FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 16 jul 2014, 15:53

De javite aci da se opet reinkarnirao.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 jul 2014, 15:56

emirati je napisao/la:bast to :crazy: :crazy: cuj okupacija medija, ko kakav gay lobij...nigdje veze. jbt sportisti natjerani da hodaju po tv i pricaju ko je konkurent za titulu, pred tako vazan mec za sarajevo. karantin, da momci budu u miru i spremni za tekmu. to je profesionalizam, a ovo je cirkus.
cirkus je onaj intervju Adžema, frajer samo sto ne place :lolno:

a da ti objasnim, jer vjerovatno nisi dovoljno sposoban sam da razmisljas
igraci su samo JEDNOM (svaki igrac) bili u emisiji nekoj
dakle JEDAN IGRAC U JEDNOJ EMISIJI, to je oko 2h slobodnog vremena...
ovo je MARKETING koji privlaci navijace, gledanost televizije i jaca DUGOROČNO posjetu na stadionu.
Kada si na tv-u, radiju, portalima, na slikama su tvoji sponzori, npr generalni (KOJI VI NEMATE), i tako mu se kroz reklamu VRAĆA ulozeno...

dalje, igraci trebaju da se navikavaju na ovo, ipak su oni igraci sarajeva i top tema, to je zasluga uprave i menadzmenta kluba :)

dalje, ovo je PROMOCIJA kluba, to ti se radi kad hoces da priblizis ljudima svoj rad i igrace a ne da igrac igra tri godine i dao jedan intervju za "Azru"

dalje, igracima je ova stvar oko marketinga napisana u UGOVORU, a za taj ugovor oni svaki mjesec dobiju PRVOG! PLATU, to je ono sto drugi ne dobiju tako cesto.... a nije da su im male plate... (a ni prevelike)

mogu jos do jutra al ne vrijedi to tebi objasnjavati :hmmmmm:

mstar
Kontakt:

Post Postao/la mstar » 16 jul 2014, 15:56

Ovo će biti sve samo ne tako lagana utakmica, jer kao što rekoše igrači Haugesund je već odigrao 15-ak utakmica prvenstva te ako se zatvore biće potrebno strpljenja za načeti mrežu... Zadnju utakmicu u Norveškoj ligi im je protivnik puno bolje izgledao na terenu ali ovi su napravili par kontri i zabili 2 gola...

Na nama je da budemo na Koševu !

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 16 jul 2014, 16:04

to je sigurno skontao ibrakovic napadacki fudbal. eto nek ti kontas :lol: jao sta frajer izlupo gluposti na jednom mjestu :roll:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 16:04

Ne mogu norvežani parirati našoj igri ...brzih i tačnih pasova. U tome je njihov problem. A kad vidim te pasove protiv onih ukrainaca i neka to samo ponove...kwaj pwiće.
Emirati Allah te nagradio na ove Mubarek dane što si sredio papire za našeg Kalasija. Samo tvoji Hz i Pitari..!!!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 16 jul 2014, 16:06

emirati je napisao/la:to je sigurno skontao ibrakovic napadacki fudbal. eto nek ti kontas :lol: jao sta frajer izlupo gluposti na jednom mjestu :roll:

ne vrijedi objasnjavati nekom ko nije sposoban da shvati... jednostavno objektivne (ne)mogucnosti ga sprjecavaju da razumije sta mu se govori

nego ne vrijedi trollu vise odgovarati ignorisite ga i cao

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2014, 16:09

mstar je napisao/la:Ovo će biti sve samo ne tako lagana utakmica, jer kao što rekoše igrači Haugesund je već odigrao 15-ak utakmica prvenstva te ako se zatvore biće potrebno strpljenja za načeti mrežu... Zadnju utakmicu u Norveškoj ligi im je protivnik puno bolje izgledao na terenu ali ovi su napravili par kontri i zabili 2 gola...

Na nama je da budemo na Koševu !
Igrali su protiv Stabaeka ekipe koja jedno 7-8 utakmica ne zna za remi, a kamoli za pobjedu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 16:10

Zna li se u kojem su hotelu Norvežani...da im malo "pjevamo" većeras oko 00:00h.
Emirati - aldin...ti si nama sve. Naše dove za tvoje zdravlje su poslane. I opet..Hvala do neba što si nam sredio papire za Kalasija. Samo tvoji..Hz i Pitari

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2014, 16:12

Nisu jos ni stigli ja mislim.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 16 jul 2014, 16:13

kako je lud ovaj neki lik :lol: :damn:

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 16 jul 2014, 16:14

Bice pritiska sa tribina, ja ocekujem jedno minimum10,000, mozda i 12,000.
Po meni je vrlo bitno izvrsiti rani presing jer su oni umorniji i bitno ga je zabiti do neke 20-te minute. Inace kako tekma bude odmicala bice nervoze, nepotrebnog pritiska. Blagi sam optimista, mislim da prolazimo ove! :thumbup:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2014, 16:15

Joj kad bi istok pravio pritisak kao protiv Levskog ovi bi se pogubili totalno :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 jul 2014, 16:15

EXIT je napisao/la:Bice pritiska sa tribina, ja ocekujem jedno minimum10,000, mozda i 12,000.
Po meni je vrlo bitno izvrsiti rani presing jer su oni umorniji i bitno ga je zabiti do neke 20-te minute. Inace kako tekma bude odmicala bice nervoze, nepotrebnog pritiska. Blagi sam optimista, mislim da prolazimo ove! :thumbup:

cudi me da jos nisu dosli a proslo 16h kad ce trening odradit? nece valjda veceras nekad doc i ujutro par sati pred tekmu show
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 16:16

@emirati
jel tebi jasno da bez tvoje pomoći ..Kalasi bi još uvijek bio na frontu.
Zauvijek tvoji Hz i Pitari

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 16:18

Mislim da će doći oko 19h..otići u hotel na kratko i onda u 21h ...lakši i kraći trening.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 jul 2014, 16:18

BlueForever87 je napisao/la:@mma_hz - realno Zeljo nema jak marketing u ovom trenutku kao prije par godina, spominje onaj ko treba ali slazem se da treba jaca 'okupacija' medija. u fazi smo rekonstrukcije kluba kada to dodje na svoje i marketing ide s tim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zamjeri ima svugdje papaka sretno vama dolr i da se što prije postavite na zdrave noge i vi i svi klubovi .
Sarajevo ljubavi moja!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 16 jul 2014, 16:20

Ma ja bih nako iz najbolje namjere zatvorio zapad :mrgreen:

Bice im aBd kao i Helsingborgu i Orebru cao cao vozdrica... kad zagrmi sa sjevera

[youtube][/youtube]

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 jul 2014, 16:30

Sto se tice navijaca ,ja sam misljenja da ce dosta raje otici na jug,jer je veliki kokuzluk.Mislim da ce 60 % juga biti puno.Ono cega se bojim da ce raja sa istoka i sjevera,bar oni sa tanjim dzepom preci na tu tribinu, te da ce ostaviti dosta praznine na Istok i Sjever.
Znaci ocekujem 2-3 milje jug. Istok oko 4-5 millja,sjever 3-4 milje.te zapad 2-3 milje.Po nekoj mojoj procjeni sutra bi moglo biti oko 12-15 hiljada navijaca. :clap:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 jul 2014, 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 jul 2014, 16:31

sekac je napisao/la:
BlueForever87 je napisao/la:@mma_hz - realno Zeljo nema jak marketing u ovom trenutku kao prije par godina, spominje onaj ko treba ali slazem se da treba jaca 'okupacija' medija. u fazi smo rekonstrukcije kluba kada to dodje na svoje i marketing ide s tim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zamjeri ima svugdje papaka sretno vama dolr i da se što prije postavite na zdrave noge i vi i svi klubovi .
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :salut:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2014, 16:36

amypitar je napisao/la:Sto se tice navijaca ,ja sam misljenja da ce dosta raje otici na jug,jer je veliki kokuzluk.Mislim da ce 60 % juga biti puno.Ono cega se bojim da ce raja sa istoka i sjevera,bar oni sa tanjim dzepom preci na tu tribinu, te da ce ostaviti dosta praznine na Istok i Sjever.
Znaci ocekujem 2-3 milje jug. Istok oko 4-5 millja,sjever 3-4 milje.te zapad 2-3 milje.Po nekoj mojoj procjeni sutra bi moglo biti oko 12-15 hiljada navijaca. :clap:
Kako god da ga okrenes, napravili ste pravi potez jer cete imati podrsku sa svake strane a ujetno to ce biti dodatni pritisak za ove koji svakako nisu navikli igrati kada je atmosfera zagrijana.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.