FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nakamura
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Nakamura » 17 jul 2014, 11:01

" onclick="window.open(this.href);return false; po ovom spotu teren im i nije bog zna sta HAHAHAHAHAHA pogotovo zadnjih 10 sek ! volim te zeljoooooooooooooooooooooooooooooooo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 11:29

Ne znam za Jamaka, možda je bolje da uđe kasnije u igru, možda je malo razočaran.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

safet13
Kontakt:

Post Postao/la safet13 » 17 jul 2014, 11:41

Znaci nema prijenosa 100%
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 17 jul 2014, 11:44

safet13 je napisao/la:Znaci nema prijenosa 100%
Of safeteeee saaajo sarajlijooooo

Safet Sušić navijač Želje!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 jul 2014, 11:46

:bih: Idemo Plavi! :bih:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jul 2014, 11:52

exbabilon je napisao/la::bih: Idemo Plavi! :bih:
Ja te volim, volim Željo..

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 17 jul 2014, 11:57

Mi veceras mozemo biti samo na dobitku. Igramo na pravom stadionu, koji izgleda bas onako svjetski, protiv ekipe koja je pretrpila puno izmjena (vise nego nas Zeljo), uz to nasi navijaci, koji ce biti motiv vise, zatim atmosfera medju igracima... Mislim da ima razloga za , u najmanju ruku, blagi optimizam. Oni su bolja ekipa od Lovcena, to govore svi, od Adzema, igraca, i na kraju krajeva igraju u kvalitetnijoj ligi nego sto je crnogorska, ali u dvije utakmice tesko da mogu napraviti neki rezultat. Specijalno zbog toga sto drugu utakmicu igramo kao "domacini", nadam se pred VELIKIM BROJEM NAVIJACA. Pozitivan rezultat bi bio svaki onaj kada bi dali gol, a da o vise golova i ne govorim. O porazu i ne pomisljam, ne zato sto me u ovom trenutku nose emocije, vec zato sto su i oni svjesni da smo blizi pobjedi. Mozda prije nismo imali srece sa zrijebom i protivnicima, od Plzena, Makabija, Hapoela, ovaj put, i pored svih nasih problema, momci su se izdigli iznad svega, uprava uradila pravu stvar, IMAMO PRAVO I MORAMO POZITIVNO RAZMISLJATI. Proteklih deset godina smo bili jedina ekipa koja je dala tri gola u gostima, a da nije prosla dalje, jer smo igrali sa jakom Viktorijom. Ja osjecam da cemo zbog toga veceras naplatiti sva nerviranja i kidanja od proteklih sezona. Istina, protiv Lovcena jeste skripalo, i ne kaze niko da nece mozda i veceras, ali momci su probili led, pokazali da je htijenje i zalaganje odlika ove ekipe, i da je teren mjerilo svega. Ko te pita koliki je rezultat kad prodjes dalje... Igra ce se vremenom popraviti, to je prirodna stvar, a ekipa uz ovog trenera stasati. Pokazao je ko je gazda, da postaje pravi autoritet, a ko ne vjeruje, bujrum na trening. Tamo samo mozes cuti DODAJ, PRVA, LEDJA, ISTRCI, ostalo se covjek pita, ali na jedan kulturan nacin. On je taj koji ce napraviti dobre stvari. Nase je da ponekad istrpimo mladje igrace, poneki potez izazvan neiskustvom, stvari ce samo tako potpuno doci na svoje. O finansijskom momentu ne treba ni govoriti poslije ove avanture sa Metalurgom. Znam da zvuci kao da smo ih vec apsolvirali, ali ovaj optimizam ima i pokrice ( a napisao sam ga gore ). Ko god od njih bude igrao, ja sam uvjeren da ce dati i ono vise od svojih mogucnosti. Neka im motiv budu momci koji su prevalili 600 i kusur kilometara u jednom pravcu, u ko zna kakvim autobusima, da bi zbog njih, i zbog dresa kojeg nose poderali grla, dlanove, kao i uvijek do sada. Koliko sam upoznat, ova ekipa Metalurga ima dobrog golmana, kojeg imamo i mi (mislim puno boljeg od njihovog), dobrog desnog beka, i dobrog desnog krilnog igraca. Ostalo su prosjecni igraci makedonske lige. E sad, pored Antolovica, Stanic, Tomic, Kvesic, Bucan, i ostatak ekipe su sigurno kvalitetniji od njih. Po meni dovoljan razlog da ostvarimo dobar rezultat. Sve ce se znati veceras nekad, i nadam se da ce vijesti biti povoljne za nas. U TO NEMAM NIKAKVE SUMNJE. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 17 jul 2014, 12:14

Šta reći, nova evropska utakmica, prelijep stadion, relativno mlada naša ekipa, velika očekivanja...
e sad... Metalurg, isto tako mlada ekipa... ekipa koju sigurno možemo proći u to nema sumnje, nije to ekipa koja treba biti mjerilo našem Želji ni sada a pogotovo u budućnosti...
Hajmo proći ovo, pa se nadam da ćemo sutra imat sreće prilikom ždrijeba, a ako ne dajte nam Parmu il Torino! :clap:

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 17 jul 2014, 12:24

Ja sam sanjao da smo gubili do 80. Min 2:0, kad sam se probudio na livescore 2:3, sretno nam Abd danas i samo da zabijemo gol i prolazimo..

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 17 jul 2014, 12:26

[youtube][/youtube]

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 jul 2014, 12:26

Jedna iz Skoplja

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BiLy
Kontakt:

Post Postao/la BiLy » 17 jul 2014, 12:43

Baltazar je napisao/la:[youtube][/youtube]
Delije sever

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 jul 2014, 12:47

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 17 jul 2014, 12:49

BiLy je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:[youtube][/youtube]
Delije sever
NIJE DELIJE SEVER, VIDIS DA PISE "MANIJACI U SKOPLJU". MALO OBRAZOVANJA NE SKODI.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jul 2014, 12:49

Ritam koji se koristi širom Balkana, Engleski ritam... Sad, druga priča što su delije prve počele koristiti taj ritam.. Kao i za onu pjesmu nanananannanana oooooooooo koju koristi cijel Srpska scena a i kod nas Horde i još neke grupe.. Pa onda fukare i robijaši imaju isti ritam kao i Grobari na jednoj pjesmi, ne mogu se sjetiti koja..
Ja te volim, volim Željo..

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 17 jul 2014, 12:54

gio10 je napisao/la:Ritam koji se koristi širom Balkana, Engleski ritam... Sad, druga priča što su delije prve počele koristiti taj ritam.. Kao i za onu pjesmu nanananannanana oooooooooo koju koristi cijel Srpska scena a i kod nas Horde i još neke grupe.. Pa onda fukare i robijaši imaju isti ritam kao i Grobari na jednoj pjesmi, ne mogu se sjetiti koja..
DRUG, OBJASNJAVATI OVAJ SLUCAJ POJEDINCIMA JE ISTO KAO I OBJASNJAVATI ZASTO GLISTA NEMA TREPAVICE. DJABA SE TRUDIS KAD TO NE VIDI DALJE OD SVOG NOSA. I KOLIKO GOD DAO PRIMJERA, A DAO SI SASVIM DOVOLJNO, NEKIMA TO OPET NE ZNACI NISTA, JER SU TO POJEDINCI UMANJENIH MENTALNIH SPOSOBNOSTI.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 17 jul 2014, 12:54

slika

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 jul 2014, 12:59

slika

slika

slika

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2014, 13:18

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 17 jul 2014, 13:26

iz usta Samira Bekrica:ako veceras ne potpisem za jedan klub iz inostranstva od sutra sam clan fk zeljeznicar ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 20 gostiju.