ade43 je napisao/la:Jel bilo guzve u fan shopu bgtamypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
gdje ce biti ba sve rasprodano
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ade43 je napisao/la:Jel bilo guzve u fan shopu bgtamypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
Jel to ložionička ili su karte u deficitu što nebi trebalo da je slučaj?amypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
Ma ja sam svoje uzeo jucer. Al ne brinite znas da karata uvijek ima na stadionu...sasistika je napisao/la:Jel to ložionička ili su karte u deficitu što nebi trebalo da je slučaj?amypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
Rule_hz je napisao/la:ade43 je napisao/la:Jel bilo guzve u fan shopu bgtamypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
gdje ce biti ba sve rasprodano
No problem boss hahahaConsigliere je napisao/la:Koji vam je qurac? Sad zato sto igramo sa strancima treba da se kolektivno ljubimo i grlimo? Sarajevo mrzim od kad znam za sebe, ali zbog vece koristi (dobrobiti naseg fudbala) na vasoj sam strani veceras i dok god ste u Evropi.... Kao i na strani Zrinjskog i Sirokog. Nije mi jasno sta je problem
Evo gledam sa prozora u onaj bijeli kontejner gdje se prodaju karte oči mi ispadoše al nema još nikogHannahMontana je napisao/la:Ma ja sam svoje uzeo jucer. Al ne brinite znas da karata uvijek ima na stadionu...sasistika je napisao/la:Jel to ložionička ili su karte u deficitu što nebi trebalo da je slučaj?amypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
A zamisli da vidiš kako neki mesar-papčina kiti tvoje igrače eurima kao seosku pjevaljku? Možeš li to da zamisliš? Prati nas i dalje.emirati je napisao/la:zamisli vidis kod nas amara vuce kofer nekom liku. ja bih se ugasio.kenan_tm87 je napisao/la:Nodi Tanov hamal...HzSM je napisao/la:Pazi Dine sto vuce kofere sve ne bi li Amidza rekao evo 1000 eura kupi sebi cokoladu.![]()
![]()
nek se lijepo provede i nek vide kako to bosanci rade.sretno
Ouuuu ovo je bilo nisko...OdStruke je napisao/la:A zamisli da vidiš kako neki mesar-papčina kiti tvoje igrače eurima kao seosku pjevaljku? Možeš li to da zamisliš? Prati nas i dalje.emirati je napisao/la: zamisli vidis kod nas amara vuce kofer nekom liku. ja bih se ugasio.![]()
nek se lijepo provede i nek vide kako to bosanci rade.sretno
HzSM je napisao/la:Pazi Dine sto vuce kofere sve ne bi li Amidza rekao evo 1000 eura kupi sebi cokoladu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.