Bice im aBd kao i Helsingborgu i Orebru cao cao vozdrica... kad zagrmi sa sjevera
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sekac je napisao/la:Ne zamjeri ima svugdje papaka sretno vama dolr i da se što prije postavite na zdrave noge i vi i svi klubovi .BlueForever87 je napisao/la:@mma_hz - realno Zeljo nema jak marketing u ovom trenutku kao prije par godina, spominje onaj ko treba ali slazem se da treba jaca 'okupacija' medija. u fazi smo rekonstrukcije kluba kada to dodje na svoje i marketing ide s tim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako god da ga okrenes, napravili ste pravi potez jer cete imati podrsku sa svake strane a ujetno to ce biti dodatni pritisak za ove koji svakako nisu navikli igrati kada je atmosfera zagrijana.amypitar je napisao/la:Sto se tice navijaca ,ja sam misljenja da ce dosta raje otici na jug,jer je veliki kokuzluk.Mislim da ce 60 % juga biti puno.Ono cega se bojim da ce raja sa istoka i sjevera,bar oni sa tanjim dzepom preci na tu tribinu, te da ce ostaviti dosta praznine na Istok i Sjever.
Znaci ocekujem 2-3 milje jug. Istok oko 4-5 millja,sjever 3-4 milje.te zapad 2-3 milje.Po nekoj mojoj procjeni sutra bi moglo biti oko 12-15 hiljada navijaca.
Upravo takoDzoleZeljo je napisao/la:Kako god da ga okrenes, napravili ste pravi potez jer cete imati podrsku sa svake strane a ujetno to ce biti dodatni pritisak za ove koji svakako nisu navikli igrati kada je atmosfera zagrijana.amypitar je napisao/la:Sto se tice navijaca ,ja sam misljenja da ce dosta raje otici na jug,jer je veliki kokuzluk.Mislim da ce 60 % juga biti puno.Ono cega se bojim da ce raja sa istoka i sjevera,bar oni sa tanjim dzepom preci na tu tribinu, te da ce ostaviti dosta praznine na Istok i Sjever.
Znaci ocekujem 2-3 milje jug. Istok oko 4-5 millja,sjever 3-4 milje.te zapad 2-3 milje.Po nekoj mojoj procjeni sutra bi moglo biti oko 12-15 hiljada navijaca.
Hvala brate mostarski.zizu1991 je napisao/la:Sretno protiv skijaša!
EXIT je napisao/la:Odlican potez uprave sa besplatnim jugom, tako da sad nema opravdanja.
Fino ce to biti vidjeti kad sve 4 tribine zagrme, a za adzu ce izgledati bolje nego da zjapi jedna tribina prazna.
Svaka cast!
Mostarac1971 je napisao/la:Sretno Haverima protiv Eskima![]()
Sara- jevooooo Sarajeee-Vo Hajmo ih Rušit
![]()
Normala Bratorammstein je napisao/la:Mostarac1971 je napisao/la:Sretno Haverima protiv Eskima![]()
![]()
![]()
vidimo se u trecem kolu!
Mostarac1971 je napisao/la:Sretno Haverima protiv Eskima![]()
![]()
Hvala vamzizu1991 je napisao/la:Sretno protiv skijaša!
Vidjoh ukrajince, picnuli se pofinoo.. malo hodaju prema Vrelu Bosne, bice da su odjesli negdje na Ilidzifcsforever je napisao/la:Dodjose li sanjkasi ?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.