Pa da je malo jace bacio digao bi i benzinsku i Siroki u zrakbrigsiroki je napisao/la:hahahaahahah je priletila priko tribine,kad je već baca triba je bolje ciljat
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
negdje sam pročitao u zakonu BIH da oko stadiona ja mislim bar 500 metara ne bi smjela bit bezinska pumpa škola i drugo ali kod nas sve može 
Said Ennjimi iz Francuske sudac u cetvrtak
HRHB
HRHB
Gledao sam sad malo sastave Mlade Boleslav u pripremnim utakmicama ovo ljeto i od zanimljivijih igrača bih izdvojio dvadesetšestogodišnje krilo Michala Đuriša koji je od ovog ljeta na posudbi iz Viktorije iz Plzena i koji ima 11 nastupa za reprezentaciju Slovačke (nastupao u prošlim kvalifikacijama, ali obe utakmice protiv BiH proveo na klupi). Zanimljivo je napomenuti da je dao gol za Viktoriju protiv Milana za izjednačenje 2:2 u ligi prvaka. Zatim je tu i tridesetjednogodišnji napadač Lukaš Magera, bivši češki reprezentativac (ubilježio 4 nastupa) koji je 2004. osvojio sa Banikom iz Ostrave češku ligu. I meni najzanimljiviji je mladi dvadesetjednogodišnji veznjak Mirzad Mehanović iz Puračića, sela pored Lukavca, koji je do sad igrao za mladu ekipu Mlade Boleslav. Ima odličan pregled igre, dobar pas i kontrolu lopte, a kako je na pripremama zabio 3 gola, očito i dobar udarac s obzirom da je veznjak, a ne špic. Možda i potencijalni BiH reprezentativac u budućnosti.
Još da napomenem da se legenda David Jarolim oprostio od igranja nogometa, a Jiri Štajner je otišao u njemačkog petoligaša.
Još da napomenem da se legenda David Jarolim oprostio od igranja nogometa, a Jiri Štajner je otišao u njemačkog petoligaša.
kladionice vam ne daju nikakvu sansu ako je suditi po kvoti jer je u padu na mladu bolesnu bracu 1.20?!
Re: Odg: NK Široki Brijeg
I kladionice grijese ,zar ne:mrgreen:emirati je napisao/la:kladionice vam ne daju nikakvu sansu ako je suditi po kvoti jer je u padu na mladu bolesnu bracu 1.20?!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- northfront96
- Kontakt:
to je zamka cistaemirati je napisao/la:kladionice vam ne daju nikakvu sansu ako je suditi po kvoti jer je u padu na mladu bolesnu bracu 1.20?!
Ma x2 bez puno razmisljanja 
Slaven Musa: U Češku odlazimo s vjerom u povoljan rezultat
Nogometaši Širokog Brijega ujutro u 9 sati odlaze u Split, odakle će redovnom zrakoplovnom linijom u 14.30 sati otputovati u Češku na gostovanje kod Mlade Boleslav. Momčad i stručno vodstvo bi u Prag trebali doputovati oko 16 sati, dok će već u 19 sati (u vremenu odigravanja utakmice) trener Slaven Musa imati trening s devetnaestoricom igrača koji će konkurirati za utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv Mlade Boleslav.
Protiv Mlade Boleslav neće biti Ivana Peke koji se lakše ozlijedio u utakmici protiv Gabale, dok se u kadar vraća Stipo Marković. Mario Ljubić se oporavlja od ozljede, ali ni on neće putovati u Češku.
- U Češku odlazimo s vjerom u povoljan rezultat. Znamo da je Mlada Boleslav favorit, ali ni mi nismo bez šanse. U omjeru je to 70% - 30% u korist češke momčadi. Iako je Mlada Boleslav dosta mijenjala momčad u pripremnom razdoblju, oni su još uvijek odlično momčadski organizirana momčad, rekao je trener Širokog Brijega Slaven Musa na današnjoj konferenciji za medije u Plavom salonu na Pecari i dodao da vjeruje u svoje momke.
- Imam veliko povjerenje u svoju momčad. Oni su svoj raskoš pokazali u prošloj utakmici protiv Gabale. To sam i tada rekao, a i sada ponavljam, oni mogu još napredovati, kako pojedinačno, tako i momčadski, istaknuo je Musa.
Skauti Mlade Boleslav koji su na Pecari gledali Široki Brijeg protiv Gabale smatraju kako im najveća opasnost prijeti od 36-godišnjeg Wagnera, ali veznjak Širokobriježana Goran Zakarić vjeruje kako bi to njegovoj momčadi mogla biti olakotna okolnost.
- Wagner je definitivno jedan od najboljih igrača u Premijer ligi BiH u posljednjih nekoliko sezona. S obzirom na godine još uvijek igra vrhunskoj razini. Razigrava, asistira, zabija… Stoga ne čudi što su njega okarakterizirali kao najveću opasnost. Ali, ako se Česi budu najviše na Wagnera usredotočilo, to će otvoriti više prostora Mariću i meni u igri prema naprijed, smatra Goran Zakarić koji vjeruje u potencijal svojih suigrača.
- Igramo dobro i kvalitetno. Danas nikome nije lako dati pet pogodaka (ukupno 5:0 protiv Gabale, op. a.). Ako budemo na razini utakmice kao protiv Gabale, onda ne trebamo strahovati ni u Češkoj, istaknuo je Goran Zakarić koji je već na početku sezone dosegnuo zavidnu razinu forme.
Utakmica drugog pretkola Europske utakmice između Mlade Boleslav i Širokog Brijega igra se u četvrtak u 19 sati na stadionu Mestský. Utakmicu će suditi francuska četvorka. Glavni sudac je Said Ennjimi, dok su njegovi pomoćnici Frédéric Cano, Cédric Schurra i Wilfried Bien.
Said Ennjimi je 41-godišnji francuski sudac marokanskog podrijetla, koji već devet godina uspješno sudi francusku Ligue 1. Poznat je kao sudac „koji je lak na obaraču“. U prosjeku dijeli pet žutih kartona. Ennjimi već ima iskustva u suđenju momčadima iz Bosne i Hercegovine. Naime, Francuz je 2009. Godine sudio utakmicu drugog pretkola Lige prvaka između Slovan Libereca i Zrinjskog.
Nogometaši Širokog Brijega ujutro u 9 sati odlaze u Split, odakle će redovnom zrakoplovnom linijom u 14.30 sati otputovati u Češku na gostovanje kod Mlade Boleslav. Momčad i stručno vodstvo bi u Prag trebali doputovati oko 16 sati, dok će već u 19 sati (u vremenu odigravanja utakmice) trener Slaven Musa imati trening s devetnaestoricom igrača koji će konkurirati za utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv Mlade Boleslav.
Protiv Mlade Boleslav neće biti Ivana Peke koji se lakše ozlijedio u utakmici protiv Gabale, dok se u kadar vraća Stipo Marković. Mario Ljubić se oporavlja od ozljede, ali ni on neće putovati u Češku.
- U Češku odlazimo s vjerom u povoljan rezultat. Znamo da je Mlada Boleslav favorit, ali ni mi nismo bez šanse. U omjeru je to 70% - 30% u korist češke momčadi. Iako je Mlada Boleslav dosta mijenjala momčad u pripremnom razdoblju, oni su još uvijek odlično momčadski organizirana momčad, rekao je trener Širokog Brijega Slaven Musa na današnjoj konferenciji za medije u Plavom salonu na Pecari i dodao da vjeruje u svoje momke.
- Imam veliko povjerenje u svoju momčad. Oni su svoj raskoš pokazali u prošloj utakmici protiv Gabale. To sam i tada rekao, a i sada ponavljam, oni mogu još napredovati, kako pojedinačno, tako i momčadski, istaknuo je Musa.
Skauti Mlade Boleslav koji su na Pecari gledali Široki Brijeg protiv Gabale smatraju kako im najveća opasnost prijeti od 36-godišnjeg Wagnera, ali veznjak Širokobriježana Goran Zakarić vjeruje kako bi to njegovoj momčadi mogla biti olakotna okolnost.
- Wagner je definitivno jedan od najboljih igrača u Premijer ligi BiH u posljednjih nekoliko sezona. S obzirom na godine još uvijek igra vrhunskoj razini. Razigrava, asistira, zabija… Stoga ne čudi što su njega okarakterizirali kao najveću opasnost. Ali, ako se Česi budu najviše na Wagnera usredotočilo, to će otvoriti više prostora Mariću i meni u igri prema naprijed, smatra Goran Zakarić koji vjeruje u potencijal svojih suigrača.
- Igramo dobro i kvalitetno. Danas nikome nije lako dati pet pogodaka (ukupno 5:0 protiv Gabale, op. a.). Ako budemo na razini utakmice kao protiv Gabale, onda ne trebamo strahovati ni u Češkoj, istaknuo je Goran Zakarić koji je već na početku sezone dosegnuo zavidnu razinu forme.
Utakmica drugog pretkola Europske utakmice između Mlade Boleslav i Širokog Brijega igra se u četvrtak u 19 sati na stadionu Mestský. Utakmicu će suditi francuska četvorka. Glavni sudac je Said Ennjimi, dok su njegovi pomoćnici Frédéric Cano, Cédric Schurra i Wilfried Bien.
Said Ennjimi je 41-godišnji francuski sudac marokanskog podrijetla, koji već devet godina uspješno sudi francusku Ligue 1. Poznat je kao sudac „koji je lak na obaraču“. U prosjeku dijeli pet žutih kartona. Ennjimi već ima iskustva u suđenju momčadima iz Bosne i Hercegovine. Naime, Francuz je 2009. Godine sudio utakmicu drugog pretkola Lige prvaka između Slovan Libereca i Zrinjskog.
HRHB
HRHB
- Pancer
- Kontakt:
Da li će sutra igdje biti prijenos utakmice ?? unaprijed hvala na odgovoru a link može u pp ako nije problem 
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Prijenosa nece biti nigdjePancer je napisao/la:Da li će sutra igdje biti prijenos utakmice ?? unaprijed hvala na odgovoru a link može u pp ako nije problem
Stream - http://www.hercegovina.live.com/index.p ... 18&lang=hr
Samo izbaci tocku izmedju hercegovina.live
- Pancer
- Kontakt:
hvala kolegaSignore je napisao/la:Prijenosa nece biti nigdjePancer je napisao/la:Da li će sutra igdje biti prijenos utakmice ?? unaprijed hvala na odgovoru a link može u pp ako nije problem
Stream - http://www.hercegovina.live.com/index.p ... 18&lang=hr
Samo izbaci tocku izmedju hercegovina.live
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
- Mostarac1971
- Kontakt:
Idemo u Češku pokušati osvjetlati obraz svog hrvatskog naroda u BiH i svih ostalih kojima je naš voljeni klub pri srcu , bit će nas pristojan broj na gostovanju i nadam se da će dugački put u povratku biti u veselju kako će biti i u odlasku .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Do koje se faze europska liga i liga prvaka moze igrati na Pecari?
-
drakensang
- Kontakt:
Bravo, sjajno uređen stadion. Sretno protiv Mlade, da vi budete mladoženja tj. onaj koji "meće"Kevin je napisao/la:
![]()
- Pancer
- Kontakt:
uz Čelik i Zenicu to je najbolji stadion u državi 3 kategorije tako da čini mi se da bi sad mogli igrati i grupe jer u državi ne postoji stadion bolji od ovoga po kategorijiyork je napisao/la:Do koje se faze europska liga i liga prvaka moze igrati na Pecari?
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Ne mozemo grupe,nijedan stadion u BiH koliko ja znam ne ispunjava uvjete za grupnu fazuPancer je napisao/la:uz Čelik i Zenicu to je najbolji stadion u državi 3 kategorije tako da čini mi se da bi sad mogli igrati i grupe jer u državi ne postoji stadion bolji od ovoga po kategorijiyork je napisao/la:Do koje se faze europska liga i liga prvaka moze igrati na Pecari?nisam 100% siguran ali mislim da je tako
HRHB
HRHB
- Pancer
- Kontakt:
pa upravo i zato može jel ni jedan ne ispunjava pa se igra na najboljem u državi nema više kao prije da se ide u drugu državu ... barem sam ja tako čuo nisam siguran 100% ali mislim da je takoAndroid je napisao/la:Ne mozemo grupe,nijedan stadion u BiH koliko ja znam ne ispunjava uvjete za grupnu fazuPancer je napisao/la:uz Čelik i Zenicu to je najbolji stadion u državi 3 kategorije tako da čini mi se da bi sad mogli igrati i grupe jer u državi ne postoji stadion bolji od ovoga po kategorijiyork je napisao/la:Do koje se faze europska liga i liga prvaka moze igrati na Pecari?nisam 100% siguran ali mislim da je tako
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Trenutno korisnika/ca: f16, Google [Bot], Jet2Holiday, svrakino1921, Tatamata1946 i 24 gosta.