La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Fenomenalan dres! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Malo o transferima
Eibar zainteresovan za dovodjenje Seferovica na posudbu, vrlo je realan dolazak jer je on trenutno treci napadac Sociedada.
Joaquin Larrivey, jedan od igraca koji svake godine isplivaju iz Raya, potpisao za Celtu. Inace mi je zao Raya jer svake godine promjene vecinu tima a sa Pacom na klupi uvijek dospiju u gornji dio tabele.
Villarreal zainteresovan za Baptistaoaoaoaoa i Rukavinu.
Getafe se spominje u kontekstu sa Ospinom, koji bi mogao doci kao zamjena za Moyu.
Elche potpisao Mosqueru, bivseg kapitena Castille, prosle sezone igrao dobro za Getafe.
Almeria dovela Hemeda iz Mallorce
Espanyol - Salva Sevilla i Arbilla
Rayo - Quini, Manucho, Amaya
Eibar zainteresovan za dovodjenje Seferovica na posudbu, vrlo je realan dolazak jer je on trenutno treci napadac Sociedada.
Joaquin Larrivey, jedan od igraca koji svake godine isplivaju iz Raya, potpisao za Celtu. Inace mi je zao Raya jer svake godine promjene vecinu tima a sa Pacom na klupi uvijek dospiju u gornji dio tabele.
Villarreal zainteresovan za Baptistaoaoaoaoa i Rukavinu.
Getafe se spominje u kontekstu sa Ospinom, koji bi mogao doci kao zamjena za Moyu.
Elche potpisao Mosqueru, bivseg kapitena Castille, prosle sezone igrao dobro za Getafe.
Almeria dovela Hemeda iz Mallorce
Espanyol - Salva Sevilla i Arbilla
Rayo - Quini, Manucho, Amaya
Bolji je lanjski, ove Adidasove crte syebu sve.Consigliere je napisao/la:Fenomenalan dres!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
keylor navas blizu bayerna
,pa lik ode da sjedi na klupi bezveze a moze branit i biti prvi golman u bilo kojem klubu 
ode da propadne
ode da propadne
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
ako igra bolje nogama od Neuera prvi je izborbarca_87 je napisao/la:keylor navas blizu bayerna,pa lik ode da sjedi na klupi bezveze a moze branit i biti prvi golman u bilo kojem klubu
ode da propadne
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hrvatski "core" u Primeri....mislim da je Atletico totalno promašio sa Mandžom...ako pogledamo sve napadače koje su imali,ovaj je sušta suprotnost od svih njih....nadam se da griješim jet to ne bi bilo dobro ni za Mandžu ni za Atletico
A.F.C. Bournemouth!
Strasan posao sa Mandzom ja sam siguran 100%.Pa to je profil igraca za koje ludi Cholo.Doci ce svakako jos 2-3 igraca, vjerovatno neko krilo poput Shaquirija ,Cercija ili Iturbea...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- tyler durden
- Kontakt:
Najjaca liga svijeta, moze sebi priustit ovaj luksuz !"

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sa Hierrom na klupi te Ramosom i Pepeom na terenu Suarez je obična cica maca
Na jesen pod obavezno u el clasicu igrat na crvene kartone..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
I pobjedu Barce, standardno
CalcioBalkan je napisao/la:Isla ide u Španiju
http://www.calcio-balkan.com/?p=1705" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Londonarsenal
- Kontakt:
Najneravnopravnija liga što se tiče prihoda i poreza može sebi da priušti ovo. To nije liga, to je robovlasnički sistem koji se još drži u 21. vijeku.tyler durden je napisao/la:Najjaca liga svijeta, moze sebi priustit ovaj luksuz !"![]()
Espanyol have snapped up former Manchester City striker Felipe Caicedo - a free agent after leaving Al Jazira.
- OfficialAgent
- Kontakt:
Londonarsenal je napisao/la:Najneravnopravnija liga što se tiče prihoda i poreza može sebi da priušti ovo. To nije liga, to je robovlasnički sistem koji se još drži u 21. vijeku.tyler durden je napisao/la:Najjaca liga svijeta, moze sebi priustit ovaj luksuz !"![]()
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- OfficialAgent
- Kontakt:
u jednoj sezoni spanci pogledaju 2 utakmice real-barca i obrnuto dok mi koji smatramo da je engleska liga br.1 svake sedmice gledamo bar 1 veliki derbi pa sad dobro razmislite

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Gledaju oni i drugog finalistu LP, kao i osvajača, a i polufinalistu Europa lige.OfficialAgent je napisao/la:u jednoj sezoni spanci pogledaju 2 utakmice real-barca i obrnuto dok mi koji smatramo da je engleska liga br.1 svake sedmice gledamo bar 1 veliki derbi pa sad dobro razmislite
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- OfficialAgent
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Gledaju oni i drugog finalistu LP, kao i osvajača, a i polufinalistu Europa lige.OfficialAgent je napisao/la:u jednoj sezoni spanci pogledaju 2 utakmice real-barca i obrnuto dok mi koji smatramo da je engleska liga br.1 svake sedmice gledamo bar 1 veliki derbi pa sad dobro razmislite

a ti gledaj Celta Vigo Levante Malaga Rayo Vallecano Getafe Espanyol Granada Elche Almeria Osasuna Valladolid Villarreal i ostale velikane
stari mitovi i legende otockih mitomana
lafo mitovi a u sebi konta "pa ovaj čovjek ima pravo"
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.