FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GazijaKalesija
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GazijaKalesija » 15 jul 2014, 23:02

Ima i na facebook stranici da je to izjavio, ma neka ide, kraj Robbena se neće naigrati dugo vremena. Razmaženo derište.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 16 jul 2014, 00:28

Nešto mi žao navijača juve-a ode im trener a digo ih je na noge :(
Dali to znači da bi mogli maznut Vidala??Ako već kroos ide

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 jul 2014, 01:15

On je svoje odsvirao sto se tice Bayerna, jer je bilo spekulacija i mogao je preci jos kad je igrao kod Apotekara..

A sada da Javija zapostavljamo, ovakvu ljudinu radi ovog indijanca, paa nikad, bar je to moje misljenje, nikad nece bit dobrodosao, kad bi sad bio najbolji na svijetu a nece bit.

javija smo doveli, i covjek ima da igra, ne treba nam Vidal, dzaba da dodje :D

Mor'o sam negdje frustracije izbacit vezano za meni gadnog Vidala, uglavnom kao sto sam vec danas spominjao prvi bodovi su upisani od strane Bayern Mladjarija :zviz:
FC Bayern !!!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 jul 2014, 01:19

Vasilije Micić i Duško Savanović novi igrači Bayerna. Prvi je najtalentovaniji srpski plej u ovom trenutku, 52. pick na NBA draftu. Savanović je veliko euroligaško ime sa iskustvom i sigurno dobitak za Bayern u reketu. Micić dolazi kao zamjena za Delenaya. Bayernu fali još četvorka i jedna petica. Što se tiče pozicije krilnog centra tri imena su u opticaju: Milan Mačvan, Paulius Jankūnas ili produžetak saradnje sa Deonom Thompsonom. Na poziciji pet u upravi bi voljeli vidjeti njemačkog reprezentativca i jednog od najboljih centara u Evropi u ovom trenutku Tibora Pleissa.

1. Vasilije Micić, Heiko Schaffartzik
2. Bryce Tylor, Anton Gavel, Lucca Steiger
3. Nihad Đedović, Robin Benzing, Paul Zipser
4. Dusko Savanović, xxxxxxx
5. John Bryant, Yassin Idbihi, xxxxxx

Bayern stvara fantastičan tim jer samo tako će moći parirati Bambergu koji je ogroman novac uložio da titulu vrati nakon jedne sezone. BBL će biti veoma zanimljiv, očekuje nas spektakl. Nikad jači klubovi, prenos svih utakmica i pune dvorane.

Što se nogometaša tiče, Pogba je moja želja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 jul 2014, 01:29

fantastican tim za njemacku ligu da, za euroligu bas i ne, pogotovo jer je super teska grupa.
vidjecemo kakve ce rostere armani i pao sloziti, i njih su neki bitni igraci napustili, vjerovatno ce s njima biti borba za trece i cetvrto mjesto i top 16 fazu.
fener i barca su realno jaci.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 16 jul 2014, 01:34

BavaracZenica je napisao/la:On je svoje odsvirao sto se tice Bayerna, jer je bilo spekulacija i mogao je preci jos kad je igrao kod Apotekara..

A sada da Javija zapostavljamo, ovakvu ljudinu radi ovog indijanca, paa nikad, bar je to moje misljenje, nikad nece bit dobrodosao, kad bi sad bio najbolji na svijetu a nece bit.

javija smo doveli, i covjek ima da igra, ne treba nam Vidal, dzaba da dodje :D

Mor'o sam negdje frustracije izbacit vezano za meni gadnog Vidala, uglavnom kao sto sam vec danas spominjao prvi bodovi su upisani od strane Bayern Mladjarija :zviz:
Dobro bavarac :D samo se nemoj tuć ;) A doći će neko krilo ili vezni imam filing, pored štopera...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2014, 01:38

Treba shvatiti Shaqiri-a, vođa Švicarske reprezentacije, sjajan igrač, ogroman potencijal i njemu su utakmice potrebne. Nije razmažen, nego jednostavno želi samo igrati. Prošle godine je imao problema sa povredama, a siguran sam da će dobijati ove sezone veću minutažu.

Košarkaški tim izgleda jako dobro.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 16 jul 2014, 08:55

Marca pise da Navas ipak zavrsava u Realu.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 16 jul 2014, 09:52

rikimo je napisao/la:Marca pise da Navas ipak zavrsava u Realu.
Znao sam, osjećaj je čudo!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 16 jul 2014, 12:12

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 16 jul 2014, 12:40

Neutral je napisao/la:Treba shvatiti Shaqiri-a, vođa Švicarske reprezentacije, sjajan igrač, ogroman potencijal i njemu su utakmice potrebne. Nije razmažen, nego jednostavno želi samo igrati. Prošle godine je imao problema sa povredama, a siguran sam da će dobijati ove sezone veću minutažu.

Ja mislim da Saciri nikad nece postati "igrac", isto kao i Draxler. :)
Jednostavno taj momak poseduje telesnu disproporciju(ne priznajem fore sa Garincom), strahovito mali korak ima, bez obzira sto je prilicno nizak. Postoji jos igraca visokih 1,69m koji nemaju to. Npr Messi. Evo i Riberi je za dlaku visi pa ne pravi korake kao da trci na ledu.
A Saciri, kao da gledam onog Djovinka, ne znam da li je Juventus bio ozbiljan ili je to bila neka stara torinska sala da se angazuje emigrant iz Gnjilana. Mislim da bi dvojica takvih bila previse.

Saciri ima strasan sut, solidan je, dosta dobar, ajde, nek bude, ali nikad nece biti neka okosnica ekipe, neki znacajniji igrac, tek toliko da se zadovolje brojevi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jul 2014, 12:50

Kakav je ovaj mladji Gotze, jel' barem priblizan talenat kao stariji brat?

Gulimo Dortmund na svaki moguci nacin, sad smo im poceli i omladince kupiti. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 jul 2014, 13:46

rikimo je napisao/la:Marca pise da Navas ipak zavrsava u Realu.
Taj transfer u Bayern je od pocetka bio nelogican, iz nekoliko razloga.
Cak sam siguran da konkretnog interesa nije ni bilo.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 jul 2014, 13:53

Šaćir je misterija..ne zna se koliko bi i kakve partije bi pruzao da dobije dosta vise prilike, pod tim mislim da bude standardan prvotimac...

E sad jedno pitanje DA LI SU NAM POTREBNA POJACANJA ZA OVU SEZONU???

Ukoliko Pep dodje sebi i krene sa postavom igre kakve je bila pod Juppom, sigurno mozemo daleko, ovako mozda opet mozemo daleko!!!

Ali konkurencija nije odmarala, Barca je dovela Suareza, najboljeg napadaca trenutno!!! Real se pojacao, United grabi ogromnim koracima naprijed, Chelsea, Arsenal!!! Svi su se drasticno pojacali, a mi smo izvrisili samo razmjene igraca. Dosao levat otisao Mandzo, dosao Rode otisao Kroos...

Sjetimo se jos jednog glupog podatka,a to je da je Bayern svaki put poslije jednog velikog takmicenja igrao poprilicno losu sezonu!!!
Stern des Südens

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 16 jul 2014, 14:19

Nikad zanimljivi prelazni rok, haman se svi negdje sele a mi pijemo kafe i boli nas racku, spanija eng fr samo pare frcaju sa racuna na racun a nama niko netreba eto mozda benatia samo, imamo naj golmana na planeti, bekovi jedan najbolji na danasnjem vaktu drugi mlad i napreduje krupnim koracima, stoperi dosta solidni uz mehu bi bili top, general javi tiago (izaberite dvojicu ja neznam ko je bolji),ispred miler il gece dvojica momcina, krila ma netreba nista pisti o roberiyu, leva ima da cjepa. A klupa dosta soliana onda zasto pare bacat i gomilat. Meni je savrseno samo ih naostrit i u nove pohode.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 16 jul 2014, 14:21

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2014, 18:12

Kakve je one bruke po sebi crtao Kroos.

Vasilije Micić je veliki potencijal. Radi se još o veoma mladom igraču kojem treba još iskustva. Ne može zamjeniti Delaney-a na pravi način, možda ako ostane 2 - 3 sezone kod nas. Ne vjerujem da to odmah može uraditi u prvoj, no postoji mogućnost da nas sve iznenadi. Dakle igrač koji ima odličan pregled, a šuterski mora još mnogo napredovati.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 jul 2014, 19:01

BavaracZenica je napisao/la:Danas nasi mladi smekeri igraju utakmicu sa Burghausenom, poslije onog sastava od prosle sezone gdje je malo falilo da se kvalifirciramo dalje, ova nova neka ekipica se uigrava i ja vjerujem da mogu napravit sto i prosle sezone !

u gostima igramo , i mogli bi prvi poeni pasti danas :cool:
Slazem se.Istina,otislo je nekoliko kvalitetnih igraca(Schopf prije svih pa zatim Friesenbichler,pa Rankovic,Markoutz...) ali i doslo je par igraca i uz postojeci kadar uz sjajnog trenera kojeg imamo također vjerujem da mozemo biti prvi.Ipak treba biti realan i reci da je Würzburger Kickers prvi favorit,klub koji ima ogromne ambicije u iducim sezonama.TSV 1860 München II i SV Wacker Burghausen su po meni odmah iza navedena 2 kluba.Ako se ne varam iduce kolo docekujemo FC Memmingen i nadam se da cemo konacno uzeti 3 boda.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 16 jul 2014, 19:34

Ja mislim da Saciri nikad nece postati "igrac", isto kao i Draxler. :)
Jednostavno taj momak poseduje telesnu disproporciju(ne priznajem fore sa Garincom), strahovito mali korak ima, bez obzira sto je prilicno nizak. Postoji jos igraca visokih 1,69m koji nemaju to. Npr Messi. Evo i Riberi je za dlaku visi pa ne pravi korake kao da trci na ledu.
A Saciri, kao da gledam onog Djovinka, ne znam da li je Juventus bio ozbiljan ili je to bila neka stara torinska sala da se angazuje emigrant iz Gnjilana. Mislim da bi dvojica takvih bila previse.

Saciri ima strasan sut, solidan je, dosta dobar, ajde, nek bude, ali nikad nece biti neka okosnica ekipe, neki znacajniji igrac, tek toliko da se zadovolje brojevi.[/quote]

Da se odmah pridružim ovim konstatacijama, isto tako smatram da šaćir neće biti nivo roberija uzalud se čeka. Tog čovjeka treba prodat dok se mogu uzet solidne pare, pa naći bolje krilo..Evo npr iturbe

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jul 2014, 19:58

Die Bayern kassieren für den WM-Helden 30 Mio Euro Ablöse. Dabei holten die Bayern-Bosse das Maximum raus, denn bisher wurde zwischen 25 und 30 Mio Euro gepokert.
Za igrača kojem iduće godine ističe ugovor 30 mil je odlična cijena. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.