FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Borac i Siroki jedini konkurenti sad Siroki ima uigraniju momcad al evo i oni danas izgubise,Zeljo ce se brzo ohladit jer nema tu kvalitete za neku seriju pa da osvoje prvenstvo mozda borba sa sarajevom za tu 3. poziciju,Velez izgleda savez uzeo pod svoje a i ide davljenicima na gostovanje stoga tu seriju je nemoguce napravit,zrinjski je danas definitivno otpao i za 3, mjesto .
Sto se tice kupa bio sam ubjeđan da cemo mi to osvojit al poslije ovake igre danas trebat ce cudo za pobjedit ili Zelju ili Borca u dvije utakmice,mi najverovatnije bez evrope,kup zelji,titula borcu ili sirokom!
Sto se tice kupa bio sam ubjeđan da cemo mi to osvojit al poslije ovake igre danas trebat ce cudo za pobjedit ili Zelju ili Borca u dvije utakmice,mi najverovatnije bez evrope,kup zelji,titula borcu ili sirokom!
HSK Zrinjski Mostar
"Babilon" nesto nas puno hvalis 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Realno stanje trenutno u bh nogometu !19TM87 je napisao/la:"Babilon" nesto nas puno hvalis
HSK Zrinjski Mostar
Ni meni nije jasno otkud ovolika hvala za Zelju...
Ipak, polako stvari dolaze na svoje mjesto, vikend idealan, Zeljo dobio, Liverpool dobio, Njanjajevo izgubilo, pa jos i siroki i svinjski...
Da se opet ponovi, ako Bog da...
Ipak, polako stvari dolaze na svoje mjesto, vikend idealan, Zeljo dobio, Liverpool dobio, Njanjajevo izgubilo, pa jos i siroki i svinjski...
Da se opet ponovi, ako Bog da...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
zeljo osvaja kup 110%
ma brate aBg jer mislim da nas u dvije tekme ne moze niko izbaciti..
moje misljenje..jeli zna neko hocemo li uopste moci na pecaru?
moje misljenje..jeli zna neko hocemo li uopste moci na pecaru?
1921-2011
jedva čekam utamoci protiv Želje, vjerojantno nedjelja 14:30...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Uz Lukavicu ubjedljivo najgore gostovanje i kamo sreće da se ovo može preskočiti. Seljadija provocira sa sigurne udaljenoti, a policija jedva čeka da bije i puca. Užas i poniženje za sve velike klubove ove države. Bod ko kuća, ali uz uslov da se sva raja živa vrate.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Rekao nedavno da odigramo svaku tekmu ozbiljno kao protiv hajduka titula je sigurna...ali ne mozemo...čamac je napisao/la:Uz Lukavicu ubjedljivo najgore gostovanje i kamo sreće da se ovo može preskočiti. Seljadija provocira sa sigurne udaljenoti, a policija jedva čeka da bije i puca. Užas i poniženje za sve velike klubove ove države. Bod ko kuća, ali uz uslov da se sva raja živa vrate.
Siroki je pokazao na grbavici da je najkvalitetnija ekipa, ali sada smo mi puno bolji nego jesenas i mislim da mozemo izvuci bod, a sva tri samo ako budemo igrali kao u splitu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Eh evo da se i ja javim 
Prvo da se osvrnem na sinjocnu preljepu noc u Dolini Cupova !
Igra zelje FANTASTICNA, odavno nisam gledao, boljeg, uigranijeg, i sigurnijeg Zelju, svi su igraci odigrali na visokom nivou (sto se tice fizicke spreme ako nista). Naravno ima tu dosta prostora za napredak, to sve moze, mora i bit ce bolje, u to sam vise nego siguran sve dok jedan Amar Osim sjedi na klupi Zelje. Mislim da se sa pravom mozemo nadati da cemo Kup osvojiti (u ovo sam vise nego siguran), a isto tako mislim da nam ni titula nije toliko daleko kolko se cini, naravno ako se sve stvari posloze, mislim da Osim zna sta treba da radi, i nema potrebe da mi pricamo o tome kako i sta. Amar vec ekipu priprema za Siroki, i sprema taktiku, a bod u Sirokom nebi trebao dolaziti u pitanje s obzirom da nas Hajduk nije mogao dobiti na Poljudu, a i sami smo mogli procitati na ss.ba sta su danas uradili Sl.Belupu . Isto tako ako uzmemo u obzir da su nam falila 4 standardna igraca, onda MORAMO biti optimisticni, a ako mene pitate, ni 3 boda iz Sirokog nebi bila iznenadjenje.
Robija solidna, pogotovo ako uzmem u obzir kakvo im je stanje u klubu !Celik dobro odigrao (sto jos vise velica pobjedu Zelje), imali su par prilika, precka, itd...
Sto se tice Manijaka, mislim da smo opet zadali zadacu svim navijackim skupinama u BiH, a oni koji kazu navijanje lose, ti su ocito anamo oni,ili nikako nisu ni bili na tekmi , ili im je jednostavno dosadno bilo, nisu znali nista pametnije da napisu pa su to rekli . Kao sto rece jedan momak, prije mene je odg, mislim navijac Zrinjskog, da smo Realno najbolja grupa u BiH !
Toliko od mene za veceras, budite pozdravljeni !

Prvo da se osvrnem na sinjocnu preljepu noc u Dolini Cupova !
Igra zelje FANTASTICNA, odavno nisam gledao, boljeg, uigranijeg, i sigurnijeg Zelju, svi su igraci odigrali na visokom nivou (sto se tice fizicke spreme ako nista). Naravno ima tu dosta prostora za napredak, to sve moze, mora i bit ce bolje, u to sam vise nego siguran sve dok jedan Amar Osim sjedi na klupi Zelje. Mislim da se sa pravom mozemo nadati da cemo Kup osvojiti (u ovo sam vise nego siguran), a isto tako mislim da nam ni titula nije toliko daleko kolko se cini, naravno ako se sve stvari posloze, mislim da Osim zna sta treba da radi, i nema potrebe da mi pricamo o tome kako i sta. Amar vec ekipu priprema za Siroki, i sprema taktiku, a bod u Sirokom nebi trebao dolaziti u pitanje s obzirom da nas Hajduk nije mogao dobiti na Poljudu, a i sami smo mogli procitati na ss.ba sta su danas uradili Sl.Belupu . Isto tako ako uzmemo u obzir da su nam falila 4 standardna igraca, onda MORAMO biti optimisticni, a ako mene pitate, ni 3 boda iz Sirokog nebi bila iznenadjenje.
Robija solidna, pogotovo ako uzmem u obzir kakvo im je stanje u klubu !Celik dobro odigrao (sto jos vise velica pobjedu Zelje), imali su par prilika, precka, itd...
Sto se tice Manijaka, mislim da smo opet zadali zadacu svim navijackim skupinama u BiH, a oni koji kazu navijanje lose, ti su ocito anamo oni,ili nikako nisu ni bili na tekmi , ili im je jednostavno dosadno bilo, nisu znali nista pametnije da napisu pa su to rekli . Kao sto rece jedan momak, prije mene je odg, mislim navijac Zrinjskog, da smo Realno najbolja grupa u BiH !
Toliko od mene za veceras, budite pozdravljeni !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Mi mozemo odigrati kao u Splitu, ali oni sto posto nece odigrati kao Hajduk, jer mislim da nas je Hajduk i malo podcjenio, a s druge s trane Siroki nije bolji od Hajduka pa tako da bi uz malo srec mogli i sva tri uzet, jer meni kako se cini ovoj ekipi je lakse igrat u gostima, a s obzirom da je dole i teren mnogo bolji nego na Grbavici mogli ubost koji bod ili vise njihSeyo_TM je napisao/la:Rekao nedavno da odigramo svaku tekmu ozbiljno kao protiv hajduka titula je sigurna...ali ne mozemo...čamac je napisao/la:Uz Lukavicu ubjedljivo najgore gostovanje i kamo sreće da se ovo može preskočiti. Seljadija provocira sa sigurne udaljenoti, a policija jedva čeka da bije i puca. Užas i poniženje za sve velike klubove ove države. Bod ko kuća, ali uz uslov da se sva raja živa vrate.
Siroki je pokazao na grbavici da je najkvalitetnija ekipa, ali sada smo mi puno bolji nego jesenas i mislim da mozemo izvuci bod, a sva tri samo ako budemo igrali kao u splitu...
Mislim da bi moderacija trebala reagovati na ovakve psovke.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Ovako treba da mi grmimo 

- ChelseaFann11
- Kontakt:
cccc slaven belupo...znaci ako ih je hajduk dobio 5:0 mi bi negdje oko 10-0...otpriliketm8782 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32170.htm
Za one koji kazu da je Hajduk los, da nas nije mogao uzeti...
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
ja sam pitar i
vjeruj iskreno volio bi da naguzite škripare pa da se mi borimo za titulu u inat svima koji mrze grad Sarajevo i državu BiH.Sretno i čuvajte se namještaljke ili neke saćekuše to dole su sve pićkice pucaju iz kuća nema fajta,mada sam ubijeđen da neće biti problema ali i da će oni na drugi naćin to sjebati ili kupovanjem sudije ili nećim sličnim.

e sve je juce bilo super i sve je ok...ali vrijeme je da se malo prizemljimo...da nebi poslije sirokog bila neka druga prica... 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
-
- Kontakt:
jos jedan u nizu glupanamarpustahija je napisao/la: Ovako treba da mi grmimo

nek si mu rekao bratevjeran1987 je napisao/la:jos jedan u nizu glupanamarpustahija je napisao/la: Ovako treba da mi grmimoima li vas jos ispoljite to na neki samo vama poznat nacin

1921-2011
Treba ostati na zemlji naravno.Moraju se razumiti i ljudi kojih je ovdje puno koji hodaju po tekmama u zadnjih par godine i ruku na srce i ne pamte bolje dane kada je sve bilo na visokom nivou,pa ih ovo sve ponese.Moramo imati na umu da je siroki sigorno najjaci tim lige,ali zasto se ne nadati!Ja bih bio prezadovoljan da ne zijanimo,a ova poredjenja sa hajdukom i slicno su djetinjasta i ne ozbiljna!
AMAR OSIM!!!
- kosewsko hill
- Kontakt:
amarpustahija je napisao/la: Ovako treba da mi grmimo
Dzabe nama parole dizati na jugu kad ima ljudi kao što si ti.Mozak ograničen samo tako...A iz iskustva znam da opet nećeš skontati ni nakon mog posta

grmilo je nama 92-95 od grobara ne brini..
...SVE PRED SOBOM RUŠIMO, ŽELJO MI TE VOLIMO, KAKO GOD ZAVRŠIO!!!
Željo - My first love!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.