Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Armala
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Armala » 16 jul 2014, 23:04

Virtu4l je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Dobro , ja nemam snage ko virtual po sto puta neke činjenice iznositi kad pojedinci gledaju u njega kao u Boga.
Za njega ću uvijek imati i snage i živaca i vremena, sve do zadnjeg dana koji je sve bliži i bliži.
Nisam siguran da sam dobro upratio ali ti podrzavas Susica? Nije mi najjasnije kako njega mozes podrzavati a pljuvati po Spahicu kada je Susic glavni odgovorni za igranje Spahica nakon njegovih gresaka i kabadahijskog ponasanja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 23:06

Ja sam pisao protiv Spahića i kad Sušić nije bio u planu da preuzme reprezentaciju, čak sam bio skeptičan i po pitanju Sušića, ali dobri rezultati su me ušutkali, ne mogu se ja radovati a istovremeno pljuvati po toj svojoj radosti, nekako mi to ne ide ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 jul 2014, 23:07

Armala je napisao/la:
Nisam siguran da sam dobro upratio ali ti podrzavas Susica? Nije mi najjasnije kako njega mozes podrzavati a pljuvati po Spahicu kada je Susic glavni odgovorni za igranje Spahica nakon njegovih gresaka i kabadahijskog ponasanja
Pogodio si ga brate u ahilesovu virtualnu petu, majkemi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 16 jul 2014, 23:08

:shock: :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jul 2014, 23:09

Smecaru jedan retardirani mars iz reprezentacije.
1946

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jul 2014, 23:10

Ovome je bolje da napisti reprezentaciju sto prije,jer nakon iduceg debakla(uvjeren sam da cemo ga imati u kvalifikacijama)svu odgovornost ce prebaciti Susic na njega.
StarMo nije skutorija...

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 16 jul 2014, 23:11

Virtu4l je napisao/la:Ja sam pisao protiv Spahića i kad Sušić nije bio u planu da preuzme reprezentaciju, čak sam bio skeptičan i po pitanju Sušića, ali dobri rezultati su me ušutkali, ne mogu se ja radovati a istovremeno pljuvati po toj svojoj radosti, nekako mi to ne ide ;)
Njegovi rezultati su isto klimava tema ali poenta je da on nema onu stvar koja nas ocito zestoko sputava i koja ce nas nastaviti sputavati sve dok se nesto ne promjeni a ja nisam siguran da neko moze promjeniti svoju licnost iz korijena u Safetovim godinama sto znaci da ce on ostati isti a samim tim i problem ostaje. Bojim se da cemo dozivjeti debakl ali za nadati se da ce ove kritike barem malo promjeniti Safetov nacin razmisljanja.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 16 jul 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 23:12

RockyMaivia je napisao/la:Ovome je bolje da napisti reprezentaciju sto prije,jer nakon iduceg debakla(uvjeren sam da cemo ga imati u kvalifikacijama)svu odgovornost ce prebaciti Susic na njega.
Nema on muda za to. Kad ga ne bude zvao, to će pravdati činjenicom da su mu 34. godine i da će u Francuskoj imati 36.
Voli te tvoje Sarajevo.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jul 2014, 23:15

Virtu4l je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Ovome je bolje da napisti reprezentaciju sto prije,jer nakon iduceg debakla(uvjeren sam da cemo ga imati u kvalifikacijama)svu odgovornost ce prebaciti Susic na njega.
Nema on muda za to. Kad ga ne bude zvao, to će pravdati činjenicom da su mu 34. godine i da će u Francuskoj imati 36.
Ja bih bio najsretniji da aga Emir ne dobije poziv,ali hajde to opravdaj ovim Spahicevim vjernim fanovima kojih je jako mnogo.
StarMo nije skutorija...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 23:16

Armala je napisao/la:Njegovi rezultati su isto klimava tema ali poenta je da on nema onu stvar koja nas ocito zestoko sputava i koja ce nas nastaviti sputavati sve dok se nesto ne promjeni a ja nisam siguran da neko moze promjeniti svoju licnost iz korijena u Safetovim godinama sto znaci da ce on ostati isti a samim tim i problem ostaje. Bojim se da cemo dozivjeti debakl ali za nadati se da ce ove kritike barem malo promjeniti Safetov nacin razmisljanja.
Definitivno, ali opet ti rezultati su nas doveli na određeni nivo i sve ispod tog nivoa bi trebalo voditi do određenih promjena. Debakl ćemo vrlo teško doživjeti, odavno ga nismo doživjeli jer nam je mentalitet i odnos prema utakmicama drugačiji. Sad pobjeđujemo i kad loše igramo, a i kad gubimo to su vrlo tijesni porazi.

Ne može on promijeniti svoju ličnost, ali ukoliko ne podvuče crtu ispod nekih stvari, sam će sebi iskopati rupu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 23:18

RockyMaivia je napisao/la:Ja bih bio najsretniji da aga Emir ne dobije poziv,ali hajde to opravdaj ovim Spahicevim vjernim fanovima kojih je jako mnogo.
Niko se više ne bi ni počešao kad Emir ne bi dobio poziv, nekad me je na ovoj temi napadalo 10 likova odjednom, što sad nije slučaj :cool:
Voli te tvoje Sarajevo.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 jul 2014, 23:21

Pametniji popušta...

Emir Spahić će zauvijek ostati veliki kapiten i velika legenda bh fudbala :bih: :bih:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jul 2014, 23:22

a mozda si im jednostavno postao dosadan i nebitan kao sto si meni naprimjer

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jul 2014, 23:23

Virtu4l je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Ja bih bio najsretniji da aga Emir ne dobije poziv,ali hajde to opravdaj ovim Spahicevim vjernim fanovima kojih je jako mnogo.
Niko se više ne bi ni počešao kad Emir ne bi dobio poziv, nekad me je na ovoj temi napadalo 10 likova odjednom, što sad nije slučaj :cool:
I ja mislim da na ovom forumu daju posljednje trzaje :cool: :cool:
Aga Bey je jedan od njih :mrgreen:
StarMo nije skutorija...

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 16 jul 2014, 23:23

Virtu4l je napisao/la:
Armala je napisao/la:Njegovi rezultati su isto klimava tema ali poenta je da on nema onu stvar koja nas ocito zestoko sputava i koja ce nas nastaviti sputavati sve dok se nesto ne promjeni a ja nisam siguran da neko moze promjeniti svoju licnost iz korijena u Safetovim godinama sto znaci da ce on ostati isti a samim tim i problem ostaje. Bojim se da cemo dozivjeti debakl ali za nadati se da ce ove kritike barem malo promjeniti Safetov nacin razmisljanja.
Definitivno, ali opet ti rezultati su nas doveli na određeni nivo i sve ispod tog nivoa bi trebalo voditi do određenih promjena. Debakl ćemo vrlo teško doživjeti, odavno ga nismo doživjeli jer nam je mentalitet i odnos prema utakmicama drugačiji. Sad pobjeđujemo i kad loše igramo, a i kad gubimo to su vrlo tijesni porazi.

Ne može on promijeniti svoju ličnost, ali ukoliko ne podvuče crtu ispod nekih stvari, sam će sebi iskopati rupu.
Problem je sto nema naznaka povlacenju crte vec samo daljem iskazivanju nemoci i zataskavanju svih mogucih i nemogucih stvari. Iskreno, ja ne vidim ni promil sanse da on bilo sta mjenja ali ocito cemo to morati spoznati na mnogo bolniji nacin.
Necu sad da idem u tako daleku raspravu pa da pricam da smo gotovog mogli napraviti veresiju pa na kraju odlucio indvidualni potez za odlazak na SP.
I onaj odgovor na pitanju u vezi Sea mnogo oslikava Safeta.

A da je Spahic djubre to nikada necu poreci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 23:34

Armala je napisao/la:Problem je sto nema naznaka povlacenju crte vec samo daljem iskazivanju nemoci i zataskavanju svih mogucih i nemogucih stvari. Iskreno, ja ne vidim ni promil sanse da on bilo sta mjenja ali ocito cemo to morati spoznati na mnogo bolniji nacin.
Necu sad da idem u tako daleku raspravu pa da pricam da smo gotovog mogli napraviti veresiju pa na kraju odlucio indvidualni potez za odlazak na SP.
I onaj odgovor na pitanju u vezi Sea mnogo oslikava Safeta.

A da je Spahic djubre to nikada necu poreci.
Naznake postoje, ali trebaće još malo vremena da vidimo jeli to opet kao što kažeš trenutačno pokazivanje nemoći ili će se to napokon desiti. Često on sam sebi skače u stomak, evo večeras je opet branio igrače, isto kao što je Džeku javno branio nakon Egipta a onda su mu Edin i njegov stari zabili nož u leđa. Možda je rješenje čvrsta ruka, a to je sa našim igračima do sada bilo kontraproduktivno, jer je svaki selektor prije Papeta doživljavao slične neugodnosti i nosao orahe po džepovima zbog njih.

Individualni potez i faktor sreće su nešto bez čega se ne može, pa čak i kad se zoveš Njemačka. Neki od najvećih sportskih podviga su ostvareni uz pomoć istih, a nama je taj faktor u prošlosti redovno okretao leđa, to veoma dobro znaš i sam.
mirzatele je napisao/la:a mozda si im jednostavno postao dosadan i nebitan kao sto si meni naprimjer
Možda, ali ću sa pravim momcima uvijek voditi kvalitetne diskusije u oba pravca kao ova iznad, a vas one-linere pljuskati na svakoj temi kao i do sad.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 23:36

RockyMaivia je napisao/la:I ja mislim da na ovom forumu daju posljednje trzaje :cool: :cool:
Kada nekoga voliš, poštuješ i cijeniš, a taj te razočara, treba ti dosta vremena da to prihvatiš nadajući se da to nije tako. Mene je on davno razočarao, a kasnije i uvjetio u to, tako da sad nemam problem da kažem sve ono što mislim o njemu.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 jul 2014, 23:38

Ja Spahica ne gotivim previse, niti cesto pisem na ovoj temi ali sam alergican na pojedine osobe na temi Spahic. Malo znanja, jos manje morala, i nikakvog postovanja. Pisu o covjeku koji desetinu godina izgara za ovu reprezentaciju kao o krmetu a onda se dice svojim korektnim pisanjem i svojim realnim i korektnim stavom na temi Susica, licemjerje, nista drugo.

Pogledaj ovog Virtuala, spava na ovoj temi, blati do iznemoglosti, a na temi Susic podrzava covjeka koji stoji iza Spahica kao iza rahmetli Alije. Ne ide ba nikako, i takvi prednjace. Sve dok je tako, yebi ovu temu :wave: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jul 2014, 23:44

Virtu4l je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:I ja mislim da na ovom forumu daju posljednje trzaje :cool: :cool:
Kada nekoga voliš, poštuješ i cijeniš, a taj te razočara, treba ti dosta vremena da to prihvatiš nadajući se da to nije tako. Mene je on davno razočarao, a kasnije i uvjetio u to, tako da sad nemam problem da kažem sve ono što mislim o njemu.
Novinari su ti koji su prije stvarali propagandu prema nekom igracu,a sada je to potpuno drugacije.Zivi dokaz je Braco,jer da ne znam kakav je covjek,povjerovao bih u svemu sto su mediji pisali od bacanja dresa do prodavanja auta svom ocu.
Danas mediji imaju mnogo vise materijala da otjeraju Spahica a nece,jer cekaju zicer koji bi znacio kraj Spahicev za sva vremena.
StarMo nije skutorija...

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 16 jul 2014, 23:46

Virtu4l je napisao/la:Naznake postoje, ali trebaće još malo vremena da vidimo jeli to opet kao što kažeš trenutačno pokazivanje nemoći ili će se to napokon desiti. Često on sam sebi skače u stomak, evo večeras je opet branio igrače, isto kao što je Džeku javno branio nakon Egipta a onda su mu Edin i njegov stari zabili nož u leđa. Možda je rješenje čvrsta ruka, a to je sa našim igračima do sada bilo kontraproduktivno, jer je svaki selektor prije Papeta doživljavao slične neugodnosti i nosao orahe po džepovima zbog njih.

Individualni potez i faktor sreće su nešto bez čega se ne može, pa čak i kad se zoveš Njemačka. Neki od najvećih sportskih podviga su ostvareni uz pomoć istih, a nama je taj faktor u prošlosti redovno okretao leđa, to veoma dobro znaš i sam.
Ali su prije igraci gotovo svima bili zakletva, idoli nacije,itd. Nije bilo a da je bilo nisu se znale stvari koje sada svi znaju, prije je timski duh i kolektiv bio najjaca karika nase repke na cemu su sve reprezentacija iz okruzenja sanjale tu stvar posto im je to falilo a sada smo to oruzje izgubili i naravno da ne bi trebalo da cvrsta ruka izazove negativan efekat kada svi znamo da nam to treba a necu da sad nabrajam stvari samo cu reci da je meni Safet pao u ocima nakon sto je pozvao Ibricica to ne moze oprati ali mozemo gledati buducnost i da se isprave te stvari ali ce sve biti jasnije nakon par utakmica kvala.

Ne smije se dopustiti da ti individualni faktor odlucuje kada imas onakav tim i onakvu prednost.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 16 jul 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.