I Velkoski nije vise Velkoski nego "Tvoj komsija"
A i ima vise stanovnika na Dolcu na Malti (nisam iz Sarajeva pa ne znam kako se pise) i u Vedinoj mjesnoj zajednici nego u ovom norveskom gradu Haugesundu
Virtu4l je napisao/la:'U drugom poluvremenu dva kornera za divove'
Kao što kažu Sakijevi ljubitelji, čovjek je strašno načitan i barata informacijama. Da nije Sakija nikad ne bih znao strukturu komšiluka Sakija juniora.Otelo je napisao/la:Zahvajulji Makiju saznali smo s kim ce da piju kafu, sa kojim igracima Vedo stanuje i tako to
I Velkoski nije vise Velkoski nego "Tvoj komsija"![]()
A i ima vise stanovnika na Dolcu na Malti (nisam iz Sarajeva pa ne znam kako se pise) i u Vedinoj mjesnoj zajednici nego u ovom norveskom gradu Haugesundu![]()
Da je jača bila dobili biRockyMaivia je napisao/la:Pada kisa,Sarajevo pobjedjuje![]()
![]()
U Norveskoj:Kad pada snijeg,Sarajevo pobjedjujeFaraonTM je napisao/la:Da je jača bila dobili biRockyMaivia je napisao/la:Pada kisa,Sarajevo pobjedjuje![]()
![]()
Leze im skandinavski timovi.RockyMaivia je napisao/la:U Norveskoj:Kad pada snijeg,Sarajevo pobjedjujeFaraonTM je napisao/la:Da je jača bila dobili biRockyMaivia je napisao/la:Pada kisa,Sarajevo pobjedjuje![]()
![]()
![]()
nemoj biti toliko okrutan ipak se osjeti ta porodicna atmosfera kojom odise specijalna televizija. Ima li iko na svijetu u poziciji tv licnosti da u zivom prijenosu grli sagovornika rijecima 'de da ja tebe zagrlim,bice bolje' jos sto rece duke odjavi emisiju sa Caosamozeljo1987 je napisao/la:Koja katastrofa od prenosa!
Nepripremljena ekipa, tonska realizacija nula, glupi komentari i doskočice, prekidi slike i onda vrhunac - nakon utakmice daje Uščuplić izjavu onoj klocni od novinara i neko im ugasi svjetlo u "studiju" LoL
Vedo prenosi kao da igra sokeraOtelo je napisao/la:Kad Space TV prenosi Sarajevo ne gubi![]()
Tacno bi bilo sevapnije da su pustili sliku i zvuk sa stadione bez ovih ubleha ( makar bi uzivao u prvom poluvremenu i Hordama Zla.)
Mada meni Vedo moze proci, makar nema onaj hrapavi glas. Kad cujem Marjana odmah me to asocira na dva lonca koja udaraju jedan o' drugi
Koga ti nazivas uhlebom ?Otelo je napisao/la:Kad Space TV prenosi Sarajevo ne gubi![]()
Tacno bi bilo sevapnije da su pustili sliku i zvuk sa stadione bez ovih ubleha ( makar bi uzivao u prvom poluvremenu i Hordama Zla.)
Mada meni Vedo moze proci, makar nema onaj hrapavi glas. Kad cujem Marjana odmah me to asocira na dva lonca koja udaraju jedan o' drugi
Marjana Mijajlovica i Vedu.Marjan je napisao/la:Koga ti nazivas uhlebom ?Otelo je napisao/la:Kad Space TV prenosi Sarajevo ne gubi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.