NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Prvo da na ovoj temi cestitam momcadi koja je odigrala perfektno i dosla se nadigravati ,normalno kad su poveli povukli se i odbranili uz odlicnog golmana,momci svaka cast,napadac 9. kosonja od citavog stadiona aplauz dobio na kraju utakmice.
Nije bilo ni lezanja i provokacija ni sl. gluposti.VELIKO HVALA iako smo izgubili,ovakve utakmice vracaju vjeru u nas nogomet!
Nije bilo ni lezanja i provokacija ni sl. gluposti.VELIKO HVALA iako smo izgubili,ovakve utakmice vracaju vjeru u nas nogomet!
HSK Zrinjski Mostar
E Babilone, jarane, svaka i tebi čast! Treba biti velik pa ovo reći, ma u stvari treba biti potpuno normalan pa dati normalnu izjavi. Ti si normalan u ovom nenormalnom svijetu. Moje veliko poštovanje tebi i svima koji doprinose uljuđivanju našeg fudbala a Bogami i nogometa!Babilon je napisao/la:Prvo da na ovoj temi cestitam momcadi koja je odigrala perfektno i dosla se nadigravati ,normalno kad su poveli povukli se i odbranili uz odlicnog golmana,momci svaka cast,napadac 9. kosonja od citavog stadiona aplauz dobio na kraju utakmice.
VOLIM TE ZVIJEZDO!
Ćurguz, moj čovjek!!!!!!!!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
svaka castzmajce je napisao/la:E Babilone, jarane, svaka i tebi čast! Treba biti velik pa ovo reći, ma u stvari treba biti potpuno normalan pa dati normalnu izjavi. Ti si normalan u ovom nenormalnom svijetu. Moje veliko poštovanje tebi i svima koji doprinose uljuđivanju našeg fudbala a Bogami i nogometa!Babilon je napisao/la:Prvo da na ovoj temi cestitam momcadi koja je odigrala perfektno i dosla se nadigravati ,normalno kad su poveli povukli se i odbranili uz odlicnog golmana,momci svaka cast,napadac 9. kosonja od citavog stadiona aplauz dobio na kraju utakmice.

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Ćurguze vrati se u Doboj i uvedi Slogu u PL!!!MinistaR je napisao/la:VOLIM TE ZVIJEZDO!

Iz Gradačca se u Doboj ide preko Modriče. Da li to šta smeta? Da ga neće ljudi zaustaviti u Modriči sezonu - dvije!bojdo je napisao/la:Ćurguze vrati se u Doboj i uvedi Slogu u PL!!!MinistaR je napisao/la:VOLIM TE ZVIJEZDO!
Sta pricas ti???zmajce je napisao/la:Iz Gradačca se u Doboj ide preko Modriče. Da li to šta smeta? Da ga neće ljudi zaustaviti u Modriči sezonu - dvije!bojdo je napisao/la:Ćurguze vrati se u Doboj i uvedi Slogu u PL!!!MinistaR je napisao/la:VOLIM TE ZVIJEZDO!
Cestitam%20Zvijezdi,%20zasluzili%20su%20da%20i%20oni%20osvoje%20vazne%20bodove%20na%20strani,%20koji%20ce%20im%20puno%20znaciti%20za%20nastavak%20prvenstva.%20Napravili%20su%20"zmajski"%20posao.[*][/color]
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BRAVO BRAVOOOOOOOOO KOMSIJEEEEEEEEEEEEEE 
iskrene cestitke komsijama na velikoj pobjedii

iskrene cestitke komsijama na velikoj pobjedii
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Hvala,upravo sam htjeo nekoga pitati ko je bio na utakmici,dali je Zvijezda zasluzeno pobijedila i kako je igrala,uz ove tvoje pohvale vidim pozitivan odgovor,i ovakve tvoje izjave vracaju vjeru u ljude i nogomet,veliki pozdrav iz GradaccaBabilon je napisao/la:Prvo da na ovoj temi cestitam momcadi koja je odigrala perfektno i dosla se nadigravati ,normalno kad su poveli povukli se i odbranili uz odlicnog golmana,momci svaka cast,napadac 9. kosonja od citavog stadiona aplauz dobio na kraju utakmice.
Sad trebao odigrati ovako protiv Slavije i šest bodova iz dvije utakmice već upola osigurava ostanak, mada se ima još puno igrati!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
VELIKO HVALA !!!Borčevac je napisao/la:Čestitam!Upisali ste veoma važna tri boda.
Svaka cast,veoma korektna ekipa koja uvijek dodje da se nadigrava bez one nase standardne taktike lezi valjaj se uzimaj vrijeme,grehota bi bila da se Zvijezda da ovako korektnom igrom bori za opstanak...
Sve cestitke
Sve cestitke

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Molim druže.yummymummy je napisao/la:VELIKO HVALA !!!Borčevac je napisao/la:Čestitam!Upisali ste veoma važna tri boda.
bojdo je napisao/la:Svaka čast za Zvijezdu!!!Ćurguz odlicno krenuo!
- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav iz Zenice,
Svaka cast za pobjedu, ipak nije Zrinjski bilo ko. Zdrava ste sredina, imate za razliku od nas upravu koja voli svoj klub i grad. Sve najbolje i sretno!
Svaka cast za pobjedu, ipak nije Zrinjski bilo ko. Zdrava ste sredina, imate za razliku od nas upravu koja voli svoj klub i grad. Sve najbolje i sretno!

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
želim čestitati nogometašima i navijačima zvijezde na osvajanju 3 boda u mostaru. zvijezda je čuvala svoju mrežu (i trebali su 0-1) i uspijeli su u tome. došli su i odigrali hrabro i to im se isplatilo. zrinjski za ne prepoznat danas.loše loše i jako loše. zelim još samo istaci jer niko ne spominje a spominjali bi da je bilo nesto sumljivo, zvijezda nikad nije imala poštenije sudjenje i korektniju publiku na jednom gostovanju. svaka čast!!!
Jako loša utakmica. Zrinjski je imao neku jalovu inicijativu ali bez učinka. Pola igrača nam je odigralo debelo ispod svojih mogućnosti (napadači pogotovo), ne znam zašto. Zvijezda nije imala možda ni jedan korner ali nebitno. U lošoj utakmici, bili su manje loš protivnik i postigli ono najvažnije u nogometu,a to je gol. Mi smo imali nekoliko prilika ali kad promašiš nekoliko zicera onda ni ne zaslužuješ pobjedu.
Vama svaka čast,a naši se mogu pozdraviti od Europe uz ovakvu igru, makar kroz prvenstvo.
Sudci su imali par loših intervencija na obje strane ali ništa bitno.
Toliko o tome kao se u Mostaru ne može igrati ili ne daj bože pobjediti.
Vama svaka čast,a naši se mogu pozdraviti od Europe uz ovakvu igru, makar kroz prvenstvo.
Sudci su imali par loših intervencija na obje strane ali ništa bitno.
Toliko o tome kao se u Mostaru ne može igrati ili ne daj bože pobjediti.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čestitke cijeloj ekipi i Ćurguzu, a posebno Kariću koji je uspijo sačuvat mrežu. Eh da je on branio u prvoj utakmici dole prošle godine ne bi ni tada izgubili
Svima hvala na čestitkama i mislim da je ovo prva Zvijezdina gostujuća pobjeda, MinistaR možda negdje ima u evidenciji pa neka provjeri.Ovo je veoma važna tri boda i mislim da će u subotu protiv Slavije biti pun stadion

Svima hvala na čestitkama i mislim da je ovo prva Zvijezdina gostujuća pobjeda, MinistaR možda negdje ima u evidenciji pa neka provjeri.Ovo je veoma važna tri boda i mislim da će u subotu protiv Slavije biti pun stadion

Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:Čestitke cijeloj ekipi i Ćurguzu, a posebno Kariću koji je uspijo sačuvat mrežu. Eh da je on branio u prvoj utakmici dole prošle godine ne bi ni tada izgubili![]()
aaa neznam dali bi prošle godine dobili, danas je jovic pogriješio sa taktikom i sastavom. a golman vam je branio ko lud zasluzio je 3 plaće. nama evropa najbilza preko kupa nazalost, al borit cemo se mi jos i dao bog da sudjenje bude nama kakvo je bilo ekipama u mostaru. evo da nije sve tako crno bio sam prošle godine kod vas i koliko sam mogo vidit bilo je pošteno sudjenje. dalje ne znam jer nas je policija izbacila sa stadiona u 30 nekoj minuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.