Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Sacekaj da naidje Saurman, nabrace se pedeset milki.mandraX je napisao/la:Cijena?
TariqAli je napisao/la:Sacekaj da naidje Saurman, nabrace se pedeset milki.mandraX je napisao/la:Cijena?
TuttoSport - Lunedì è il giorno di Robinho, il Milan chiede 3-4 milioni. Per l’attacco il nome nuovo è Isco
Milan ne moze da otkupi Ramija, zao im dati pola miliona pa igrac sam mora placati.milanist je napisao/la:sad kad ste se natrpali igracima, sta je sa Isco-m , citam da je Milan ponovo zainteresovan za njega, pa jel ima kakve istine tu, ili je samo suplja opet.
TuttoSport - Lunedì è il giorno di Robinho, il Milan chiede 3-4 milioni. Per l’attacco il nome nuovo è Isco
Ma nece nigdjemilanist je napisao/la:sad kad ste se natrpali igracima, sta je sa Isco-m , citam da je Milan ponovo zainteresovan za njega, pa jel ima kakve istine tu, ili je samo suplja opet.
De ti meni reci.OfficialAgent je napisao/la:Saurman je frustriran ali nece to da prizna kao svejedno mu je![]()
sto ce placat kad moze igrac platitiMozambik je napisao/la:Milan ne moze da otkupi Ramija, zao im dati pola miliona pa igrac sam mora placati.milanist je napisao/la:sad kad ste se natrpali igracima, sta je sa Isco-m , citam da je Milan ponovo zainteresovan za njega, pa jel ima kakve istine tu, ili je samo suplja opet.
Ogromna sramota za tako veliki klub, meni licno najdrazi poslije Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.