Muhamed Bešić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ima, novi dan.Hase10 je napisao/la:Ima li sta novo za transfer Mumeta?
odlična ekipaAjax je napisao/la:
Sezona 2015/2016
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Goalgetter, e to je ta faca o kojoj sam ti pričao 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste, bas ta.Virtu4l je napisao/la:Goalgetter, e to je ta faca o kojoj sam ti pričao
U stilu "za tebe je bolje da ne proilazis blize"Goalgetter je napisao/la:Jeste, bas ta.Virtu4l je napisao/la:Goalgetter, e to je ta faca o kojoj sam ti pričaoUbitacna.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Besic looks like he strangles people with piano wire for a living. Look at those eyes. Cold blooded. Unforgiving.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sinoć govorim Goalgetteru da je ova faca u rangu one Jacka Nicholsona iz filma The Shining. Da je Kubrick živ došao bi pješke po njega.VanBasten je napisao/la:Besic looks like he strangles people with piano wire for a living. Look at those eyes. Cold blooded. Unforgiving.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Bas ima onaj "Kubrick stare":Virtu4l je napisao/la:Sinoć govorim Goalgetteru da je ova faca u rangu one Jacka Nicholsona iz filma The Shining. Da je Kubrick živ došao bi pješke po njega.VanBasten je napisao/la:Besic looks like he strangles people with piano wire for a living. Look at those eyes. Cold blooded. Unforgiving.

- the scouser
- Kontakt:
Evo SkySports ga preporučuje kao bargain buy
:
http://www1.skysports.com/sportzine/309 ... razil-2014
http://www1.skysports.com/sportzine/309 ... razil-2014
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
evo napokon,kazu u naredna 24 sata sve ce biti gotovo! mume u evertonu. Svaka cast!
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... amed-Besic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... amed-Besic" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ja cu mu cestitati pa da ebe rak raka
Cestitke Mume,izdominiraj PL
Cestitke Mume,izdominiraj PL
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma i ja mislim da je ovo gotovo, no sacekacemo ipak zvanicnu potvrdu.
Everton je sjajan klub, sjajno mjesto za razvoj a znamo ko je sve u Evertonu ponikao i od koga je isti napravio igrace.
Everton je sjajan klub, sjajno mjesto za razvoj a znamo ko je sve u Evertonu ponikao i od koga je isti napravio igrace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sjajan klub, i sjajan izbor Muhameda. Izboriće se on za svoje minute sasvim sigurno, samo da ga povrede zaobiđu.
Sretno Mume
Sretno Mume
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- the scouser
- Kontakt:
Nije Daily Star neka novina, samo je BBC-u i SkySports-u vjerovati.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Sta mi radis Mume 
Ajax je napisao/la:Sezona 2015/2016Cartman je napisao/la:
Sto Ajax rece, igraju i Evropu, pa onda liga kup, FA kup...A od sezone 15/16 vjerujem da ce bit vazan dio tima.
prije ce biti

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
- Goalgetter
- Kontakt:
U utorak su najavili da ce sve biti gotovo u narednih 48 sati, dakle danas bi trebao biti ozvanicen transfer,mada sam skeptican sto se tice toga da ce se i danas nesto vise znati.
BBC, SkySports, Telegraph i Guardian. Kada oni nesto objave onda je to stvarno tako. A Daily Star je vise zuta novina. Koja pise o igracima o kojima se puno prica. Ali bez nekih insajderskih informacija. Ponekad i pogode sta ali vise puta pogrijese.the scouser je napisao/la:Nije Daily Star neka novina, samo je BBC-u i SkySports-u vjerovati.
@ BKwizard slazem se.
U narednih 48 sati Everton će započeti pregovore sa Bešićem

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić blizu je potpisa za engleski Everton.
Klub iz Premiershipa je u završnoj fazi pregovora sa Ferencvarosem i u narednih 48 sati očekuje se razgovor sa samim igračem, navodi Daily Star.
Roberto Martinez, menadžer Evertona Bešića je zapazio na Svjetskom prvenstvu gdje je briljirao u dresu naše reprezentacije.
Pomenuti stručnjak Bešića vidi kao dugoročno rješenje u veznom redu, i to u paru sa McCarthyjem. Nedavno je klub sa Goodisona angažovao i Garetha Barryja.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić blizu je potpisa za engleski Everton.
Klub iz Premiershipa je u završnoj fazi pregovora sa Ferencvarosem i u narednih 48 sati očekuje se razgovor sa samim igračem, navodi Daily Star.
Roberto Martinez, menadžer Evertona Bešića je zapazio na Svjetskom prvenstvu gdje je briljirao u dresu naše reprezentacije.
Pomenuti stručnjak Bešića vidi kao dugoročno rješenje u veznom redu, i to u paru sa McCarthyjem. Nedavno je klub sa Goodisona angažovao i Garetha Barryja.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, DjaniTarik, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Muumii, random11, Roki50, tuzlanskinacin, zeljooo13 i 69 gostiju.