Juventus 100% dize Seriu A jer nemaju konkurencije. Napoli, Roma ne mogu da igraju dobro svih 38kola. Mogu izdrzati max 20..
Drugo, sjetite se da uvijek moze gore. Samo zamislite da vam je Moyes dosao i ljepse cete spavati
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
rope11 je napisao/la:Dobro, mozda nije vrijeme ni mjesto za ovo pitanje![]()
ali zar vi niste presli na adidas?
Allegri ce ti igrati ili tu ili 433 formaciju, drugo kod njega ne postoji.
Ma ja od njega ne očekujem nikakve posebne rezultate. Očekujem samo i od njega, a i od uprave da ga spriječi ako krene u tom pravcu, da ne sjebe sve dobro što je Conte napravio i to je to. ABd prolazno rješenje.IlPrincipe je napisao/la:Allegriju daj dobre igrače i imat ćeš rezultate. Svakako da je bolji od svih ostalih koji su se spominjali kao nasljednici Contea.
Pa ima smisla jer on najvise voli 4-3-1-2 formaciju. Ali nemamo mi sada igrace za to, ofanzivne bekove u smislu dobrog centarsuta. Vezni red se tu ne bi puno mijenjao. Kako bi se Lorente snasao i to je pitanje.IlCapitano je napisao/la:Spominje se da traži Pastorea kao trequartistu... Zanimljivo...
STari moj, kome je od nas juventina ovdje do dresova :S ne znamo gdje nam je glava, a gdje G!muxa je napisao/la:Nike vam u zadnjoj sezoni napravi najljepse dresove
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Ccc ja reko da skrenem s temeMig_Mig je napisao/la:STari moj, kome je od nas juventina ovdje do dresova :S ne znamo gdje nam je glava, a gdje G!muxa je napisao/la:Nike vam u zadnjoj sezoni napravi najljepse dresove

Slazem se. Ove 3 zvijezde na plavom dresu super izgledaju.muxa je napisao/la:Nike vam u zadnjoj sezoni napravi najljepse dresove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.