Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Prevedi kralju... Sviju mi ko da svi pricaju spanskisuhi je napisao/la:LE **** CON UN PARTIDO POR SALIR AL CAMPO EN LISBOA
Xabi Alonso se perderá la Supercopa de Europa
Banovali Xabija iz super kupa, zbog ulijetanja na teren u finalu.normalaba je napisao/la:Prevedi kralju... Sviju mi ko da svi pricaju spanskisuhi je napisao/la:LE **** CON UN PARTIDO POR SALIR AL CAMPO EN LISBOA
Hvala MozambikMozambik je napisao/la:Banovali Xabija iz super kupa, zbog ulijetanja na teren u finalu.normalaba je napisao/la:Prevedi kralju... Sviju mi ko da svi pricaju spanskisuhi je napisao/la:LE **** CON UN PARTIDO POR SALIR AL CAMPO EN LISBOA
Ja mislim da je to.
normalaba je napisao/la:Prevedi kralju... Sviju mi ko da svi pricaju spanskisuhi je napisao/la:LE **** CON UN PARTIDO POR SALIR AL CAMPO EN LISBOA
Jest hahaha Suhi Jose Armandosuhi je napisao/la:normalaba je napisao/la:Prevedi kralju... Sviju mi ko da svi pricaju spanskisuhi je napisao/la:LE **** CON UN PARTIDO POR SALIR AL CAMPO EN LISBOA
da budes gledati marisol ,esmeraldu i to![]()
je li dodao u svom uvodnom otvaranju kako je od malih nogu navijao za Real ili barem gajio simpatije prema istomTariqAli je napisao/la:Kroos: "Madrid je jedno koplje iznad Bayerna". Dakako da je to mislio i prije dolaska u Madrid ali nije bilo mogucno za njega da to kaze, sada napokon ima slobodu i moze izustiti sve ono sto zeli. Za sada se fino otvorio i rekao da mu je Madrid oduvijek bio san i da je Madrid citavo koplje iznad njegovog bivseg kluba
"Real Madrid is the best club there is. It’s a step up from Bayern. And for me it was important to take this step. Real Madrid is number one and I’m very happy to be here."Neutral je napisao/la:Već su se počele izmišljati izjave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.