Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
moRe grb i bolje al' eto 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Počet ćemo koristiti, bilo je nekih govora, ali eto nabavite ga sviClutch je napisao/la:Pa zašto već niste počeli koristiti Teamspeak? To vam je obavezno, bez tog ćete biti kanta za nabijanje svakom..

@Faraon nema veze doće ko može, jest da valja opet primit po ušima

http://www.teamspeak.com/
Evo link za TS, samo izgleda da onaj server ne radi na kojem sam ja napravio sobu, taj server mi je dao neko iz Ekipe Genijalci i oni su na tom serveru trebali biti. Naćemo neki drugi server.
Idemo sad po pobjede Vakat je
-------------????-----------------
Maldini----Zaha--Nagib---???
-------lucio-----------
brazzo/stranac--forster---ronaldinho/stranac
-----------evolution---------
--------sedin/reformer-----------------
Eto to je naša ekipica, ako imate kakvog prijatelja recite mu nek pravi golmana il beka
Evo link za TS, samo izgleda da onaj server ne radi na kojem sam ja napravio sobu, taj server mi je dao neko iz Ekipe Genijalci i oni su na tom serveru trebali biti. Naćemo neki drugi server.

-------lucio-----------
Eto to je naša ekipica, ako imate kakvog prijatelja recite mu nek pravi golmana il beka

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jooj ljudi ja za TS nemam mikrofona, tačnije imam ali čas radi čas ne radi. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bitno je da slušas, ne moraju svi pričati hehe. Treba da priča onaj ko vodi odbranu, i ovako da se najavi neko ko ide na loptuUnofficialpage je napisao/la:Jooj ljudi ja za TS nemam mikrofona, tačnije imam ali čas radi čas ne radi.

A zar nije jednostavnije da reformer ili Sedin naprave igrača koji će biti na beku?BelminM23 je napisao/la:http://www.teamspeak.com/
-------------????-----------------
-------lucio-----------
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A zar nije jednostavnije da reformer ili Sedin naprave igrača koji će biti na beku?[/quote]FaraonTM je napisao/la: -------------????-----------------
-------lucio-----------
Bilo bi lijepo kad bi napravio neko od njih, ali ne znam dali će htjeti. Al opet malo je i 11 igrača jer uvijek neko ne može doći na utakmicu, bude spriječen u nečemu i zbog tog jednog se utakmica izgubi, još pogotovo ako je u odbrani rupa.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pošto je kod mene računar u dnevnoj, tu budu i starci, ne bih baš volio da čuju šta pričamo, mogu li se koristit slušalice od telefona kao zvučnik? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nećemo 'sovatUnofficialpage je napisao/la:Pošto je kod mene računar u dnevnoj, tu budu i starci, ne bih baš volio da čuju šta pričamo, mogu li se koristit slušalice od telefona kao zvučnik?

@Belmin
Znam da je zeznuto ali bolje je imati 11 igrača na svim pozicijama nego 13 na različitim.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kladionicarska mafija bila na djelu,7+ i pobjeda genijalacaAjsKjub je napisao/la:Kako je završilo?

Bit ce i za ovaj mladi ESSF boljih dana,samo jos da naucimo da se iz napada vracamo u odbranu,i ja sam bio prelos ovu utakmicu,valjda se ispravim ubuduce
Samo polako dečki, svakom od nas je trebalo barem pola sezone da u potpunosti skonta FID, a i kad skontaš uvijek ti se može desiti greška. Bitno da ste aktivni, društveni i da niste šupci. Sve ostalo će doći samo od sebe.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Znaci sa ESSF-om zakazujem u NED u 22.
Genijalci...PON u 22!?
Genijalci...PON u 22!?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Već imamo u ponedjeljak jednu utakmicu.SiamoNoi je napisao/la:Znaci sa ESSF-om zakazujem u NED u 22.
Genijalci...PON u 22!?

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
U koliko?
Evo ESSf potvrdite ovu 20.7.:http://forum.footballidentity.com/defau ... ost2747123
Valjda nisam vrijeme s*ebao.
Evo ESSf potvrdite ovu 20.7.:http://forum.footballidentity.com/defau ... ost2747123
Valjda nisam vrijeme s*ebao.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ustvari nemamo.
U ponedjeljak smo slobodni, pa može oko 22h. Postavi tamo, potvrdit ću ja odmah.

U ponedjeljak smo slobodni, pa može oko 22h. Postavi tamo, potvrdit ću ja odmah.
Eto ga,odmah iza ove sa ESSF-om...21.7. 

- Unknown Genius
- Kontakt:
Spremni smo za okršaj sa prvoligašima.SiamoNoi je napisao/la:Eto ga,odmah iza ove sa ESSF-om...21.7.

U narednih 5 dana igramo 5 utakmica.

Mogu samo ih uključi u kompUnofficialpage je napisao/la:Pošto je kod mene računar u dnevnoj, tu budu i starci, ne bih baš volio da čuju šta pričamo, mogu li se koristit slušalice od telefona kao zvučnik?

@Faraon, ma bitno je da se fino postavimo nije toliko bitna formacija, formacija je bitna samo za to da svako bude na svojoj poziciji i da nema minus na ocjene kad igra na drugoj poziciji.
Nego da kažem neko svoje viđenje za ovo što kaže Unofficial da se vraćo u odbranu, ja mislim da je on kao Kirlo totalno beskoristan u fazi odbrane, pogotovo ako njihovo krilo već primi loptu tad ga može handrit do sutra po strani

Idemo sad po pobjede

A ja odo gledat snimak utakmica haha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.