Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Muhamed Bešić
Sutra bi trebali da predstave novi dres Evertona. I tada se ocekuje da predstave i nekog novog igraca/e.

Besic and Ospina among WC bargains
evo i full text : http://www.teamtalk.com/worldcup/news/9 ... C-bargainsMuhamed Besic
Young Bosnian Muhamed Besic was tasked with thwarting Lionel Messi on his World Cup debut and he managed to keep tabs on him for the most part (at least until the Argentine scored one of the goals of the tournament).
Besic maintained a pass success rate of 91% over the course of the competition and broke up play effectively with 3.0 tackles, 2.3 interceptions and 3.3 fouls per appearance.
Moves to Swansea and Everton have both been mooted in the press for a bargain reported £4million fee.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ajax je napisao/la:
A kakvi su ovo gabori Allahu dragi
Everton će u narednih 24 časa kompletirati transfer bosanskog veziste Muhameda Bešića koji je ostavio sjajan utisak na Mundijalu. Karamele će Bešićevom akteulnom klubu Ferencvarošu platiti pet miliona evra na ime obeštećenja.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hvala Bogu više da završi i ta saga 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma nista ti tu jos nije zavrsilo... tek pocinje 2. sezona transfer sage, kao i obicno sa nasim igracima (:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas tako. Sad kad se jos jedan Premierligas umjesa u to sve, Tottenham predpostavljam, pa se opet sve na novo okrene.bubreg je napisao/la:ma nista ti tu jos nije zavrsilo... tek pocinje 2. sezona transfer sage, kao i obicno sa nasim igracima (:
pazite ovo, sa desne strane je jedan lik što ne voli Bešića, pa ga ovaj jedan proglasi aspsolutnim idiotom (melt) i stavi srpsku zastavu pošto smo mi Bosanci, pa kao neprijatelj 
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 16 jul 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi klub za Besica nema dalje

Sto se tice konkurencije u Evertonu, imaju tu McCarthya i Barrya koji su igrali odlicno prosle sezone. McCarthy vjerovatno nije toliko poznat ljudima sto ne prate PL, ali je vrlo dobar igrac. Barry je ostario, tako da vjerujem da se Besic moze izborit za mjesto pored McCarthya, iako nece bit lako. Barry ima dosta veliko ime i potpisao je ugovor na 3 godine.
Everton inace igra klasicnu 4-2-3-1.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Prije ce izbaciti Barrya nego McCarthya koji je jako dobar igrac. Najvjerovatnije nece ni jednog ni drugog. Nego ce se povremeno rotirati. A Besic ce se polako snalaziti i mozda iskoristi svojih pet minuta ili neku povredu. Njihovi navijaci govore da je i Gibson solidan igrac koji moze to odigrati ali je imao non stop neke povrede prosle sezonu. I vesele se sto je konacno ove sezone spreman.Cartman je napisao/la:Sto se tice konkurencije u Evertonu, imaju tu McCarthya i Barrya koji su igrali odlicno prosle sezone. McCarthy vjerovatno nije toliko poznat ljudima sto ne prate PL, ali je vrlo dobar igrac. Barry je ostario, tako da vjerujem da se Besic moze izborit za mjesto pored McCarthya, iako nece bit lako. Barry ima dosta veliko ime i potpisao je ugovor na 3 godine.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 jul 2014, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
I mislio sam rec da ce lakse izbacit Barrya, znaci da ce igrat zajedno sa McCarthyem, ali vidim da sam konfuzno napisao. Yebiga, meni je Norveski maternji. 
A Gibson jest imao solidnu sezonu 12/13, ali znam ga iz Uniteda i to je igrac koji nije ni blizu Besica po meni.
A Gibson jest imao solidnu sezonu 12/13, ali znam ga iz Uniteda i to je igrac koji nije ni blizu Besica po meni.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da dodam jos, kad budu falil neki stoperi i bekovi zbog povreda ili suspenzija, tu je uvijek Besic koji moze zakrpiti rupe. Sto je jedan veliki plus za njega, ko ce znati, mozda se i ustali na nekoj drugoj poziciji osim DM.
Dobro je da igraju Evropu. Pa a i te njihove kupove. Bice utakmica za Besica. Mada Barry je prekaljeni igrac i bivsi Engleski reprezentativac koji je odigrao odlicno proslu sezonu. I jos potpisao na tri godine. Poceti ce sezonu Barry-McCarthy a poslije ko zna. Besic je doveden kao njihova zamjena koja bi se trebala postepeno nametnuti. Netrebamo se lagati on prelazi u veliki klub. Koji je nesto sasvim drugo od Swansea ili West Hama. Trenutno treba prvo izbacit Gibsona i postat zadnji vezni broj 3. Pa tek onda probati postepeno BarryaCartman je napisao/la:
@ Goalgetter Besica nece koristit na stoperu pa i na beku. Samo DM.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 jul 2014, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Za desnog beka Colemana prakticki nemaju zamjenu, to jest imaju Hibberta, ali nije on potreban kvalitet. Tako da bi mogao tu uletit u slucaju povrede Irca. Za stopera iskreno sumnjam da moze igrat u Premiershipu sa svojom visinom. Skoro svaka ekipa ima napadace koji su strasni u zracnim duelima, od najboljih do najslabijih klubova.Goalgetter je napisao/la:Da dodam jos, kad budu falil neki stoperi i bekovi zbog povreda ili suspenzija, tu je uvijek Besic koji moze zakrpiti rupe. Sto je jedan veliki plus za njega, ko ce znati, mozda se i ustali na nekoj drugoj poziciji osim DM.
U svakom slucaju je sigurno da ce bit utakmica za Muhameda, pa makar ne bio 100% standardan od prve utakmice. Sto Ajax rece, igraju i Evropu, pa onda liga kup, FA kup...A od sezone 15/16 vjerujem da ce bit vazan dio tima.
Ma ne sekirajte se raja, trener Evertona voli forsirati mlađe igrače, stoga ja ne sumnjam da će Bešić dobiti priliku da igra, pogotovo kako je duga sezona u Engleskoj a recimo Barry je već igrač u godinama.. Biće prilike, samo treba biti strpljiv 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sezona 2015/2016Cartman je napisao/la:
Sto Ajax rece, igraju i Evropu, pa onda liga kup, FA kup...A od sezone 15/16 vjerujem da ce bit vazan dio tima.

[youtube][/youtube]

- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, PeppermintSA, SanaBosna, Zglavkar i 57 gostiju.