Pusti ga neka živi u ubjeđenju da se fudbal igra otkako je njegov režimski klub uskrsnuo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Daj bola krmak igrali su Velez i Sloboda evropu kad ti je za tim znao samo poneki deda u argentinirigotina je napisao/la:zamoliti cu vas jos jednom, pustite pastrmku, sad ce doc predstavnici Slobode i ostalih velikana pa ce razgovarati o postavljenoj temi. Vi imate druge teme i druge brigerigotina je napisao/la:zamoliti cu sve navijace Zrinjskoga da ne komentiraju ništa na ovoj temi o ispadanju jer nisu kompetentni govoriti o tome baš kao što navijači Veleža nisu kompetentni govoriti na temama o Euro natjecanjima. Zna se tko gdje pripada. Hvala![]()
yebote 4 hiljade na stadionu juce. Dokaz da je onih 7 protiv sirokog bilo 3 iz skutorije. Roknite se zajedno sa tim bubuljicarskim klubom
![]()
![]()
zato mi ne ispadamo, to je rezervirano za velikane. Tavorenje po BiH selendramaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Claus ma brato ovi klubovi iz epruvete nisu duga vijeka. To se svako malo gasi pa se ozivljava. Komedija zesca. Oni da ispadnu u 2 ligu nebi se nikad vise vratili. Vjestacki klub. Dok ima para igrat ce ccim nestane gasenje pa reinkarnacija kad ih bude![]()
I u tim selendrama nas na gostovanjima ko vas juce. Krmak smijesni ste do bola oca mirigotina je napisao/la:zato mi ne ispadamo, to je rezervirano za velikane. Tavorenje po BiH selendramaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Claus ma brato ovi klubovi iz epruvete nisu duga vijeka. To se svako malo gasi pa se ozivljava. Komedija zesca. Oni da ispadnu u 2 ligu nebi se nikad vise vratili. Vjestacki klub. Dok ima para igrat ce ccim nestane gasenje pa reinkarnacija kad ih bude![]()
**** ga, slika govori vise od tisucu rijeci, izvoli pogledaj slike od jucer pa dodi i reci bilo je 4 000 ljudi... nego vi nastavite punit tribine po drugoj ligi, ostavite prvu ligu normalnim i sređenim klubovima. sramota bi bila da vi nekim slučajem izađete u europu, iako znamo da od toga nema ništaClaus je napisao/la:Ybg, neko u drugoj ligi napuni stadion sa skoro 10.000 duša, a nekog u kvalifikacijama za CL dođe gledati cca 4.000 gledalaca.
" onclick="window.open(this.href);return false; Pozz za pastrmku i njegovu škvadru iz Istočnog TimoraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Claus ma brato ovi klubovi iz epruvete nisu duga vijeka. To se svako malo gasi pa se ozivljava. Komedija zesca. Oni da ispadnu u 2 ligu nebi se nikad vise vratili. Vjestacki klub. Dok ima para igrat ce ccim nestane gasenje pa reinkarnacija kad ih bude![]()
iz tvojih postova se da iscitati velika zavist zbog rezultata Zrinjskoga u zadnjih nekoliko sezona. Pomirite se sa tim da ste drugi u gradu. Neka vas u Kaknju i u ostalim metropolama.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nas u Kaknju 4000 pola onog stadiona i brdo crveno raje koja nije mogla uci a njih se 4000 skupi u kvalifikacijama cl. Jos kad tu nadodamo udarne iz Rastana rodoca i ortijesa dobijemo svakog 13-tog mostarca na tribini. Jao komedije oca mi. Pa nama je to prije 5 godina bio prosjek u pl
volimo kad izmislite i lanete neku glupost poput te o neisplaćivanju plaća. Sve je to zavist i ja to razumijemChinaglia je napisao/la:šta ima uređeni klub? igraju LP, a ponajbolji igrač im otišao zbog neisplaćenih plata
Kako necu znat. Imas u ćao tifu clanak u splitu smo samo bjezali od RA. 8000 nas bacalo auta s rive u more ali sine moj davno je to bilo. Ali sta ti znas kad nemas ni tlinest.jugend je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; Pozz za pastrmku i njegovu škvadru iz Istočnog TimoraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Claus ma brato ovi klubovi iz epruvete nisu duga vijeka. To se svako malo gasi pa se ozivljava. Komedija zesca. Oni da ispadnu u 2 ligu nebi se nikad vise vratili. Vjestacki klub. Dok ima para igrat ce ccim nestane gasenje pa reinkarnacija kad ih bude![]()
PS Nesto mi mnogo znas pjevati Torcidine pjesme za jednog "starog" velezovca...ili se varam?! Sad sam se sjetio , cini mi se da si nedavno hvalio Torcidu , kao samo oni vise vole svog Hajduka nego sto RedHarmy voli Vehleza...
ti samo pricas o nekim tisucama, a onu malu tribinu u vrapcicima niste napunili nikadNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nas u Kaknju 4000 pola onog stadiona i brdo crveno raje koja nije mogla uci a njih se 4000 skupi u kvalifikacijama cl. Jos kad tu nadodamo udarne iz Rastana rodoca i ortijesa dobijemo svakog 13-tog mostarca na tribini. Jao komedije oca mi. Pa nama je to prije 5 godina bio prosjek u pl
Mi smo je davno izborili na zelenom terenu, ali hercegovački lobi je bio presnažan da Široki ostane kratkih rukava. A u budućnosti, za nekih par sezona, ko zna šta će biti. Licenca za PL je dobivena na prvostepenoj komisiji, za eventualnu Evropu s ušminkanim stadionom i sređenom glavninom duga također smatram da ne bi trebalo biti problema.rigotina je napisao/la:**** ga, slika govori vise od tisucu rijeci, izvoli pogledaj slike od jucer pa dodi i reci bilo je 4 000 ljudi... nego vi nastavite punit tribine po drugoj ligi, ostavite prvu ligu normalnim i sređenim klubovima. sramota bi bila da vi nekim slučajem izađete u europu, iako znamo da od toga nema ništaClaus je napisao/la:Ybg, neko u drugoj ligi napuni stadion sa skoro 10.000 duša, a nekog u kvalifikacijama za CL dođe gledati cca 4.000 gledalaca.
ako on laže, onda lažem i jarigotina je napisao/la:volimo kad izmislite i lanete neku glupost poput te o neisplaćivanju plaća. Sve je to zavist i ja to razumijemChinaglia je napisao/la:šta ima uređeni klub? igraju LP, a ponajbolji igrač im otišao zbog neisplaćenih plata
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Google [Bot], Hrammm1921, Jadnimi, mnon46 i 35 gostiju.