franklampard8 je napisao/la:3-1
Bilbija, Stojcev, Velkoski
Ne mogu da vjerujem da ce neko ostati kod kuce a nudi mu se djabna tribina..?????
Slicno kontamo oko rezultata samo ja kontam 3-0 sa istim strijelcima
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
franklampard8 je napisao/la:3-1
Ma eto nekako 3-0 zvuci prepotentnofcsforever je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:3-1
Ne mogu da vjerujem da ce neko ostati kod kuce a nudi mu se djabna tribina..?????
Slicno kontamo oko rezultata samo ja kontam 3-0 sa istim strijelcima
cobefks je napisao/la:Proslo 12 a ramo jos spava, boze sacuvaj
hoce , bice X...i mi tako kontamogringonjaOnajDrugi je napisao/la:bice X momci.....X ko kuca!!!!
hilmo je napisao/la:Osvrnuo bi se na ono sto je kolega @rammstain pisao, znaci od svih onih koji su povrijedjeni kod norvezana niko nije igrao znacajniju ulogu u prvih 11. Da se ne zavaravamo veceras igramo protiv jakog protivnika koji ce vjerovatno igrati bunker....
MNogo zalaganja i sportske srece nam treba.
SRETNO NAM!!!
Ma nema kise danascollector je napisao/la:jos malo, trema neka puca![]()
nadam se da ovo vrijeme necu zeznuti posjetu, sve mi nesto suhveli, malo je jutros ko i padalo !!
tako kaze prognoza i nadam se da je nece biti, bez obzira sto po kisi imamo dobre rezultatefranklampard8 je napisao/la:Ma nema kise danascollector je napisao/la:jos malo, trema neka puca![]()
nadam se da ovo vrijeme necu zeznuti posjetu, sve mi nesto suhveli, malo je jutros ko i padalo !!
kisa veceras a po kisi smo skoro uvijek dobro igralicollector je napisao/la:
tako kaze prognoza i nadam se da je nece biti, bez obzira sto po kisi imamo dobre rezultatezezne cejf nekako
ma jesmo, al eto da je preskociti barem ovaj putdr.van nostrand je napisao/la:kisa veceras a po kisi smo skoro uvijek dobro igralicollector je napisao/la:
tako kaze prognoza i nadam se da je nece biti, bez obzira sto po kisi imamo dobre rezultatezezne cejf nekako
Ma znam sto raja priziva kisucollector je napisao/la:ma volim ja kisu kada su tekme u pitanju to nije problem, al cisto ugodjaja radi, samo se sjetim Viteza i onog pljuska 90 minuta, dobro sam ostao zival eto nekako veceras ocekujem spektakl, pa da prodje sve udure
Trenutno korisnika/ca: trunks1946, zagorski i 22 gosta.