Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 16 jul 2014, 23:59

I svaka cast gospodinu Kolaru koji je veceras spasio cast novinarske profesije i do kraja ogolio karakter naseg selektora Safet Susica.
Uvijek sam se pitao zasto vecina novinara nikad ne kritikuje selektora a veceras sam dobio i odgovor,zato sto ce gospodin na prvo pitanje koje nije hvalospjev i podilazenje njegovom egu prekinuti razgovor i nikad vise tom novinaru nece dati blizu sebe.
Koja je onda razlika izmedju Susica i Spahica?
Ocekujem sutra pune novine,portale i televizije zestokih osuda selektora koji ne postuje javnost i novinare i spusta slusalicu.Kad se takve osude ekspresno i zestoko upucuju igracima trebale bi i selektoru.

Najaci detalj emisije kad Kulina hvali Tiru i opisuje kakav je kao novinar a Kolar dodaje,podoban. :tokralju:
Koji kralj,da je vise takvih mi bi i licili na nesto.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 17 jul 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 17 jul 2014, 00:00

Pitanje za forumase:
Da li bi vi uzeli premije od po 200 hiljada dolara (da ste reprezentativci) za nastup na SP??
Mjesecno zaradjujete duple te pare u svojim klubovima. A niko nije uzeo u obzir da je vecini njih skocila cijena nakon nastupa na prvenstvu,
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jul 2014, 00:01

drummer je napisao/la:I svaka cast gospodinu Kolaru koji je veceras spasio cast novinarske profesije
...

Koji kralj,da je vise takvih mi bi i licili na nesto.
:facepalm: :facepalm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 00:03

calcio je napisao/la: :facepalm: :facepalm:
I onda se pitamo zašto su nam Express, Svet i Trn najprodavanije novine, samo daj senzacionalizma - tad smo najsretniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jul 2014, 00:03

bulbasor je napisao/la:Pitanje za forumase:
Da li bi vi uzeli premije od po 200 hiljada dolara (da ste reprezentativci) za nastup na SP??
Mjesecno zaradjujete duple te pare u svojim klubovima. A niko nije uzeo u obzir da je vecini njih skocila cijena nakon nastupa na prvenstvu,
Ja da sam reprezentativac. Dogovorio bi se da ide 1/3 premija njima. 1/3 savezu a 1/3 bi donirao za sanaciju poplava.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 jul 2014, 00:03

Nevjerovatno, kaže čovjek nema on vremena i spusti slušalicu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 17 jul 2014, 00:05

mozak je napisao/la:Nevjerovatno, kaže čovjek nema on vremena i spusti slušalicu!
:lol: :lol: :oops:

ma djon.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jul 2014, 00:06

Ona dva pitanja Kolara za Susica su bila preglupa pitanja. Ne opravdavam ovo sto je Susic poklopio, ali ljudi nemaju pojma stvarno o cemu pricaju. Prvo mu Kristic postavlja pitanje sto nije krenuo sa dva napadaca na Nigeriju (sto nije bio izvor problema), pa onda tek onaj iz Avaza postavlja zasto nije bilo Sea. Isto tako, vracam se na ona dva pitanja nakon kojih je Pape poklopio, nigdje veze. Isto tako, Kristic ocekuje da Pape u emisiji iznese probleme iz svlacionice, pa yebiga. :damn:

Ali nije trebao spustiti slusicu, i djelovao je jako nervozno, i skrojz preopterecen vec sa 3-4 pitanja.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jul 2014, 00:06

mozak je napisao/la:Nevjerovatno, kaže čovjek nema on vremena i spusti slušalicu!
Šta fali kada mu se može. Pa pokazao je nebrojeno puta koliko ga briga ko ga, i šta pita... :crazy:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 17 jul 2014, 00:07

Ma hajd sto je spustio slusalicu ali meni je veca briga sto on meni djeluje kao da nema pojma sta uopste prica :roll: :?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jul 2014, 00:09

jedva čekam septembar, ovo će se sve raspasti, bit će kao prije dolaska Ćire Blaževića
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 jul 2014, 00:09

Goalgetter je napisao/la:Ona dva pitanja Kolara za Susica su bila preglupa pitanja. Ne opravdavam ovo sto je Susic poklopio, ali ljudi nemaju pojma stvarno o cemu pricaju. Prvo mu Kristic postavlja pitanje sto nije krenuo sa dva napadaca na Nigeriju (sto nije bio izvor problema), pa onda tek onaj iz Avaza postavlja zasto nije bilo Sea. Isto tako, vracam se na ona dva pitanja nakon kojih je Pape poklopio, nigdje veze. Isto tako, Kristic ocekuje da Pape u emisiji iznese probleme iz svlacionice, pa yebiga. :damn:

Ali nije trebao spustiti slusicu, i djelovao je jako nervozno, i skrojz preopterecen vec sa 3-4 pitanja.
A Susicu su **** pramajku prije Brazila sto igra sa 2 napadaca a ne jednim.
1946

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jul 2014, 00:10

donniedarko je napisao/la:Ma hajd sto je spustio slusalicu ali meni je veca briga sto on meni djeluje kao da nema pojma sta uopste prica :roll: :?
E to je pravi problem.Ili to ili je veci manipulator i lazov od svih politicara koje je ova zemlja ikad imala.A to zaista nije lako biti.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 jul 2014, 00:15

Dobro Vaha reče "Strašno je teško biti selektor BiH"
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 17 jul 2014, 00:16

Sta kaze Pape "nemam ja vremena" i :wave: covjek prati potencijalne reprezentativce, nema vremena da se bakce sa tamo nekim novinarcicima :D

Ovime je stvarno pokazao da nije navikao na kritiku i da vec na prvu konstataciju koja mu ne stima upotrebljava neke izgovore da prekine razgovor. Mada je i ovaj novinar postavio onako "skakljivo" pitanje kao "otkud vam tolika zelja da ponovo budete selektor reprezentacije". I sta je Susic trebao reci "Pa sta ste vi ocekivali, da se odreknem posla, a ljudi mi ponudili novi ugovor"

A sto se tice Spahica i onog njegovog "moze vas biti stid i sram" tu se potpuno slazem. Samo dan prije toga je u javnost procurio audio snimak kako novinar BHT-a govori o Spahicu i pri tome upotrebljava nepristojne izraze. I sta covjek treba da sutra stane pred kamere BHT-a, nasmije se i mozda odgovara na pitanja tog istog novinara kao da se nista nije desilo.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 17 jul 2014, 00:17

Kaunas je napisao/la:jedva čekam septembar, ovo će se sve raspasti, bit će kao prije dolaska Ćire Blaževića
I mene je toga strah, imam osjecaj da ce se i poraz od Belgije u Belgiji gledati kao neuspjeh u sljedecim kvalifikacijama. Trazit ce se u jajetu dlaka. Nazalost ali tako je...
Rekao jednom jedan pametan covjek: "znam ja nas, je.bo ti nas..."
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2014, 00:18

Goalgetter je napisao/la:Ona dva pitanja Kolara za Susica su bila preglupa pitanja.
Ne slazem se:

1. Ako su novinari stalno bili na vasoj strani (selektori u drugim repkama mogu to samo sanjati), zasto nas niste barem malo zastitili od igraca i svega sto se desavalo ili se barem izjasnili?
2. Ako vec ima problema (Susic je spominjao neke probleme i prljavi ves) otkud zelja za jos jednim ciklusom?

U cemu je problem?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 jul 2014, 00:18

Emisija je dobro zamišljena. Nije dobro urađena. Nije bila objektivna, a to se naročito odnosi na video prilog , sa početka emisiji. Mislim da bi emisija bila prava da je u prilogu (dio kada naši reprezentativci ne žele dati izjavu nakon Irana), prije toga trebao biti uvršten i ovaj tonski zapis Velida Spahe " onclick="window.open(this.href);return false;. To bi emisiji dalo novi i po meni objektivniji pristup BHTa. Ovako su štitili sebe.

Kolar i ovaj sa SSba su postavili dobra pitanja. Pape nije imao snage, znanja ni volje da odgovori na normalna pitanja.

Kulina "pametan", ni kriv ni dužan klepa lovu :crazy: , Glavaš je tu da potvrdi konstataciju. Sve u svemu, malo je falilo da emisija dostigne nivo "Lud, zbunjen, normalan".
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 jul 2014, 00:19

Izbiše ga iz baglama kvazinovinarčići i poltroni :tokralju: :rol: Mrtav hladan je spustio slušalicu na iole jači pritisak ovog nedorečenog Kolara, a da se razumijemo, prosječan forumaš bi ga našamarao bez ikakvih problema.

Kakva emisija, kakvi gosti, kakva elokvencija, intelekt, kritičko razmišljanje :tokralju: :rol:

Genijalno.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 17 jul 2014, 00:24

Ova emisija je najilustrativniji primjer kakve su karakterne osobine Safeta Sušića. Čovjek koji ne podnosi bilo kakvu kritiku i svaljuje svoje pogreške na drugoga ne može biti na jednoj tako odgovornoj poziciji kao što je selektor reprezentacije. Jedina utjeha ostaje što on 100% neće izdržati cijele kvalifikacije. Samo me je strah da prije nego što ode ne uprska naš plasman na Euro.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.