FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 17 jul 2014, 01:29

Jedina dobra stvar u odlasku Kroosa je sto ce Gotze imati puno vise prostora za igru.
Pozicija Gotzea gdje se najbolje snalazi je iza napadaca, a znamo kakav su tandem bili on i Lewa.
let3 je napisao/la:Dobro je Bayern ovo odradio, pored zdravog Thiaga Kroos nema šanse... samo ne znam koji q je Real kupovao Krosa :?
Thiago je fantastican igrac, ali naravno njegova boljka je sto ima staklene noge.
Tu je Barca znala odlicno sta radi ;)
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 17 jul 2014, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 jul 2014, 01:33

schweinsteiger je napisao/la:Tek ce se vidjeti koliko je Kroos profitirao od Schweinija i Javija i kolika je to flopina,zivi bili i vidjeli.
DaBogda nikad nista ne osvojio u Europskim takmicenjima s Realom.

Mi sada mozemo ocekivati neku bombu,jer imamo oko 50 miliona za transfere :)

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.

Flopp nije bio nikada!!! Da je malo navikan, JESTE!!! Zelim mu sve najbolje u Real-u, danas pogledah golove koje je zabijao...svaka mu cast,ali znam jedno, Neuer ne prima onavke golove, barem ne sad ;) ;)

Mnogi spominju novog stopera...nezz koliko nam je potreban. Ja bi vise volio novog desnog beka (novog Lahma)... Polako ce se istrositi, a jos uvijek nemamo pravu zamjenu za njega, stavise nemamo nikakvu zamjenu.

Takodjer hocu da vidim igraca u Bayernu tipa Reus-a, imamo Robbena, ali ja hocu mladjeg!!!
Stern des Südens

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 17 jul 2014, 01:37

anelbavarac je napisao/la:Jedina dobra stvar u odlasku Kroosa je sto ce Gotze imati puno vise prostora za igru.
Pozicija Gotzea gdje se najbolje snalazi je iza napadaca, a znamo kakav su tandem bili on i Lewa.
Krsna zapažanja bavarci moji, treba dati gotze-u više prostora naša igra će biti brža i transformacija u oba pravca, a lewy i gotze hmm :D pravi tandem a thiago ima samo takvu loptu, nek je europi bog na pomoći vidjet ćete ;) Samo da bi pojačat odbranu benatiom kako bi se dobro uklopio malo je reći..

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 jul 2014, 01:49

Neko gore napisa da Kroos nikad nije igrao sa odusevljenjem i slazem se.
Mrtav je nekako tip emotivno, ko Ozil nesto.
Nikad oni vodje postati ne mogu.
Mislio sam da ce postati nasljednik Bastiana ali nista od toga, tu treba neko ko igra srcem, ko krvari i kome je stalo.
Toni nase dijete bio i izgledo da ga boli qurac, na sto sam cesto zmirio jer nije bio krivac za poraze ali eto dalo se primjetiti.
Kad on odlazi iz Bayerna koji je na vrhuncu, mogu misliti kako bi pobjegao kad smo u krizi bili..
Kad smo s Ottlom i Lellom igrali ..
Takvi nam i ne trebaju, bojim se da je i Mario isti mentalitet.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jul 2014, 01:53

Kroos je ipak dobro unovcen, naravno ako je istina da se radi o 30 miliona.
Izvuci toliki novac u zadnjoj godini ugovora je sjajan posao.

Bayern je iako poznat po neprodavanju svojih igraca ove sezone morao napraviti iznimku a za sve je krivo podizanje nivoa kvaliteta unazad nekoliko godina i pravljenje jedne ekipe prepune zvijezda.
Ovo svakako nije lose ako zelis svake godine da se boris za sve trofeje a to Bayern itekako zeli.

Dakle, otisao Buyten, Kroos i Mandzo, dosli Lewa, Bernat i Rode.
Platni troskovi su vjerujem na istoj razini iako se to ne moze sa sigurnoscu tvrditi.

Ja ocekujem jos prodaju Contenta i eventualno posudbu nekog omladinca, Hojbjerga, Greena ili Weisera.

Od dolazaka ce stoper sigurno sletjeti u Minhen i mislim da bi to bilo to sto se tice Bayernovog trgovanja ove sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2014, 01:56

Neko možu tugovati, ali odakle nepovjerenje u upravu Bayern-a?

Zar mislite da bi ikad pustili nekog igrača da ne odgovara našem timu? Ne, sve ima svoj razlog, ovdje govorimo o najorganizanijem klubu na svijetu, to nemojte nikad zaboraviti.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jul 2014, 01:57

anelbavarac je napisao/la:Jedina dobra stvar u odlasku Kroosa je sto ce Gotze imati puno vise prostora za igru.
let3 je napisao/la:Dobro je Bayern ovo odradio, pored zdravog Thiaga Kroos nema šanse... samo ne znam koji q je Real kupovao Krosa :?
Thiago je fantastican igrac, ali naravno njegova boljka je sto ima staklene noge.
Tu je Barca znala odlicno sta radi ;)
tacno je da ima hronicno staklene noge, ali tu su valjda doktori da to osposobe...ha ja jbg ;)

zdrav Thiago je Xavi iz prajma za dizelaša Krosa.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 jul 2014, 02:00

Najbolje ocjenjeni igrač SP-a ispade levat, ali je zato Thiago Xavi. :tokralju:
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 17 jul 2014, 04:53, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jul 2014, 02:01

Neutral je napisao/la:najorganizanijem
Najorganizovanijem. :)

Naravno da je njegova prodaja plod dogovora Bayernove uprave. S jedne strane se zeljelo nesto zaraditi a sa druge se nije zeljelo ponavljanje Ballacka.

Kroos je kvalitetan veznjak, to svakako stoji, ima dosta dobrih osobina ali bih ja uvijek u prvoj postavi zelio Thiaga prije Kroosa a to sam pricao i prosle sezone.
Spanac ce ako ga povrede zaobidju u nadolazecoj sezoni vise doprinijeti nego Kroos u prethodne dvije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2014, 02:02

Robben i Ribery su imali probleme sa povredama kada su tek došli u Bayern. Vidimo hvala Bogu da je vremenom sve bolje.

Thiago je ogroman potencijal i već sada sjajan igrač. Igrač koji zna podvaliti loptu na pravi način i siguran sam da je velika karijera pred njim.

Te priče oko najbolje ocijene je ogromna glupost. Pratim Njemačku, Bayern godinama, znam kakav je Kroos igrač, sretno mu bilo u karijeri sve dok se ne sastane protiv nas.

Iscrpljen sam, greške se dešavaju, nemojte ih uzimati tako ozbiljno :)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 jul 2014, 02:06

Nisam rekao da te ocjene igrača trebaju da budu krajnji sud kvalitete nekog igrača, nego u smislu da i to ponešto govori s obzirom koliko ga se ovdje omalovažava:
zdrav Thiago je Xavi iz prajma za dizelaša Krosa
Yeah right.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 17 jul 2014, 08:22

Navodno se interesujemo za Griezmanna. Sta mislite o tome ?

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 jul 2014, 08:55

edotabako je napisao/la:Navodno se interesujemo za Griezmanna. Sta mislite o tome ?
Mislim vrlo dobra investicija da zamjeni našeg drugog francuza Riberija čak i da zamjena bude i Robbenu. Mislim da je dobar na obe pozicije krilnih igrača odnosno može igrati kao Muller na svim ofanzivnim pozicijama u ekipi. Vidili smo da je na SP u Francuskoj igrač čak kao i napadač. Mislim da je bolji trenutno i od Šaćira po igrama. Ja bih ga volio vidjeti u ekipi

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 17 jul 2014, 10:11

Griezmann je vrlo zanimljiv igrac, mene licno podseca na Reusa. Svakako bih ga vise voleo vidjeti nego Djerdana, mada ne znam koliko bi dobio prostora za igru pored Riberija, Robena, Milera i Gecea. Ali svakako bih pozdravio taj potez ako bi se ostvario.

Mada, to bi bilo gomilanje kadra.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 17 jul 2014, 10:50

Nezahvalno je, a uz to i glupo umanjivati vrijednost Kroosa spominjući Thiaga u smislu "on je Xavi"... Obojica su odlični igrači, s tim da Thiago zbog povreda još uvijek nije imao prostora da bilo šta pokaže u Bayernu.

Špancu više odgovara dosadna igra sa pregršt dodavanja i čekanje na vrhu 16-erca da podvali jednu vrhunsku loptu, dok je Kroos ipak drukčiji tip igrača od njega i na mene je ostavio utisak da bi mu više pasala Realova nego Bayernova igra.

Sve u svemu sjajan deal za Bayern koji je zaradio 30 miliona eura na igraču koji je imao godinu dana ugovora.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 jul 2014, 10:57

let3 je napisao/la: zdrav Thiago je Xavi iz prajma za dizelaša Krosa.
Kljucna rijec je zdrav. Pa taj u karijeri nije uvezao dva mjeseca na visokom nivou bez povrede.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2014, 11:06

Neka mu je sretan put, njegov odlazak se neće puno osjeiti jer imamo prekvalitetan kadar.Od Mandže i Kroosa smo uzeli 52 mil sad je vrijeme da ih utrošimo ili na stopera ili na neko kvalitetno krilo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 jul 2014, 11:08

geoxx je napisao/la:
Kljucna rijec je zdrav. Pa taj u karijeri nije uvezao dva mjeseca na visokom nivou bez povrede.
Sjeti se samo ko je doktor u Bayernu!!!
Stern des Südens

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 jul 2014, 11:18

dakle momci nito kros je kaput sa nama ,neka mu je sa srecom od srca i da osvoji jos puno trofeja sa realom izuzev LP :mrgreen: koja ce biti nasa aBd ove sezone nikad jaci nikad bolji .

Ako je ovo istina za 30 banki onda kapa do poda karlu i ekipi , momacki su odralili posao ,30 banki u zadnjoj godini ugovora nevjerovatno :tokralju:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 17 jul 2014, 11:22

proFCB je napisao/la:
geoxx je napisao/la:
Sjeti se samo ko je doktor u Bayernu!!!
kad je od Robbena napravio najspremnijeg Bayernovog igraca , ne bi mu bio problem to uraditi i sa Thiagom ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []