FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 17 jul 2014, 11:32

Cap17an je napisao/la:Nezahvalno je, a uz to i glupo umanjivati vrijednost Kroosa spominjući Thiaga u smislu "on je Xavi"... Obojica su odlični igrači, s tim da Thiago zbog povreda još uvijek nije imao prostora da bilo šta pokaže u Bayernu.

Špancu više odgovara dosadna igra sa pregršt dodavanja i čekanje na vrhu 16-erca da podvali jednu vrhunsku loptu, dok je Kroos ipak drukčiji tip igrača od njega i na mene je ostavio utisak da bi mu više pasala Realova nego Bayernova igra.
:facepalm: :facepalm: Thiago pasivniji igrač od Kroosa??? :urnebes: Ili Kroos aktivniji i direktniji igrač od Thiaga ? :crazy: :damn:

Pojma ti nemaš o Kroosu a vala ni o igri timova... Ako kome odgovara spora igra onda je to Kroosu ... Igrač koji usporava tranziciju i protok lopte da odgovara Real :crazy: Ukoliko ne poboljša odbranu, kretanje bez lopte, postavljanje i to ne za jedan nivou nego drastično ne gine mu sudbina Nuri Sahina ...

A vala nemaš neko znanje ni o Thiagu, barem prema onome što je igrao u Bayernu, sve je bio ali to, kako ga opisa, nije ...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 17 jul 2014, 11:34

Odlicna cifra. Dosli: Rode, Bernat i Lewandowski, a otisli: Mandzo i Kroos. A pri tome je gotovo sve cisti profit, dakle oko 50 M. Bravo. Stopera uzet, i zavrsiti sto sa dolascima sto sa odlascima.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 jul 2014, 11:39

sretno Krosonji hvala mu za sve što je pružio u Bayernu.

Što se tiče pojačanja od ovih para od Mandže i Krosa ja bih uložio u nekog dobro veznjaka da zamjeni Krosonju jer i onako će iduće sezone Draxler biti naš pa nam netreba još jedno krilo sad za sad. Kao zamjenu za Krosa ja vidm našeg Pjanića kako bi samo dobro legao ekipi i naravno od ovih para treba dovesti stopera Benatia, Godin, Vertongen, Howedes :mrgreen: , Manolas, Koscielny

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 17 jul 2014, 13:53

The Times: Tottenham and Bayern Munich are in the race to sign Real Sociedad winger Antoine Griezmann. Has a £24m release clause
:hmmmmm:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jul 2014, 14:25

Ocigledno je da gledaju kako bi kaparisali jednog krilnog igraca s obzirom da su se ranije zanimali za Iturbea.

Misljenja sam da ukoliko dodje jedan igrac tipa Griezmann da Shaqiri odlazi.

slika
:opaopa:

Edit: evo i Pizza se prikljucio treninzima.
slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2014, 19:21

Kroos potpisao do 2020. godine, neto zarađuje 6.7 miliona eura :)

Priča o njemu je za mene definitivno gotova.

Alabu bi mogli često gledati u veznom redu, a Hojbjerg-a češće u prvom timu.

Doveli smo Lewandowskog, dovoljan je samo on bio :kafa:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 jul 2014, 19:28

Svakako da je Kroos bolji igrac od Thiaga, ali problem je mentalitet Tonia, tacnije qurcobolja.
Valjda s godinama preuzme odgovornost ko i Schweinstiger, ali on se ne istice nikad ako ekipa ne fercera maximalno ;) .
Tako da ako Real propadne ispod nivoa, Kroos ne samo da ce se utopiti u sivilo, nego ce i nestati s terena.
Ovo iz iskustva govorimo mi koji smo ga najvise branili.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jul 2014, 19:28

Ocekujte od Kroosa jadikovke kontra Bayerna u buducnosti tipa nisu me postovali bla bla.
Vjerujem da ce shvatiti kakvu je privilegiju imao da igra u mozda i najboljem Bayernu ikada.
Takodjer ocekujte mnogo dinamicniju igru na sredini terena :cool:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 17 jul 2014, 19:40

Bavarci moji zaključimo priču o kroosu, imamo dovoljno veznajaka i to extra dobrih. Što se tiče thiaga msm da će u bliskoj budućnosti biti naj veznjak na svijetu. Živi bili pa vidjeli! On prosto ima sve! koliko god mi bili uz Robbery-a i trebamo to su naše legende! Ali treba nam jedno krilo jer su u godinama i sve će biti sporiji. Grizman je dobar igrač baš sam ga pratio i u jednom trenutku mi je ličio na Ribery-a. Valjo bi nam pravo dok mu nije skočila cjena i dok nije prešao u tim kao što je psg, man city...Onda ga ne možeš ni kupit.. A štoper pod hitno.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 jul 2014, 19:45

Bundesliga je napisao/la:Ocekujte od Kroosa jadikovke kontra Bayerna u buducnosti tipa nisu me postovali bla bla.
Vjerujem da ce shvatiti kakvu je privilegiju imao da igra u mozda i najboljem Bayernu ikada.
A lik na Facebooku napisao roman u vezi Bayern i kako nikada neće zaboraviti taj klub, a ti ovo pišeš. Na prezentaciji također govorio o Bayernu, govorio o tome kako je vreme za nove izazove, jer je s Bayernom sve osvojio.
Smešan si.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 jul 2014, 20:08

anonymousHD je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:Ocekujte od Kroosa jadikovke kontra Bayerna u buducnosti tipa nisu me postovali bla bla.
A lik na Facebooku napisao roman u vezi Bayern i kako nikada neće zaboraviti taj klub, a ti ovo pišeš. Na prezentaciji također govorio o Bayernu, govorio o tome kako je vreme za nove izazove, jer je s Bayernom sve osvojio.
Smešan si.
"Real Madrid je za mene najvazniji klub na svijetu. Zahvaljujem Bayernu da su mi ovo omogucili. Mislim da mozemo i hocemo opet osvojiti Ligu Prvaka naredne sezone. Hala Madrid!"

Toni Kroos: "Real Madrid je iznad Bayerna. Real Madrid je najveći klub na svijetu!"

Sad nije vjerovati medijima, ali...
Mia San Mia

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 17 jul 2014, 20:25

Pep Guardiola wants Marco Verratti to replace Toni Kroos! Bayern may bid 40M€ for him

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 17 jul 2014, 20:31

OfficialAgent je napisao/la: Pep Guardiola wants Marco Verratti to replace Toni Kroos! Bayern may bid 40M€ for him

znaci ovog lika ne bih ni sekunde volio vidjeti u Bayernu :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
nema od ovog nista..
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 17 jul 2014, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2014, 20:32

40 miliona eura :lol:

Ne vjerujte svakakvim glupostima.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jul 2014, 20:46

anonymousHD je napisao/la:A lik na Facebooku napisao roman u vezi Bayern i kako nikada neće zaboraviti taj klub, a ti ovo pišeš. Na prezentaciji također govorio o Bayernu, govorio o tome kako je vreme za nove izazove, jer je s Bayernom sve osvojio.
Smešan si.
Smijesni ste vi padobranci koji konstantno dolazite uciti nas ovdje o Bayernovim igracima ili u ovom slucaju bivsim Bayernovim igracima.
Kroos nikada nije bio privrzen za klubove u kojima je igrao, cak je jedno vrijeme insisitirao da ostane u Leverkusenu i da se ne vraca u Bayern.
Logicno je da pise pohvale o klubu koji ga je ucinio igracem kakav jeste, odlican igrac ali ne lezi Bayernovom sistemu.
I ako misli da je Real veci klub od Bayerna treba ponovo razmisliti jer je i Ribery shvatio davno da vecih klubova od Baye nema.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 17 jul 2014, 21:51

OfficialAgent je napisao/la: Pep Guardiola wants Marco Verratti to replace Toni Kroos! Bayern may bid 40M€ for him

I Agente šta misliš o ovome??Imali šta od toga?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 jul 2014, 22:06

Bundesliga je napisao/la:Smijesni ste vi padobranci koji konstantno dolazite uciti nas ovdje o Bayernovim igracima ili u ovom slucaju bivsim Bayernovim igracima.
Kroos nikada nije bio privrzen za klubove u kojima je igrao, cak je jedno vrijeme insisitirao da ostane u Leverkusenu i da se ne vraca u Bayern.
Logicno je da pise pohvale o klubu koji ga je ucinio igracem kakav jeste, odlican igrac ali ne lezi Bayernovom sistemu.
I ako misli da je Real veci klub od Bayerna treba ponovo razmisliti jer je i Ribery shvatio davno da vecih klubova od Baye nema.
Ja to ništa nisam rekao, to što drugi pišu mene boli qurac iskreno, već tvoja konstatacija šta će on pričati posle. Momak je ispao apsolutno korektan. Mogao je ostati u Bayern još jednu sezonu, a onda vam šuknut i otić besplatno, ali on to nije uradio, već vam donio 30 miliona.

Kod: Označi sve

Beim FC Bayern München bedanke ich mich für eine wunderschöne Zeit. Seit ich mit 16 Jahren die Entscheidung getroffen habe, zum FC Bayern zu wechseln, war ich an jedem einzelnen Tag stolz, ein Spieler dieses großartigen Klubs sein zu dürfen. An der Seite von vielen herausragenden Spielern wie Philipp Lahm, Thomas Müller, Manuel Neuer, Bastian Schweinsteiger, Miroslav Klose, Luca Toni oder Franck Ribery habe ich tolle Erfolge gefeiert. Viele private und sportliche Erinnerungen kommen mir in den Sinn. Vor allem das Triple im Jahr 2013 bleibt mir und Euch sicher ewig im Gedächtnis.

Zudem habe ich mit außergewöhnlichen Trainern zusammenarbeiten dürfen: Mit Ottmar Hitzfeld, mit „Tiger“ Hermann Gerland, mit Louis van Gaal oder mit Jupp Heynckes, mit dem ich vorher während meiner Ausleihe zu Bayer Leverkusen bereits eine gute Zeit hatte. Gerade die Phase in Leverkusen war für meinen Werdegang immens wichtig und die Zeit dort möchte ich nicht missen. Ein ganz besonderer Dank geht deswegen auch an Rudi Völler und Michael Reschke. Herausragende Erfahrungen hat mir auch die vergangene Saison unter Pep Guardiola gebracht. Pep ist ein überragender Mensch, ein sehr spezieller Trainer und herausragend unter allen großen Übungsleitern, mit denen ich zusammenarbeiten durfte. Er hat mich enorm weitergebracht und ich bin ihm und Sportdirektor Matthias Sammer, den ich bereits während meiner Zeit in den Jugend-Nationalmannschaften des DFB kennen und schätzen gelernt habe, sehr, sehr dankbar für das Vertrauen, das sie mir geschenkt haben. Lieber Pep Guardiola, lieber Matthias Sammer, liebe Freunde vom Team des FC Bayern: Ich wünsche Euch viel Erfolg in den kommenden Jahren!

Nachdem ich mit dem FC Bayern alle großen Titel im Vereinsfußball gewonnen habe, sehe ich nun nach dem Gewinn der Weltmeisterschaft in Brasilien die Zeit gekommen, um neue Erfahrungen zu machen und eine neue Herausforderung in Angriff zu nehmen.
Znači ako ne leži vama treba ga pljuvati itd? Kakvo je to jadno mišljenje, isto si neko dete iz osnovne škole, balavac obični. Pričaj ko čovek bolan, kako treba. Koga briga kakav je on prema klubu, gleda se ono što radi na terenu, pusti se priče sa strane, kakav je ko, bitna je igra na terenu, a Kroos je uvek bio odličan, ponekad odigra loše kao protiv Real u polufinalu, ali svako ima padova i uspona. Niko nije perfektan.
Svakome je njegov klub najveći, to je logično, tebi je Bayern, meni Real i to poštujem, ali kada klub dobije priznanja da su najveći, onda treba i to poštovati i priznati.

Pozdrav.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jul 2014, 22:17

anonymousHD je napisao/la:Mogao je ostati u Bayern još jednu sezonu, a onda vam šuknut i otić besplatno, ali on to nije uradio, već vam donio 30 miliona.
Bayernu 30 miliona nista ne znaci, da su htjeli zadrzali bi Kroosa i pustili ga dzaba jer novca imaju.
anonymousHD je napisao/la:Znači ako ne leži vama treba ga pljuvati itd? Kakvo je to jadno mišljenje, isto si neko dete iz osnovne škole, balavac obični. Pričaj ko čovek bolan, kako treba.
Niko ga ne pljuje, samo govorim kako jeste, a etikete koje dajes nekome koga ne poznajes tipa balavac govore samo o tebi.
anonymousHD je napisao/la:Koga briga kakav je on prema klubu, gleda se ono što radi na terenu, pusti se priče sa strane, kakav je ko, bitna je igra na terenu
Mozda u drugim klubovima, u Bayernu je odnos prema klubu od velike vaznosti.
anonymousHD je napisao/la:a Kroos je uvek bio odličan, ponekad odigra loše kao protiv Real u polufinalu, ali svako ima padova i uspona
Nije tacno, Kroos je odigrao nekolicinu utakmica odlicno, a veliku vecinu je bio cisti prosjek ili cak ispod prosjeka.
anonymousHD je napisao/la:Svakome je njegov klub najveći, to je logično, tebi je Bayern, meni Real i to poštujem
Ja nisam rekao da je Bayern najveci klub (za mene naravno jeste), vec da nema vecih klubova od Bayerna @ Omerbavarac
I pozdrav i tebi.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 jul 2014, 22:26

Sretno Kroosu , sretno Realu sretno nama.!
Zao mi je jbg Al Bayern je veći od Kroosa. Ima igrača koji ga mogu zamjeniti i uvijek ce biti .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 jul 2014, 22:52

znam da je sve receno o korsu ali evo i za kraj nesto od njega napisano slika

ovim zavrsavamo pricu o krosu :!:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []