolo kako ce tabela izgledati.

AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.