Sarajevo je klub koji predstavlja moj grad i moju zemlju u Evropi, nisam navijac Sarajeva ali veceras svim srcem zelim da pobijede i odu dalje. Bolji rezultati Sarajeva u Evropi, bolji koeficijent u narednim godinama....fcsforever je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Srce na teren!.. ne igrajte samo za pitare, igrajte za cijelu Bosnu i Hercegovinu!!
Sretno.[/q
Odavno nesto gluplje nisam procito...jel te stid 5 deka![]()
![]()
Imas majstore repku koja ti igra za cijelu BiH..FCS igra za sebe i svoje navijace
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Čim je došao Dino Selimović vidio sam da je sposoban čovjek i da će napraviti nešto ovako. Svaka mu čast, a sretno večeras.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Vandelanoite je napisao/la:Čim je došao Dino Selimović vidio sam da je sposoban čovjek i da će napraviti nešto ovako. Svaka mu čast, a sretno večeras.
A toliko su nas maleni ubjeđivali da je ublehaš
Ma vrijeme ce pokazat jel Tan dosao sa finim namjera, zasad se pokazuje u najboljem svjetlu. U svakom slucaju, sretno veceras 
Adzo nas je maksimalno ispostovao i sada je red na nas da mu se oduzimo na najbolji moguci nacin veceras.Ziv nam bio kralju,sahu......
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
fcsforever
- Kontakt:
Dino ..lopov, Kusta ..propali bankar..
Tan..ne postoji, Tan ..pere pare, Tan ..dolazi da vam sve uzme..!!??
....i još milion bljuvotina ljudi čemernih i jadnih u srcu, glavi i duši
WELCOME AMIDŽA TAN
Tan..ne postoji, Tan ..pere pare, Tan ..dolazi da vam sve uzme..!!??
....i još milion bljuvotina ljudi čemernih i jadnih u srcu, glavi i duši
WELCOME AMIDŽA TAN
- moustapha
- Kontakt:
Jos mu dali nadimak feningas. Koje li ironije!amypitar je napisao/la:Vandelanoite je napisao/la:Čim je došao Dino Selimović vidio sam da je sposoban čovjek i da će napraviti nešto ovako. Svaka mu čast, a sretno večeras.
A toliko su nas maleni ubjeđivali da je ublehaš.A Tan cikica koji eto dosao u Sarajevo prati pare.
#divovi
-
fcsforever
- Kontakt:
Više amidžin avion opslužuju ljudi nego što neki imaju ljudi u upravi...!!!!
Igrate ovako zanimljivu utakmicu, nikad bolji niste bili, nikad sretnijeg svog daidžu u životu nisam vidio, i nekoliko navijača Sarajeva, blistaju znači danas i česitam vašoj upravi što je uspjela na tome, ali opet ima ovih nekoliko kompleksaša koji unatoč činjenici da Sarajevo danas pravi iskorak u našem fudbalu ( meni to teško priznati ali se mora ) spominju navijače FKŽ i FKŽ na ovoj temi i kasnije se čude kad dođu ljudi da ih provociraju na ovoj temi.. Stidite se kompleksaši a vama, normalnim, sretno i sve najbolje 
Ja te volim, volim Željo..
- Evolution87
- Kontakt:
Jos malo i vrijeme da se krene, prvo do Sehera i onda sa rajom na AFH 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koji si ti moron Bog te nagradiofcsforever je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Srce na teren!.. ne igrajte samo za pitare, igrajte za cijelu Bosnu i Hercegovinu!!
Sretno.[/q
Odavno nesto gluplje nisam procito...jel te stid 5 deka![]()
![]()
Imas majstore repku koja ti igra za cijelu BiH..FCS igra za sebe i svoje navijace
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- moustapha
- Kontakt:
A sta je tacno kompleks prisjetiti si isfrustriranih manijaka, u prvom redu @PL BIH 1 ili koji je vec nick lik koristio? Zelji i igracima sretno veceras u Makedoniji, a oni koji su konstantno prozivali Dinu imaju mahanje.gio10 je napisao/la:Igrate ovako zanimljivu utakmicu, nikad bolji niste bili, nikad sretnijeg svog daidžu u životu nisam vidio, i nekoliko navijača Sarajeva, blistaju znači danas i česitam vašoj upravi što je uspjela na tome, ali opet ima ovih nekoliko kompleksaša koji unatoč činjenici da Sarajevo danas pravi iskorak u našem fudbalu ( meni to teško priznati ali se mora ) spominju navijače FKŽ i FKŽ na ovoj temi i kasnije se čude kad dođu ljudi da ih provociraju na ovoj temi.. Stidite se kompleksaši a vama, normalnim, sretno i sve najbolje
#divovi
Kako ovom nasem narodu malo fali za srecu. Amidza 8 je vrh fora. Ovakav osjecaj kao danas u meni budi jos samo Bajram. Vakat za poci. sretno Bordo naciji. Da ne zaboravim i nase komsije sretno veceras
Hvala druze i vama sve najbolje vecerasgio10 je napisao/la:Igrate ovako zanimljivu utakmicu, nikad bolji niste bili, nikad sretnijeg svog daidžu u životu nisam vidio, i nekoliko navijača Sarajeva, blistaju znači danas i česitam vašoj upravi što je uspjela na tome, ali opet ima ovih nekoliko kompleksaša koji unatoč činjenici da Sarajevo danas pravi iskorak u našem fudbalu ( meni to teško priznati ali se mora ) spominju navijače FKŽ i FKŽ na ovoj temi i kasnije se čude kad dođu ljudi da ih provociraju na ovoj temi.. Stidite se kompleksaši a vama, normalnim, sretno i sve najbolje
Mora nesto sjebati da ne bude dan perfekcija.Pao malezijski avion u Ukrajini sa 285 putnika
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Oboren jaraneAdo76 je napisao/la:Mora nesto sjebati da ne bude dan perfekcija.Pao malezijski avion u Ukrajini sa 285 putnika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jest ružan ovaj Malezijac gluho bilo, nedo bog nikom. Kako se samo uvlače gazdi ovi iz uprave na čelu sa Dinom, tužno gledat.
1921
Jel ti to maximum inteligencijedenole je napisao/la:Jest ružan ovaj Malezijac gluho bilo, nedo bog nikom. Kako se samo uvlače gazdi ovi iz uprave na čelu sa Dinom, tužno gledat.
Uzmi kakve tablete čir će ti pući od muke pa i taj belajdenole je napisao/la:Jest ružan ovaj Malezijac gluho bilo, nedo bog nikom. Kako se samo uvlače gazdi ovi iz uprave na čelu sa Dinom, tužno gledat.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 44 gosta.