Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Gdje kazete da ide Avdija u 30toj 

Bosna i Hercegovina jedina zemlja u kojoj se ismijavaju vlastiti igraci pa kakav on god bio nas je.Kad ismijavate toliko Avdiju i ostale,sta ste vi to postigli u zivotu,vidi se zivot ce te provesti na forumu,mozda ste svi nekad pokusali igrati fudbal i niste uspjeli pa sad omalozavate druge.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nista od Sivasspora

@MB7, kakve veze ima to što je 30 godina? Jedan Rickie Lambert je igrao u trećoj i četvrtoj ligi do unazad par godina. Čovjek nije vidio EPL-a do svoje 29-e godine. Sada potpisao za Liverpool i nastupao na SP-u. Nije da ih poredim, igraj različite pozicije, ali u fudbalu je sve moguće. Englezi cijene trud i zalaganje, a to Avdija ima za trojicu.
Imamo ovdje odred za ponizavanje. Uloga njegovih clanova je da svakodnevno idu na pojedine teme i ponizavaju osobe po kojim je tema nazvana. Ja licno mislim da je taj odred satkan od likova koji su u svom stvarnom zivotu takodje svakodnevno izlozeni ponizavanjima i maltretiranju pa kao rezultat toga oni dolaze ovdje i anonimno, skriveni iza nicka uzvracaju ali na osobama koje nemaju veze sa njima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jesi li ti svjestan sta si napisao. Rekao si da je Avdija bolji ili u rangu Ashleya Younga ??fkv123 je napisao/la:Ovo ismijavanje je za zločina. Da Bog sakloni i sačuva. To kao svi igrači u EPL-u su igračine, a jedan Ashley Young ima dvije lijeve i pola mozga.

Takvi kao ti ce unistiti ovu reprezentaciju. Gdje se gura bas svaki igrac. Cak i oni koji nebi trebali nikad ni zaigrati. Samo iz razloga sto ne posjeduju potreban kvalitet jer za druge razloge mene licno zaboli. Jesi li ti svjestan sa kojim igracem si uporedio Vrsajevica ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 jul 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
sad kad Avdo potpiše za United

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
[youtube][/youtube]Kaunas je napisao/la:sad kad Avdo potpiše za United![]()
Sta sve necu procitat ovdje

Ne vidim da ga je uporedio sa Youngom, samo je rekao da je Young loš igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Ajax, ti nisi sav svoj. Moje riječi koristiš onako kako tebi odgovaraju. Ja nisam poredio Avdiju sa Youngom, nego govorim da nisu svi igrači EPL-a igračine. Da još dodam, hvala na komplimentu. Volim kada se dijelimo na mi i vi.

Pa to mi i vi i meni smeta na ovom forumu za razliku od tebe. Mislio sam ljudi koji dijele tvoje misljenje konkretno o ovom igracu a ne generalno neki tabori. Ste se tice Avdije i Hadzica ta dva igraca NE posjeduju potreban kvalitet da se nametnu u nijednom klubu iz prve Engleske ligu u prvih 11. Sansa za nesto takvo je manja od 5%. Mozda u neki klub iz druge Engleske lige. Ako postoji interes to je samo zbog SP i sto igraju za top20 reprezentaciju na svijetu, kao i dobre igre nasih igraca Dzeko, Begovic. Nemam ama bas nista protiv momka.fkv123 je napisao/la: Da još dodam, hvala na komplimentu. Volim kada se dijelimo na mi i vi.![]()
Ponavljam opet mi nije jasna tvoja izjava da Young ima dvije lijeve i pola mozga. A sada kazes da Avdija nije bolji od njega ??
Rickie Lambert je proveo 5,6 godina u Southampton tj. preko 100 komada zabio, dalje on je englez.. jeli ovo pokusaj poredjenja..u fudbalu jeste sve moguce ali..Avdija se trudi ali ne zna... takvi ima u engleskoj xy... glupost.fkv123 je napisao/la:@MB7, kakve veze ima to što je 30 godina? Jedan Rickie Lambert je igrao u trećoj i četvrtoj ligi do unazad par godina. Čovjek nije vidio EPL-a do svoje 29-e godine. Sada potpisao za Liverpool i nastupao na SP-u. Nije da ih poredim, igraj različite pozicije, ali u fudbalu je sve moguće. Englezi cijene trud i zalaganje, a to Avdija ima za trojicu.
Avdija ako se trudi i zalaze on nesto zna

@fkv123
Svako ko kritikuje ne znaci da nekog mrzi ili ne voli. Ili da ima lose namjere. Jednostavno mislim da imamo boljih igraca od njega. Mozda je kao covjek odlican. Ali to nije neka jaranska organizacija. U reprezentaciji bi se morao gledati samo kvalitet i nista drugo. Ili ga imas ili ga nemas. Postoje igraci koji mozda nisu super kvalitetni ali su bar borbeni. Ognjen Vranjes, Stanic na njegovoj poziciji. Vrsajevic nije ni borben nesto posebno u odbrani. Ponekad istrci koji prodor u napadu.
Svako ko kritikuje ne znaci da nekog mrzi ili ne voli. Ili da ima lose namjere. Jednostavno mislim da imamo boljih igraca od njega. Mozda je kao covjek odlican. Ali to nije neka jaranska organizacija. U reprezentaciji bi se morao gledati samo kvalitet i nista drugo. Ili ga imas ili ga nemas. Postoje igraci koji mozda nisu super kvalitetni ali su bar borbeni. Ognjen Vranjes, Stanic na njegovoj poziciji. Vrsajevic nije ni borben nesto posebno u odbrani. Ponekad istrci koji prodor u napadu.
@ajax, kako ti znaš šta ja mislim o Avdiji i Anelu? Ja nikada nisam rekao da su igrači vrijedni neke posebne pohvale. Jedino što sam rekao je to da mi je drago ako uspiju napraviti transfer i doguraju još dalje u karijeri, odnosno životu. Ako "mi" smo grobari reprezentacije što želimo nekom igraču dobro onda da Bog da mi igrali Guiness Kup po Hong Kong-u. Ja nemam nikakav uticaj na odabir igrača, ali naši su i želim im svo dobro ovog svijeta.
S obzirom na vrijednost Avdije na Transfermarkt-u on nije skupa investicija za klubove EPL-a. Ja nikada, ama baš NIKAD, nisam rekao da će on igrati u prvih jedanaest. U Engleskoj je sezona duga i ekipe se takmiče na dva, tri fronta. Za tako malu sumu novca odredjene ekipe bi ga dovele da "osvježi" ekipu kada se igraju razni kupovi i da bude zamjena beku ili krilnom igraču. Ponavljam, još jednom, on nije neki tehničar niti golgeter, ali ima neke karakteristike koje se izuzetno cijene na Otoku i na osnovu toga može imati, koliko toliko, uspješan boravak u Engleskoj, ako do toga dodje.
S obzirom na vrijednost Avdije na Transfermarkt-u on nije skupa investicija za klubove EPL-a. Ja nikada, ama baš NIKAD, nisam rekao da će on igrati u prvih jedanaest. U Engleskoj je sezona duga i ekipe se takmiče na dva, tri fronta. Za tako malu sumu novca odredjene ekipe bi ga dovele da "osvježi" ekipu kada se igraju razni kupovi i da bude zamjena beku ili krilnom igraču. Ponavljam, još jednom, on nije neki tehničar niti golgeter, ali ima neke karakteristike koje se izuzetno cijene na Otoku i na osnovu toga može imati, koliko toliko, uspješan boravak u Engleskoj, ako do toga dodje.
To da neko neradi ono sto je najbolje za reprezentacije sam mislio da se forsira neki igrac koji nema toliki kvalitet. A zbog njega neki bolji igraci ne mogu doci na red to sam mislio. A taj neki drugi igrac bi mozda vise napredovao i u konacnici vise pomogao samoj reprezentaciji.fkv123 je napisao/la:@ajax, kako ti znaš šta ja mislim o Avdiji i Anelu? Ja nikada nisam rekao da su igrači vrijedni neke posebne pohvale. Jedino što sam rekao je to da mi je drago ako uspiju napraviti transfer i doguraju još dalje u karijeri, odnosno životu.
Sto se tice Vrsajevica njemu ( kao i svakom drugom igracu ) zelim sve najbolje i da potpise cim bolji ugovor. Mislim da je za njega idealan taj Sivasspor ili neki drugi Turski klub i da bi se tu naigrao. Sto se Engleske tice mislim da bi bio bolji izbor neki Engleski drugoligas a imas ih i puno izuzetno jakih. Mislim da nemoze pruziti kvalitetne partije u nekom Engleskom prvoligasu. Pa bilo to i sa klupe. Jer se radi stvarno o nenormalno zahtjevnoj ligi. Super brzoj sa puno fizickog kontakta.
normalaba je napisao/la:Ne nego si ti papak...xxh2o je napisao/la:koji si ti klocSabinho je napisao/la:Koji ste vi papci jbt![]()
I ti si ****

Nemam ja ništa protiv Avdije dao bog da sutra potpiše za neki veliki klub da riješi egzistenciju i sebi i familij, al ono što ne mogu svariti nikako je NEPOTIZAM, KORUPCIJA i ostala sranja koja ovu zemlju guraju na samo dno a ako se nastavi ovim tempom ni reprezentaciji se ne piše ništa bolje. Najgore je pored vlasti očiju biti slijep

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Nepotizam na temi Avdije? Znam da ste pojedinci naucili tu rijec da bi izgledali kompetativno u diskusijama na forumu ali ti, hmmmm....xxh2o je napisao/la:normalaba je napisao/la:Ne nego si ti papak...xxh2o je napisao/la: koji si ti kloc![]()
I ti si ****![]()
![]()
![]()
![]()
Nemam ja ništa protiv Avdije dao bog da sutra potpiše za neki veliki klub da riješi egzistenciju i sebi i familij, al ono što ne mogu svariti nikako je NEPOTIZAM, KORUPCIJA i ostala sranja koja ovu zemlju guraju na samo dno a ako se nastavi ovim tempom ni reprezentaciji se ne piše ništa bolje. Najgore je pored vlasti očiju biti slijep
Pljuc pljuc... Pljuj negdje drugo
AVDIJA SPEED DEMON
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
- Kontakt:
Svi odmaraju,Avdija asistira

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.