FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://sportsport.ba/ino_fudbal/veceras ... odat/85265" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
No problem boss hahahaConsigliere je napisao/la:Koji vam je qurac? Sad zato sto igramo sa strancima treba da se kolektivno ljubimo i grlimo? Sarajevo mrzim od kad znam za sebe, ali zbog vece koristi (dobrobiti naseg fudbala) na vasoj sam strani veceras i dok god ste u Evropi.... Kao i na strani Zrinjskog i Sirokog. Nije mi jasno sta je problem
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Face tv prenosi utakmicu
specijalna emisija od 19.45h
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Evo gledam sa prozora u onaj bijeli kontejner gdje se prodaju karte oči mi ispadoše al nema još nikogHannahMontana je napisao/la:Ma ja sam svoje uzeo jucer. Al ne brinite znas da karata uvijek ima na stadionu...sasistika je napisao/la:Jel to ložionička ili su karte u deficitu što nebi trebalo da je slučaj?amypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
A zamisli da vidiš kako neki mesar-papčina kiti tvoje igrače eurima kao seosku pjevaljku? Možeš li to da zamisliš? Prati nas i dalje.emirati je napisao/la:zamisli vidis kod nas amara vuce kofer nekom liku. ja bih se ugasio.kenan_tm87 je napisao/la:Nodi Tanov hamal...HzSM je napisao/la:Pazi Dine sto vuce kofere sve ne bi li Amidza rekao evo 1000 eura kupi sebi cokoladu.![]()
![]()
nek se lijepo provede i nek vide kako to bosanci rade.sretno
Re: Odg: FK Sarajevo
Ouuuu ovo je bilo nisko...OdStruke je napisao/la:A zamisli da vidiš kako neki mesar-papčina kiti tvoje igrače eurima kao seosku pjevaljku? Možeš li to da zamisliš? Prati nas i dalje.emirati je napisao/la: zamisli vidis kod nas amara vuce kofer nekom liku. ja bih se ugasio.![]()
nek se lijepo provede i nek vide kako to bosanci rade.sretno
@head
Gdje to iskopa?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A budale Tana dade ovim našim uhljupima u Doboju 250000KM
Pokrast će sve gamad
Pokrast će sve gamad
@OdStruke
Nemoj ga bolan ..
ubistvo
Nemoj ga bolan ..
ubistvo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
HzSM je napisao/la:Pazi Dine sto vuce kofere sve ne bi li Amidza rekao evo 1000 eura kupi sebi cokoladu.
Grijesis, svako normalan i pristojan bi starijem (ne nemocnom, vec jednostavno i učtivosti i pristojnosti) pomogao i ponudio se na neki nacin, Dino ponudio da poveze kofer, svaka čast.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Broj na dresu nOSAM
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 17 jul 2014, 16:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Treba ovu malu zajmit' .. Bio bi rahat do kraja života

Auuuu što me obradova AMIDŽA !

Dobrovoljno nosam i kofere i amidžu i još nekog iz njegove familije.Ljubim te u **** Adžo
Sarajevo ljubavi moja!
- nesvrstani
- Kontakt:
sretno veceras, da razbijete norvezane...a za bordo kosulju ispostova frajer
ps jel slobodna ova mala s njim
ps jel slobodna ova mala s njim
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- Evolution87
- Kontakt:
Dres kod amidze 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.