Rukometni transferi u BiH
Re: Rukometni transferi u BiH
Haso cosic i amar kobilica ponovo u celiku, a prica se kako bi mogao i tatar iz vogosce... pane ponovo doso do para....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako ode doce u Slobodu barem je meni to rekaoBAMBI je napisao/la:Maadridd je napisao/la:Nevjerujem RK Konjuh je u finansiskim problemima igraci polako napustaju klubkanarinac je napisao/la:davor kadic iz celika u konjuh![]()
Ma nece davor kadic nigdje iz celika......
..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dvorana u Maglaju trenutno ima betonsku podlogu. Da vidimo ko će nas pobijeditino rules je napisao/la:dali su dobili donacije od EHF , IHF što se pričalo... i u kakvom su im stanju dvorane , nadam se da će igrati kod komšija , ako im dvorane nebudu na vrijeme popravljene..., jer šteta bi bilo i za njih i za Ligu da neigraju ...
@ što se tiče igrača mali Bosić je izrastao u odličnog srednjeg beka , a Peđi zbog odbrana na Islandu želim inostrani angažman

P.S.
Nema još nikakvih donacija, a uveliko se priča da će ova dva kluba "zamrznuti" na godinu dana ... tugo moja

U Doboju se steta procjenjuje i do 500mil. Tesko da je sada nekome do sporta. Kao rukometni poligon za turnir su osposobili...
Darko Ilić prelazi iz Sloge u Gračanicu
Iz Gradacca, ne Sloge...
Nista od ćosica u čeliku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Međić potpisao za Vogošću
Najbolji rukometaš mostarskog Zrinjskog u prošloj sezoni Mirko Herceg inače bivši lijevi vanjski mlađih dobnih kategorija hrvatske reprezentacije je novi član hrvatskog doprvaka Nexea iz Našica.
Ljubušak će se tamo pridružiti nekadašnjim suigračima iz Izviđača i svojim sugrađanima Marinu Vegaru i Miji Tomiću.Nexe je nedavno novi član seniorske reprezentacije Hrvatske Šime Ivić koji je prešao u Celje.
Ljubušak će se tamo pridružiti nekadašnjim suigračima iz Izviđača i svojim sugrađanima Marinu Vegaru i Miji Tomiću.Nexe je nedavno novi član seniorske reprezentacije Hrvatske Šime Ivić koji je prešao u Celje.
sahinovic i bajramovic potpisali za prvoligasa mrk cazin
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ako hoćete u Premijer Ligu samo dovedite Šahinovića i Bajramovića , uspjeh zagarantovan 

no rules je napisao/la:ako hoćete u Premijer Ligu samo dovedite Šahinovića i Bajramovića , uspjeh zagarantovan

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa i mogu u cazinu da igraju,jedan poltron i njegov lessi...bajka iz cazina je pocela..
Šarenac iz Sloge u drugoj ligi Francuske
Sloboda Solana , Došli: Bakir Buljugija (RK Gračanica), Emir Ferhatbegović (RK Gračanica), Selman Beširović (RK Gračanica) , Kenan Hajdarević (Norveška?) , još prije pola godine Suhonjić došao iz Gračanice , kao i Mirza Ferhatbegović... u najgorem slučaju sredina tabele za Solare ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
koji je koeficijent za obracun peMzije?no rules je napisao/la:Sloboda Solana , Došli: Bakir Buljugija (RK Gračanica), Emir Ferhatbegović (RK Gračanica), Selman Beširović (RK Gračanica) , Kenan Hajdarević (Norveška?) , još prije pola godine Suhonjić došao iz Gračanice , kao i Mirza Ferhatbegović... u najgorem slučaju sredina tabele za Solare ...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
imaju oni i mlade igrače , 2 godine su bili 1.-2. u drugoj ligi sa njima , bit će to spoj mladosti i iskustvakoji je koeficijent za obracun peMzije?

- samo_lijevo
- Kontakt:
ima svaki klub mlade igrace,ali kao i u svakom klubu oni ce da igraju par minuta.Vidis i sam da su doveli prvu postavu,naravno razumijem ja to da je vrlo tesko sa djecom opstati u ligi,ali opet se zapostavljaju mladi zbog igraca koji idu gdje su bolje pare.Sve se vrti u krug,iz godine u godinu ista prica sa klubovima i igracima.no rules je napisao/la:imaju oni i mlade igrače , 2 godine su bili 1.-2. u drugoj ligi sa njima , bit će to spoj mladosti i iskustvakoji je koeficijent za obracun peMzije?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Pedja Dejanovic bi trebao preci u Bidasao Irun, ako to ne uspije onda Borac. Ostali mladji igraci iz Sloge ce preci u Derventu. (Blic)
Znali neko koje ekipe nastupaju u narednoj sezoni rukometne lige odnosno da li ovu sezonu nastupaju Maglaj i Sloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.