FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sinoć oko infa, danas dječija prepucavanja, pa dokle više majka mu stara šta vam je
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
daj Boze da se ta energija iz tvoje mahale prenese i na ostatak grada...amypitar je napisao/la:Ja ne pamtim ovako interesovanje za jednu utakmicu, od Genka i Dinama.Kod mene pola familiji ide,dosta ide raja na temu iz komsiluka, koja nije godinama isla.Ono sto je sigurno je to da ce Tan vidjeti nesto sto se rijetko viđa, i u Engleskoj ligi.
Svi mi redovni navijaci mozemo raditi na povecanju posjete, jednostavno da svak sebi zada cilj da povede jos nekog sa sobom ko inace ne ide...
- BlueForever87
- Kontakt:
@mma_hz - realno Zeljo nema jak marketing u ovom trenutku kao prije par godina, spominje onaj ko treba ali slazem se da treba jaca 'okupacija' medija. u fazi smo rekonstrukcije kluba kada to dodje na svoje i marketing ide s tim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
BlueForever87 je napisao/la:@mma_hz - realno Zeljo nema jak marketing u ovom trenutku kao prije par godina, spominje onaj ko treba ali slazem se da treba jaca 'okupacija' medija. u fazi smo rekonstrukcije kluba kada to dodje na svoje i marketing ide s tim.
Evo sad mi kaze jaran iz Centrotransa Eurolinesa,da ce nas putovanje avionom do Norveske i nazad,te smjestaj doci oko 75 milja km.
Ma daj luciferu nemoj biti šejtanlucif3R666 je napisao/la:Da se malo pohvalim , moj stari sutra slobodno daje svojim radnicima a njih ima 10 pod uslovom da idu na utakmicu , kupit ce 10 ulaznica za zapad ! ovo je na moj nagovoreto pomaze se koliko je moguce
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Kako Dino reče vezano za još jedno pojačanje,ako momak pristane to će biti istinski pravo pojačanje u veznom redu.A.B.D. 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- HannahMontana
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
sasistika je napisao/la:Kako Dino reče vezano za još jedno pojačanje,ako momak pristane to će biti istinski pravo pojačanje u veznom redu.A.B.D.
Cuj u veznom redu.
Pa po meni smo tu najslabiji. Da je naci novog Jajala sve bih dao...amypitar je napisao/la:sasistika je napisao/la:Kako Dino reče vezano za još jedno pojačanje,ako momak pristane to će biti istinski pravo pojačanje u veznom redu.A.B.D.
Cuj u veznom redu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma daj sviju tiDzanelemi je napisao/la:Pa po meni smo tu najslabiji. Da je naci novog Jajala sve bih dao...amypitar je napisao/la:sasistika je napisao/la:Kako Dino reče vezano za još jedno pojačanje,ako momak pristane to će biti istinski pravo pojačanje u veznom redu.A.B.D.
Cuj u veznom redu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
napadač je u pitanjuDzanelemi je napisao/la:Pa po meni smo tu najslabiji. Da je naci novog Jajala sve bih dao...amypitar je napisao/la:sasistika je napisao/la:Kako Dino reče vezano za još jedno pojačanje,ako momak pristane to će biti istinski pravo pojačanje u veznom redu.A.B.D.
Cuj u veznom redu.
a mozda su i napadac i vezni
ahha zezam se, ne znam fakat nista prvi put cujem to vezni red
ma ko ce ga znati ovim nasima.. valjda ce ssdad bit ovih KAP'TALACA na trzistu pa ce se zaletit
ahha zezam se, ne znam fakat nista prvi put cujem to vezni red
ma ko ce ga znati ovim nasima.. valjda ce ssdad bit ovih KAP'TALACA na trzistu pa ce se zaletit
SVI NA KOSEVO IGRA SARAJEVO !
-
lucif3R666
- Kontakt:
kad ce kallasi konkurisat za sastav ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Burberry46
- Kontakt:
To je toDzanelemi je napisao/la:daj Boze da se ta energija iz tvoje mahale prenese i na ostatak grada...amypitar je napisao/la:Ja ne pamtim ovako interesovanje za jednu utakmicu, od Genka i Dinama.Kod mene pola familiji ide,dosta ide raja na temu iz komsiluka, koja nije godinama isla.Ono sto je sigurno je to da ce Tan vidjeti nesto sto se rijetko viđa, i u Engleskoj ligi.
Svi mi redovni navijaci mozemo raditi na povecanju posjete, jednostavno da svak sebi zada cilj da povede jos nekog sa sobom ko inace ne ide...
Saraj'vo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Šta je ovo bolan, svaki dan naši igrači gostuju na nekoj televiziji, ko će to stići sve upratit hehe

-
fcsforever
- Kontakt:
Malo me cudi ovo sto Dzeno ima dileme oko igraca na sredini terena i dileme oko oba krila. Kontam , zar nije do sad skonto to
To su te slatke mukefcsforever je napisao/la:Malo me cudi ovo sto Dzeno ima dileme oko igraca na sredini terena i dileme oko oba krila. Kontam , zar nije do sad skonto to
Ti si opet šampion !
fcsforever je napisao/la:Malo me cudi ovo sto Dzeno ima dileme oko igraca na sredini terena i dileme oko oba krila. Kontam , zar nije do sad skonto to
sta te brate ima cuditi pa i sam vidis da imamo jak drama kolektiv jos ako dodje ovo zvucno ime... pa normalno da je u dilemi koga stavit u prvih 11 neki uigrani a neki kvalitetniji od ostalih al neuigrani a dzeno je svjestan mogucnosti svakog igraca sto ga potpuno razumijem... samo je siguran stojcev krste cimirot dupovac dzemo dejo ostali tu i tamo koga stavit?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 23 gosta.