Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
a zasto bht nije pustila onaj razgovor velida spahe kad vec pricaju o reprezentaciji i o odnosu prema medijijma 

Pa samo jedan ovakav primitivac moze i tolerisati onakvo ponasanje pojedinih igraca. Ma on je gotov poslije Belgije, kada vjerovatno nakon remija u Welsu gubimo u Zenici i kad ce mi Safete odlazi zagrmiti do Pariza. Lik je obicni primitivac, koji je podoban za stolare koji su u određenim organima saveza. Pa mogla je seljacina reci pogrijesio sam, svjestan sam da nije ona ekipa trebala igrati. Ne on kaze Kolasinac je trazio da ne trenira i to je meni bio jasan znak da nije spreman. Mozda bih i ja nesto sada mijenjao. MOLIM NOVINARE OVOG PORTALA DA PROBAJU KOLASINCA DOBITI I PITATI ZASTO JE TRAZIO DA NE TRENIRA, INTUICIJA MI KAZE da je razlog kao i kod ostalih koji su preskakali treninge. Ja mislim da ni jedan trening nije prosao da neko ne trenira e tad mu je bio dat jasan znak da nije spreman. Nije ga ni pitao sta je problem, dao mu je znak. Fuuujjj
PS Glup vam je argument za Kolara da je vrijedio radio bi negdje drugo. TVSA je na budjetu kantona koliko znam
PS Glup vam je argument za Kolara da je vrijedio radio bi negdje drugo. TVSA je na budjetu kantona koliko znam

Zadnja izmjena: amko27, dana/u 16 jul 2014, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Svaka cast Emire.....Iako nije novinar covjek je iznio pravu problematiku, a to su pare i sponzori za buduca takmicenja (nece ni BHtelecom vjecno biti drzavna zlatna koka), i jos veci problem..sta kad nestane dijaspore?!?! Jednostavno moramo poceti stvarati bolje uslove za nasu djecu u Bosni i Hercegovini.aleksandar_veliki je napisao/la:Emir nije novinar, Emir je direktor firme koja u svoj ovoj sirotinji prezivljava, hrani 10-ak porodica i ciji uposlenici idu na sva gotovanja bh. reprezentacija. Zato je pricao o finansijama, zato mu nije jasno da se pare dijele pola-pola s tim sto od onih pola Savezovih placa porez i nagrada Susicu...Virtu4l je napisao/la:Ništa novo nismo saznali. Novinari su nešto kao pokušavali, ali niko nije bio dovoljno konkretan. Kolar pokazao zašto radi na TVSA i prenosi Vrbanjušu, pokušao je nešto ali nije smio ići do kraja, Sokolović se nije htio previše petljati, Tiro je od najvećeg kritičara preko noći postao miran kao bubica, Emir postavljao mudra pitanja, ali ujedno i preteška za sagovornike(a), ukratko nisu imali pojma o čemu on priča.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Trebace mu par dana da dodje sebi.Armala je napisao/la:Papetov mozak nije mogao da podnese onoliko pitanja i vise nije mogao ni da ih razumije pa se posteno i iskljucio iz emisije.

kaze, prvo prepao se seo, pa se povrijedi kako se recenica blizila kraju i na kraju nije htio trenirati.

pi.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Bože sačuvaj šta se radi u ovoj našoj repci neznam ko mi se više gadi Sušić ili Spahić ili ovi iz Izvršnog odbora!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: povratakotpisanih, dana/u 16 jul 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Onaj isjecak sma vidio kad je Pape napustio razgovor,al po meni on pitanja su bil glupa od onog sa TVSA otkud ti kaze zelja da vodis opet reprezentaciju
logicno da je bolje mlatit pare nego dzaba lezat u Parizu vako odmaras i plaćeno..

Tweeds_10 je napisao/la:Trebace mu par dana da dodje sebi.Armala je napisao/la:Papetov mozak nije mogao da podnese onoliko pitanja i vise nije mogao ni da ih razumije pa se posteno i iskljucio iz emisije.![]()
kaze, prvo prepao se seo, pa se povrijedi kako se recenica blizila kraju i na kraju nije htio trenirati.3 lazi u jednoj recenici. je.bo majku da ga nema ne bi se cemu imali smijati u ovom podforumu.
Toliko se pogubio na tom pitanju da je naveo 4-5 stvari zbog kojih Seo nije igrao.

Inace Vaha o Safetu, reprezentaciji, ma sta zna Vaha
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma ocito je da momak ima damu da spomene neke stvari po prvi put ali i kulturan prije svega pa se zna ponasati u emisiji..aleksandar_veliki je napisao/la:
Ali, to nije sve, ja recimo mislim da je Emir htio pitati Susica kako se kao trener osjecao sat vremena prije utakmice s Nigerijom u svlacionici kada je kapiten pitao kako se dijele premije od eventualnog odlaska u osminu finala. Ali, ode Pape...
Sad, ovdje na forumu svi razlicito dozivljavamo ovo.
Recimo @ Cartman i ovi ostali sto ne mogu Papeta oni su samo spazili kako se on ispalio i sad kuju u zvijezde Kolara.
Virtual i ostali sto ne gotive Spahica su ocekivali nesto socnije od Kuline iz saveza i da pritisne Spahica ne bi li se ovaj povukao ili prezentovao neke socne detalje.
Ovim sto zele dobrobit domaceg fudbala Emirovo izlaganje je bilo najbolje i zeljeli su da se onoj prici posveti vise paznje.
U globalu emisija koja nije rekla puno toga ali iskazala dosta slabosti.
Ne bih ja rekao da je 90% pozitivnog a svega 10% negativnog, tu je omjer barem 50-50.
Mene su igraci razocarali, sve neka ljubav, imaju bruku love a uzimaju drzavu lopatom.
1946
Koja seljačina, to je nevjerovatno. Frajer se ubio za života u kokošinjcu
Tražili smo novinara koji će mu postavit konkretno pitanje,dobili smo ga,i nismo ništa dobili od Sušića. 

Nad tobom sunce najljepše sja
Samo se malo odgodilo ono neizbježno.Head je napisao/la:Virtual i ostali sto ne gotive Spahica su ocekivali nesto socnije od Kuline iz saveza i da pritisne Spahica ne bi li se ovaj povukao ili prezentovao neke socne detalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
zasto bht nije pustio razgovor velida spahe

Dobili smo od Susica sto smo i ocekivali, nemoc i na kraju bjezaniju. Sta si vise ocekivao kao da on ima nekih argumenata da se raspravlja sa njima, covjek bez autoriteta i muda samo moze pobjeci kao sto je on uradio veceras.pinoglavi je napisao/la:Tražili smo novinara koji će mu postavit konkretno pitanje,dobili smo ga,i nismo ništa dobili od Sušića.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 16 jul 2014, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sušić dokazao ono o čemu sam ja davno govorio, a to je da živi u nekom flešu da je sve super i da ima plebiscitarnu podršku javnosti, pa ne može da se načudi što je dobio ovakva pitanja. Šteta što nije selektor u nekoj drugoj državi da vidi kako pravi novinari razapinju neuspješne selektore.
Safet Sušić - Pape
Kako niko da ga upita ko ga je kontaktirao iz iranskog saveza za angazman. 

Zadnja izmjena: isx, dana/u 16 jul 2014, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ne smeta meni to sto su oni uzeli premije, zasluzili su. Ali ako je istina ovo sto je taj Emir govorio da su nasi igraci uzeli skoro najveci procenat od svih reprezentacija, onda je vec problem. Moze li neko nac koliko su drugi savezi dali svojim igracima? Sta je uobicajno? Nadam se da su nasi popricali sa drugim reprezentacijama koje su iskusnije po tom pitanju. I meni zvuci puno 50%. I zanima me po kojoj su osnovi to podjelili unutar ekipe.Head je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:
Ali, to nije sve, ja recimo mislim da je Emir htio pitati Susica kako se kao trener osjecao sat vremena prije utakmice s Nigerijom u svlacionici kada je kapiten pitao kako se dijele premije od eventualnog odlaska u osminu finala. Ali, ode Pape...
Mene su igraci razocarali, sve neka ljubav, imaju bruku love a uzimaju drzavu lopatom.
Sa druge strane je vazno da su igraci zadovoljni, znamo sta Afrikanci rade svaki put, a vjerujte da mi nismo daleko od toga.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 16 jul 2014, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jos jednom smo vidjeli neodgovornost SAVEZA,IGRACA i SELEKTORA..nakon plasmana na SP oni su se umislili da su Bogovi i da nemaju obavezu ni prema nikome..njima treba neko objasniti ekipa BOSNE I HERCEGOVINE nije privatna..izvoli radi posteno,ako nemozes mrs odakle si dosao..ovo je cist amaterizam.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako neki ovdje brane Sušića a neki Spahića, a jasno je da su obojica spletkaroski. Pa oni su se dogovorili Pape je poveo Tinkiya na SP, zauzvrat je Spaha i njegov klan dobio svoju maskotu Ibričića. Zato su Zukanović i Prcić ostali bez poziva!
Emir je rekao da je prvo savez platio porez pa su onda dijelili, znači više od 50%.Cartman je napisao/la:I meni zvuci puno 50%.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.