Na kurcu te n8 , banujte me morao samlikusa je napisao/la:Prejako![]()
Što 8 ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Hannibal36
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta ima ljepotanje ...denole je napisao/la:Jest ružan ovaj Malezijac gluho bilo, nedo bog nikom. Kako se samo uvlače gazdi ovi iz uprave na čelu sa Dinom, tužno gledat.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
denole je napisao/la:Jest ružan ovaj Malezijac gluho bilo, nedo bog nikom. Kako se samo uvlače gazdi ovi iz uprave na čelu sa Dinom, tužno gledat.
ljubomorni komšija
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 17 jul 2014, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
kuknjavadenole je napisao/la:Jest ružan ovaj Malezijac gluho bilo, nedo bog nikom. Kako se samo uvlače gazdi ovi iz uprave na čelu sa Dinom, tužno gledat.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- el-fighter
- Kontakt:
Cuj "Amidza setao gradom i zaduzio dres sa brojem 8", oca mi ja konto da je Pape
Sretno veceras protiv Norvezana!!

Sretno veceras protiv Norvezana!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
zar nije Fuad Muzurović - Amidža 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dajdžano rules je napisao/la:zar nije Fuad Muzurović - Amidža
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
On je dajdza.....no rules je napisao/la:zar nije Fuad Muzurović - Amidža
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Cuj isfrustriranih Manijakamoustapha je napisao/la:A sta je tacno kompleks prisjetiti si isfrustriranih manijaka, u prvom redu @PL BIH 1 ili koji je vec nick lik koristio? Zelji i igracima sretno veceras u Makedoniji, a oni koji su konstantno prozivali Dinu imaju mahanje.gio10 je napisao/la:Igrate ovako zanimljivu utakmicu, nikad bolji niste bili, nikad sretnijeg svog daidžu u životu nisam vidio, i nekoliko navijača Sarajeva, blistaju znači danas i česitam vašoj upravi što je uspjela na tome, ali opet ima ovih nekoliko kompleksaša koji unatoč činjenici da Sarajevo danas pravi iskorak u našem fudbalu ( meni to teško priznati ali se mora ) spominju navijače FKŽ i FKŽ na ovoj temi i kasnije se čude kad dođu ljudi da ih provociraju na ovoj temi.. Stidite se kompleksaši a vama, normalnim, sretno i sve najbolje
Tri cetri trola koje ja pamtim cini mi se PL BIH,Aldin,Bukal i jos mozda neka govedina vas provocirali a navijaca Zelje ima sigurno preko 100 000 sirom BiH.Siguran sam da je isti toliki broj ljudi bio i koji su podrzali sve ovo sto se radi u Sarajevu a pada mi na pamet recimo Storm_raider i vjerovatno ih je bilo jos kamaru.Tih 4-5 pa recemo i deset ljudi su pratili desavanja i eventualno vas podjebavali ili podrzavali a vecina od gore nabrojanog broja je gledala svoja posla i svoj klub.Tako da je prica suplja,raduj se care prelijep je dan za sve navijace Sarajeva a prosipati ovakvu spiku sada kao nesto u inat manijacima(a u stvari tim 4-5 ljudi) meni smrdi na kompleks i to ozbiljan.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Zorya ga laganini utrpa 3 komada Albancima i to jos na gostovanju. 
silver & black
silver & black
- moustapha
- Kontakt:
Ja nigdje nisam rekao koliko ih je bilo. Zato sam i naglasio "isfrustriranih" da bih napravio distinkciju, jer su jako dugo omalovazavali Dinu i njegove postupke. Bili su na ovome forumu i prema tome ne vidim gdje sam ja to pgorijesio.arhimed89 je napisao/la: Cuj isfrustriranih Manijaka![]()
:
#divovi
- IlProfessore
- Kontakt:
Kakav to iskorak danas sarajevo pravi u našem fudbalu?gio10 je napisao/la:Igrate ovako zanimljivu utakmicu, nikad bolji niste bili, nikad sretnijeg svog daidžu u životu nisam vidio, i nekoliko navijača Sarajeva, blistaju znači danas i česitam vašoj upravi što je uspjela na tome, ali opet ima ovih nekoliko kompleksaša koji unatoč činjenici da Sarajevo danas pravi iskorak u našem fudbalu ( meni to teško priznati ali se mora ) spominju navijače FKŽ i FKŽ na ovoj temi i kasnije se čude kad dođu ljudi da ih provociraju na ovoj temi.. Stidite se kompleksaši a vama, normalnim, sretno i sve najbolje
Uvlačenje komšijama u anus radi par postova pohvale, level gio.. aferim momak
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- theprodigy
- Kontakt:
To Mont0 legendoMont0 je napisao/la:Za Bordo-bijele.![]()
Idemo...
Idemo lagano...
Uz Allahovu pomoć!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz Allahovu pomoć!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
**** vas vise prepucavanja.
Idemo momci svi zajedno da podrzimo jedne druge!
Imam neki osjecaj da ce svi nasi klubovi dobro proci!

Idemo momci svi zajedno da podrzimo jedne druge!
Imam neki osjecaj da ce svi nasi klubovi dobro proci!
amin, idemo!hilmo je napisao/la:Idemo lagano...
Uz Allahovu pomoć!
Naravno da pravi, pogledaj im samo ekipu, sve će ti se samo kazati. I naravno da ću im pohvaliti upravu, zbog čega, naveo sam već, dugo nisam neke svoje drugove i svog dajdžu ( koji nije dugo otišao na utakmicu Sarajeva a ide večeras ) nisam vidio tako sretne danas, da tako blistaju..IlProfessore je napisao/la: Kakav to iskorak danas sarajevo pravi u našem fudbalu?![]()
![]()
![]()
Uvlačenje komšijama u anus radi par postova pohvale, level gio.. aferim momak
Nemam potrebu da se uvlačim, i nema potrebe da glumim huligana na forumu ili nekog dežurnog pljuvača, samo kažem ono što jeste
Dobar si momak, nećemo dalje raspravljati, idemo pratiti Želju preko ybnog livescorea
Ja te volim, volim Željo..
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Mislim da vam je Tan ljut zbog srusenog aviona u Ukrajini, nemojte jos i vi izgubit..
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 12 gostiju.