Narin je napisao/la:Pozdrav prisutnima
eki živ
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad petak prođe,bit ću..hodža je napisao/la:Narin je napisao/la:Pozdrav prisutnima
eki živ
Jutubu?SPY je napisao/la:Joj ovog Feđe na OBN.Fura se na ray william johnsona ali ispada tako..
![]()
![]()
![]()
jutjubu![]()
Narin je napisao/la: Kad petak prođe,bit ću..
Hocemo na kafu nekad,petak,jesi slobodan,i onaj psiholog je nešto govorio,ako bude imao vremena..![]()
Nisam odavno kukao..
Vidi kome je rođendan,ni da se ponudi da casti..hodža je napisao/la:Narin je napisao/la: Kad petak prođe,bit ću..
Hocemo na kafu nekad,petak,jesi slobodan,i onaj psiholog je nešto govorio,ako bude imao vremena..![]()
Nisam odavno kukao..
šta je u petak ?
slobodan sam u toku dana..naveče nisam
Smijesne slikeAsharaK je napisao/la:Đe mogu okačit svoju sliku ovde? Sjebem se koliko sam lijep, pa Bože...
Furka ti je vruća, pojedi ****Clutch je napisao/la:Smijesne slikeAsharaK je napisao/la:Đe mogu okačit svoju sliku ovde? Sjebem se koliko sam lijep, pa Bože...
AsharaK je napisao/la:Furka ti je vruća, pojedi ****Clutch je napisao/la:Smijesne slikeAsharaK je napisao/la:Đe mogu okačit svoju sliku ovde? Sjebem se koliko sam lijep, pa Bože...
Šta ima?Clutch je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Furka ti je vruća, pojedi ****Clutch je napisao/la: Smijesne slike
Mene bole noge, tačnije listovi. Preforsiran sam mnogo. Znaš li lijek kakav?Clutch je napisao/la:Vrućine brate, kontam se ići tuširati. Kod tebe, osim ljepote?
Masaža ledenom vodom, a može i masaža ženskim rukama.AsharaK je napisao/la:Mene bole noge, tačnije listovi. Preforsiran sam mnogo. Znaš li lijek kakav?Clutch je napisao/la:Vrućine brate, kontam se ići tuširati. Kod tebe, osim ljepote?
mozes i da legnes i da noge podignes na zid neki ono pod 90 stepeni i treses ili malo rukama udaras pa ce proci.AsharaK je napisao/la:Mene bole noge, tačnije listovi. Preforsiran sam mnogo. Znaš li lijek kakav?Clutch je napisao/la:Vrućine brate, kontam se ići tuširati. Kod tebe, osim ljepote?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 99 gostiju.