FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zeljkovic na klupi
Prije bih stavio Bogdanovica ali eto, Zeljkovic je jedan od boljih igraca cijelu sezonu i ove tekme protiv Lovcena...

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zeljković je po meni bio katastrofalan protiv Lovćena na Koševu, možda i najgori. Ne znam kako je odigrao u Cg pošto nisam ni gledao utakmicu nikako...Edin TM87 je napisao/la:Zeljkovic na klupiPrije bih stavio Bogdanovica ali eto, Zeljkovic je jedan od boljih igraca cijelu sezonu i ove tekme protiv Lovcena...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
I mene to malo kopka al biće da je Kosorić pravo pojačanje čim u ovako važnoj tekmi izbaci jednog od najstandardnijih igrača.Edin TM87 je napisao/la:Zeljkovic na klupiPrije bih stavio Bogdanovica ali eto, Zeljkovic je jedan od boljih igraca cijelu sezonu i ove tekme protiv Lovcena...
u cg je bio isto katastrofa. kosoric je pravi igrac, dosta brz.FaraonTM je napisao/la:Zeljković je po meni bio katastrofalan protiv Lovćena na Koševu, možda i najgori. Ne znam kako je odigrao u Cg pošto nisam ni gledao utakmicu nikako...Edin TM87 je napisao/la:Zeljkovic na klupiPrije bih stavio Bogdanovica ali eto, Zeljkovic je jedan od boljih igraca cijelu sezonu i ove tekme protiv Lovcena...
-
- Kontakt:
Za Željezničar će od prve minute igrati: Antolović - Čolić, Zeljković, Kosorić, Kvesić - Hasanović - Stanić, Sadiković, Tomić, Bučan - Turković.
U svom debitantskom meču ovaj štoper će zamijeniti Jasmina Bogdanovića. Adžem nije odlučio mijenjati tim na ostalim pozicijama.
U svom debitantskom meču ovaj štoper će zamijeniti Jasmina Bogdanovića. Adžem nije odlučio mijenjati tim na ostalim pozicijama.
Ocekivan sastav. Potajno sam se nadao da ce Kosoric dobiti sansu od pocetka. Mozda je i Bogdanovic mogao na klupu ali otom potom. Ne iznenadjuje me da je Zeljkovic premjesten van prve postave za ovaj mec barem. Drago mi je vidjeti Nuspahica na klupi. Navijaci Jedinstva su ga gotivili i nadam se da ce biti dobro pojacanje!
Naprijed LjoZe!!!
Naprijed LjoZe!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Graficki prikaz : 1921.ba

Zadnja izmjena: mrsd, dana/u 17 jul 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
1921 💙
- SarajlijaTM
Ja bi zeljkovica na desnog beka umjesto benje,ali adzem i brko ih vise gledaju i znaju sigurno bolje nego ja ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Adžem zna ljudi ko je bolji, šta vam je. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- storm_raider
- Kontakt:
Potpis.bagrcavi je napisao/la:serem se na Makedonske televizije a i na komplet državu
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma oni nisu popularni kao Vardar i Rabotnicki,oni su nesto kao Olimpic.Nema to ni navijaca nit koga zanimaju.Ponavljam nikad nisu prosli neko kolo u Europi,ispadali 2 puta od Azerbejdjanaca,ali treba biti orezan ,jer smo i mi najtanji u zadnjih par godina.Sretno momcima
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nastavit niz bez primljenog gola u 1. i 2. pretkolu EL-a
Zadnje 4 tekme krompir svima!

Roger Federer the greatest of all time!
Prosto je frustrirajuće da već drugu evropsku utakmicu ove godine nehljebi nisu uspjeli obezbjediti bilo kakav TV prijenos...Nije više ni žalosno ni jalovno, koliko je frustrirajuće jednostavno.
Šta da se radi po ovome pitanju? Možemo li mi kao navijači, simpatizeri, ljubitelji išta učiniti?
Šta da se radi po ovome pitanju? Možemo li mi kao navijači, simpatizeri, ljubitelji išta učiniti?

Zadnja izmjena: rossoner, dana/u 17 jul 2014, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Osim - drugo ime za Želju !
Samo da mi izvucemo pozitivan rezultat a u revasu ih dovrsavamo. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Quartararo, WeekendOffender i 70 gostiju.