FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elcor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elcor » 16 jul 2014, 22:24

denole je napisao/la:
EXIT je napisao/la:Odlican potez uprave sa besplatnim jugom, tako da sad nema opravdanja.
Fino ce to biti vidjeti kad sve 4 tribine zagrme, a za adzu ce izgledati bolje nego da zjapi jedna tribina prazna.
Svaka cast!

Ja mislim da je slijedeća faza da Tan počne plačati za dolazak na utakmicu. Ako bude izdašan možda i vi nekad, jednom napunite Koševo.
mi mozda nekad i napunimo a vi nikada necete. da mi je samo znati ko li ce vama platiti da dodjete...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 22:25

A pojedini naši žele im sreću. Zbog ovakvih botova dao Bog sutra još jedan Litex...AkoBogda

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 22:28

Mercedesovci...nisu iftarili većeras...GLAD

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 16 jul 2014, 22:32

rammstein je napisao/la:SUTRA, SVAKO KO SEBE ZOVE NAVIJAČEM SARAJEVA, KOME JE BORDO BOJA U SRCU, ONOME KOME JE SRCE BAR JEDNOM ZADRHTALI KADA JE KRENUO NA KOŠEVO, MORA BITI NA SAMO JEDNOM MJESTU, A TO JE STADION ASIM F.H!!!
SUTRA, U 21h NEMA OBAVEZA, NEMA DJEVOJAKA, NEMA MOMAKA... NEMA SVJETSKOG PRVENSTVA I LIGE PRVAKA, NEMA NIŠTA DRUGO ŠTO NAS MOŽE SPRIJEČITI DA GLEDAMO BORDO DIVOVE KAKO GINU ZA SVOJ DRES, A MI NA TRIBINAMA 90 MINUTA GRMIMO I NOSIMO IH DO POBJEDE!!!
SUTRA NA NASEM STADIONU ĆE SE POJAVIITI JEDAN VELIKI GOSPODIN, ČOVJEK KOJI JE UPRKOS RAZNIM "KOMENTARIMA I SAVJETIMA" POSLUŠAO SRCE I KRENUO DA POKRENE BAR NEŠTO U OVOJ ZEMLJI, ULOŽIO JE SVOJ NOVAC U JEDAN PROJEKAT KOJI SE ZOVE "FK SARAJEVO", A MI SMO DUŽNI DA MU SE ZAHVALIMO NA TOME, JER JE FK SARAJEVO DIO NAS, DIO NAŠEG ŽIVOTA!
UPRAVA JE OMOGUĆILA SVAKOJ OSOBI U OVOM GRADU KOJEM JE BORDO BOJA U SRCU DA DOĐE NA HASETA I GLEDA SVOJ KLUB.

SUTRA JE NAŠ DAN, SUTRA POČINJE JEDNA PRELIJEPA SPORTSKA PRIČA O NAŠEM SARAJEVU, O NAŠEM GRADU!!!
BUDIMO DIO PRIČE, NEMOJ DA SJEDIMO KUĆI I GLEDAMO NAŠ KLUB NA TV-u JER TO NE RADE ISTINSKI NAVIJAČI, TV PRIJENOS PREPUSTIMO NASOJ BRACI IZ DRUGIH GRADDOVA I DRZAVA!!!

SVI KAO JEDAN!!!!!!!!
Evo znaci covjek sve rekao, nema izgovora za sutra vala .. samo smrt ne dao Bog moze sprijeciti :D :tokralju:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2014, 22:33

rammstein je napisao/la:SUTRA, SVAKO KO SEBE ZOVE NAVIJAČEM SARAJEVA, KOME JE BORDO BOJA U SRCU, ONOME KOME JE SRCE BAR JEDNOM ZADRHTALI KADA JE KRENUO NA KOŠEVO, MORA BITI NA SAMO JEDNOM MJESTU, A TO JE STADION ASIM F.H!!!
SUTRA, U 21h NEMA OBAVEZA, NEMA DJEVOJAKA, NEMA MOMAKA... NEMA SVJETSKOG PRVENSTVA I LIGE PRVAKA, NEMA NIŠTA DRUGO ŠTO NAS MOŽE SPRIJEČITI DA GLEDAMO BORDO DIVOVE KAKO GINU ZA SVOJ DRES, A MI NA TRIBINAMA 90 MINUTA GRMIMO I NOSIMO IH DO POBJEDE!!!
SUTRA NA NASEM STADIONU ĆE SE POJAVIITI JEDAN VELIKI GOSPODIN, ČOVJEK KOJI JE UPRKOS RAZNIM "KOMENTARIMA I SAVJETIMA" POSLUŠAO SRCE I KRENUO DA POKRENE BAR NEŠTO U OVOJ ZEMLJI, ULOŽIO JE SVOJ NOVAC U JEDAN PROJEKAT KOJI SE ZOVE "FK SARAJEVO", A MI SMO DUŽNI DA MU SE ZAHVALIMO NA TOME, JER JE FK SARAJEVO DIO NAS, DIO NAŠEG ŽIVOTA!
UPRAVA JE OMOGUĆILA SVAKOJ OSOBI U OVOM GRADU KOJEM JE BORDO BOJA U SRCU DA DOĐE NA HASETA I GLEDA SVOJ KLUB.

SUTRA JE NAŠ DAN, SUTRA POČINJE JEDNA PRELIJEPA SPORTSKA PRIČA O NAŠEM SARAJEVU, O NAŠEM GRADU!!!
BUDIMO DIO PRIČE, NEMOJ DA SJEDIMO KUĆI I GLEDAMO NAŠ KLUB NA TV-u JER TO NE RADE ISTINSKI NAVIJAČI, TV PRIJENOS PREPUSTIMO NASOJ BRACI IZ DRUGIH GRADDOVA I DRZAVA!!!

SVI KAO JEDAN!!!!!!!!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :salut: :salut: :salut: Dajte im Ramu u svlacionicu prije pocetka utakmice ima da ujedaju :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 16 jul 2014, 22:34

:tokralju: SUTRA, SVAKO KO SEBE ZOVE NAVIJAČEM SARAJEVA, KOME JE BORDO BOJA U SRCU, ONOME KOME JE SRCE BAR JEDNOM ZADRHTALI KADA JE KRENUO NA KOŠEVO, MORA BITI NA SAMO JEDNOM MJESTU, A TO JE STADION ASIM F.H!!!

SVI KAO JEDAN!!!!!!!![/b][/quote]
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 16 jul 2014, 22:37, ukupno mijenjano 3 puta.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jul 2014, 22:35

Nadam se sutra najboljem.
I prema svemu što vidim moja procijena od nekih 8 milja ljudi na stadionu je ipak mala ;) ;) Večeras mi jaran donio 11 karata da pokaže što su se iz njegove firme spremili da idu..

Počela me je trema lagana da puca.

Gledao sam danas ono uvježbavanje napada po krilima i centaršuteve mislim da su skandinavci slabi u skok igri i da imaju tanke bekove, mada opet kako su neki pričali da im je kontranapad najjače oružje. Ne znam, neće biti lako sutra ni malo. Možda bih sad potpisao rezultat bilo kakav bez primljenog gola, nadam se 2-0.

@fcsforever
Predlažem ti da malo ignorišeš provokativne komentare forumaša, mogao bi opet na prinudni rad, a možda dobiješ i crveni karton. Neka piše ko šta hoće, mi imamo svoju viziju i svoju priču.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jul 2014, 22:38

hilmo bar 15 milja :D

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 22:43

hilmo ja večeg pesimiste u životu nisam vidio.. ..pitam se kako si razmišljao dok su igrači bili na viršlama a igrale se tekme protiv Orebra ili Helsiborga...garant nisi smio ni gledati.
Oprez ..DA..ali i brave heart na teren i natrpati ih kolko god može stati. Pusti ba više pesimizma od broja gledalaca do toga jesu li manje ili više opasni. Levski je bio apsolutni favorit pa kladare na nas dali kvotu u super ponudi od cijeli 5,90.
Pa šta bi na kraju balade.
A za moj eventualni sljedeči ban ili crveni...ne brini

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jul 2014, 22:51

Velika mi je želja da konačno i rezultatski budemo na evropskom nivou, i mnogo se bojim svakog posrtanja na tom putu, a toga će biti sigurno, zaista ne bih želio da to bude sad kada smo sve uradili da sve teče kako treba, kada je gospodin Tan tu, kad imamo jako dobar igrački kadar ... E zbog toga je kod mene uvijek prisutna velika doza opreza, jer ne bih ja to nazvao pesimizmom.
E jbg ne mogu protiv toga. ;) ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 jul 2014, 22:53

denole je napisao/la:
EXIT je napisao/la:Odlican potez uprave sa besplatnim jugom, tako da sad nema opravdanja.
Fino ce to biti vidjeti kad sve 4 tribine zagrme, a za adzu ce izgledati bolje nego da zjapi jedna tribina prazna.
Svaka cast!

Ja mislim da je slijedeća faza da Tan počne plačati za dolazak na utakmicu. Ako bude izdašan možda i vi nekad, jednom napunite Koševo.
Nisi niti smiješan niti interesantan a papaka hvala Bogu ima prepoznat če se oni.Ne pecajte se na ovakve i ne mrzite komšije, neka prođu nisu ni oni svi ovakvi ja mislim da se ovakvi i njima gade.
Sarajevo ljubavi moja!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 22:55

Samo hrabro i čvrsto...i ovi neće imati šansi ni da priđu golu. Apsolutno sam siguran da Dženo zna šta radi po pitanju taktike i da će igrači dati sve od sebe da dobiju ovu tekmu sa rezultatom.koji nam garantuje miran revanš. Mora se imati na umu da je ovo i "izlog" za naše igrače za eventualni transfer..pa će i to biti dodatni motiv..

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 16 jul 2014, 22:58

sekac je napisao/la:
denole je napisao/la:
Svaka cast!

Nisi niti smiješan niti interesantan a papaka hvala Bogu ima prepoznat če se oni.Ne pecajte se na ovakve i ne mrzite komšije, neka prođu nisu ni oni svi ovakvi ja mislim da se ovakvi i njima gade.
ma eto iznerviraju ovakvi u ove sate kad se pripremas za tekmu, imam ja puno jarana sa druge strane i vazda normala prica i kad smo mi bili na virslama a i sad kad su oni tanki !!! al ne mogu ovih likova i jednostavno moram reagovati i to je to ;)
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 16 jul 2014, 22:58

Denole= Bukal onaj vidi mu se po č ovom
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 jul 2014, 22:59

Kako ce sutra dan da prođe brzo :P ustanem u 12, dođe Tan, malo pratis press, malo njegove izjave slike, malo s rajom prohodas gradom pa pravac stadion ...

ŠTA DRUGO RADITI ČETVRTKOM?!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 jul 2014, 23:02

Igraci samo hrabro, a mi navijaci cemo se pobrinuti za huk i podrsku kakvu samo Horde Zla znaju napraviti!

Svi na Kosevo igra Saraj'vo
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 23:03

ma ne pada mi na pamet ni da im želim sreću a Boga mi ni nesreću. Potpuno sam ravnodušan prema njima i što ne reči..libo me taki za njih i sve u vezi njih. Pamtim njihova naslađivanja na ovom forumu 2010 , 2011 i 2012 god..al to im je obraz. Ali kad sve gori u svima nama 24 h pred tekmu a javi se kloc sa ovakvom pričom...pa ko mu ne bi odgovorio ??

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 23:06

Blago rami on ustaje u 12..pa kafica, pa portali..pa malo raja..i onda na svetinju.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 jul 2014, 23:08

fcsforever je napisao/la:Blago rami on ustaje u 12..pa kafica, pa portali..pa malo raja..i onda na svetinju.
tako jos dvije-tri sedmice i onda posao hvala Bogu :D
zato ovi sto rade imaju petobanku a ramo kucka cenera jedva :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jul 2014, 23:08

JOS 10 SATI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.