To bi bila mila majka!Baske11 je napisao/la:Da samo hocemo dati gol pa nek bude i 1:1 nema veze
Ja sam misljenja da nam ova igra sto je forsiraju nece moci prolaziti bez fizicki jakih bekova.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To bi bila mila majka!Baske11 je napisao/la:Da samo hocemo dati gol pa nek bude i 1:1 nema veze
stanu neka povreda muci,zato je isaoGuarin14 je napisao/la:Prejako, dva najbolja igraca izasla, jos da Kvesica izbaci i prejako
i kakav je prijenos??savatihotece je napisao/la:pa napisao sam da je sve do domaćina u svom postu..Kevin je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Tehnicki moguce ali mislim da nemas to pravo osim da se dogovoris sa domacinom sto je opet malo vjerovatno...
ali ako radiš za klub, ako ideš na članove, registraciju itd..lako se možeš dogovoriti i sa domaćinom..neam tu neke love nit zarade..sve je amaterski..ali bi navijačima značilo puno..
a za ovog što piše da makedonci rade prijenos..ne rade ga..[/quote
Pazi na izražavanje. Nisam je za tebe ovaj, ja sam navijač Želje. Idi u svoie selo i seoski forum pa tamo prosipaj pamet ako imaš s kim. Makedonci rade prijenos na kanalu koji sam dao.
katenaćo19mb60 je napisao/la:i vi igrate svaku utakmicu 0-0 0-1..samo to...ko chievo.totalno dosadno
Ovaj na radioMK kaze da se jedan povrijedio! Ali nije rekao ko se povrijedio.zeljovolim je napisao/la:sta je Adzemu vadi 2 najbolja Stanic i Tomic..
Bekric danas vidjen u SCC-umukitmovac je napisao/la:Bekric trenutno u Istambulu, sto, pojma nemam cekamo supera