Jedan je Vaha..Vaha ima karakter..isto nije ovisan o jednom ugovoru..nadje klub bez problema..al je vrhunski strucnjak.emir79 je napisao/la:Inace Vaha o Safetu, reprezentaciji, ma sta zna Vaha![]()
[youtube][/youtube]
Safet Sušić - Pape
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
+1fkv123 je napisao/la:Safet je pogrijesio sto je spustio slusalicu, to nije trebao uciniti, ali totalno podrska njemu sto nije htio javno da iznosi prljav ves. Tako i treba. Da je to ucinio nebi mogao pogledati niti jednog igraca u oci. To je vodja, to je selector. Takve stvari se rjesavaju u cetiri oka ili na sastancima sa ekipom, ne javno preko BHT-a. To je zlatno pravilo fudbala i sporta opcenita. Problemi se rjesavaju unutar a ne pred svima.
Kad igraci Grcke mogu da se odreknu premija i zalazu se za novi trening kamp a nasi uzmu 4,5 miliona i rastale se izmedju sebe, onda mi je to fuj.
1946
isx je napisao/la:Kako niko da ga upita ko ga je kontaktirao iz iranskog saveza za angazman.

Spustio bi slusalicu na startu.
- RockyMaivia
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jadni ovi novinarcici tipa Kolar ako bi jednog dana Vaha dosao na kormilo reprezentacije.emir79 je napisao/la:Inace Vaha o Safetu, reprezentaciji, ma sta zna Vaha![]()
[youtube][/youtube]
Pape je ipak dosta tolerantan, Vaha bi ih poslao u 3 pm.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Trebalo je Bahu dovesti da ih pošamara.
Šteta,imamo divnih nomaka u reprezentaciji...Begovića,Pjanića,Hajrovića,Kolašinca,Ibiševića...ali jazavci imaju glavnu riječ i stvorili su negativnu atmosferu.
Šteta,imamo divnih nomaka u reprezentaciji...Begovića,Pjanića,Hajrovića,Kolašinca,Ibiševića...ali jazavci imaju glavnu riječ i stvorili su negativnu atmosferu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Pa Baho je glavni sa pricom "Nesto je se desilo, ali ne mogu da kazem sta".tepsija je napisao/la:Trebalo je Bahu dovesti da ih pošamara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To za 50% se znalo i prije odlaska na SP, sta se sad kao cudite. Premije su bile problem kod pojedinaca i u vrijeme Cire. Igraci hoce PARE. Treba ovdje mnogima otvoriti oci, cesto vam se zamazu putem drustvenih mreza. Raditi sa nasi ljudima je veoma tesko.
Jos jednom:
[youtube][/youtube]
Jos jednom:
[youtube][/youtube]
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
moze li neko postaviti cijeli emisiju da pogledam jer samo malo kraj uhvatioo.
Zao mi je sto sto gosti emisije nisu bili Dzeko ili Miske ili bilo ko od reprezentacije, te sto Safet nije bio, jer onda ne bih mogao pobjeci u sred pitanja.Mislim da se klupko tek pocelo raspetljavati, daj boze da je sve sjajno ali bojim se da ce sve puknuti u sred kvalifikacija i da zbog tog necemo otici u Francusku, jer se previse stvari stavlja pod tepih.
I naravno nakon toga okrivice se novinari i navijaci jer tako je najlakse.
Trebali su vise pitanja postaviti vezano za Zukanovica i njegov status te Prcica i kompanije, podmladjivanju tima i sl.Kao i za pozivanje sportgenture ili kako vec, a ne Od kud zelja da vodis repku?".
Zasto se gospon iz Saveza nije pitao a sta sa domacom ligom koja je zadnja po svim segmentima i kako planiraju da je dignu na veci nivo?
Sve u svemu nadao sam se vise od emisije ali kako se do sad o svemu sutalo ovo je odlicno.
Safet nogometas da, Safet trener debelo NE!!
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
I naravno nakon toga okrivice se novinari i navijaci jer tako je najlakse.
Trebali su vise pitanja postaviti vezano za Zukanovica i njegov status te Prcica i kompanije, podmladjivanju tima i sl.Kao i za pozivanje sportgenture ili kako vec, a ne Od kud zelja da vodis repku?".
Zasto se gospon iz Saveza nije pitao a sta sa domacom ligom koja je zadnja po svim segmentima i kako planiraju da je dignu na veci nivo?
Sve u svemu nadao sam se vise od emisije ali kako se do sad o svemu sutalo ovo je odlicno.
Safet nogometas da, Safet trener debelo NE!!
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- tepsija
- Kontakt:
Bolje ti je gledaj Sirove Strastiroleeee je napisao/la:moze li neko postaviti cijeli emisiju da pogledam jer samo malo kraj uhvatioo.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Susic je veceras pokazao da nije spreman da se nosi sa pritiskom..plasim se da nam se to neobije o glavu za kvalifikacije za EP..ovo je samo pocetak problema..svako okupljanje i novinari bice frke.
Veceras je siroki svenarodni auditorij mogao vidjeti sa kakvim covjekom mi imamo posla.
Covjek mrtav-hladan laze 3,7 miliona ljudi u domovini i milion i dijaspori,na pitanje o taktici,postavci i formaciji u utakmici protiv Nigerije,on odgovara da smo sa istom formacijom igrali prijateljske utakmice i ostvarili dobre rezultate i da se zbog toga odlucio da igramo u istoj formaciji i sa istim igracima kao sto smo igrali te prijateljske utakmice.
Covjek je ili totalno glup pa ne zna ili bezobrazan preko svake mjere pa misli da niko nema pojma o fudbalu.
Pitam svakog ko je gledao dvije utakmice u zivotu:Jesmo li mi igrali u istoj formaciji i sa istim igracima protiv Nigerije kao protiv Obale i Meksika?
Covjek mrtav-hladan laze 3,7 miliona ljudi u domovini i milion i dijaspori,na pitanje o taktici,postavci i formaciji u utakmici protiv Nigerije,on odgovara da smo sa istom formacijom igrali prijateljske utakmice i ostvarili dobre rezultate i da se zbog toga odlucio da igramo u istoj formaciji i sa istim igracima kao sto smo igrali te prijateljske utakmice.
Covjek je ili totalno glup pa ne zna ili bezobrazan preko svake mjere pa misli da niko nema pojma o fudbalu.
Pitam svakog ko je gledao dvije utakmice u zivotu:Jesmo li mi igrali u istoj formaciji i sa istim igracima protiv Nigerije kao protiv Obale i Meksika?
Bravo!fkv123 je napisao/la:Safet je pogrijesio sto je spustio slusalicu, to nije trebao uciniti, ali totalno podrska njemu sto nije htio javno da iznosi prljav ves. Tako i treba. Da je to ucinio nebi mogao pogledati niti jednog igraca u oci. To je vodja, to je selector. Takve stvari se rjesavaju u cetiri oka ili na sastancima sa ekipom, ne javno preko BHT-a. To je zlatno pravilo fudbala i sporta opcenita. Problemi se rjesavaju unutar a ne pred svima.
Ali mi u BIH imamo previse tracara, znas oni su ti odrasli na turskim i indijskim serijama, pa bi voljeli sve da razaberu, kao neke zenturace.
Dovoljno je da prelistas ovaj forum.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- tepsija
- Kontakt:
A kad misli Safa da iznese te informacije za koje sad nije vrijeme?Pred kvalifikacije ?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Kontaktirati Kolašinca i pitati ga zbog čega nije htio trenirati poslije Argentine i što se savjetovao s doktorom da ne igra Nigeriju. 

Zato je vodio klubove po 2,3 sedmice

Safet je ljudi na odmoru do 1.9
eno Van Gal se odma prihvatio posla u klubu..

Safet je ljudi na odmoru do 1.9

- TMmanija2012
- Kontakt:
Lazi jeste bilo..primjer..u vezi Kolasinaca prica kao nije mogao ,bio utucen..jbt ocima sam gledao kad Kolasinac skace sa klupe i nervira se..meni nije licio na utucenog lika..karakter Kolasinca se ne poklapa sa ovom izjavom.Svi znamo da je Seo veliki borac.drummer je napisao/la:Veceras je siroki svenarodni auditorij mogao vidjeti sa kakvim covjekom mi imamo posla.
Imali neko link od te emisije da ga postavi !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.