Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzza
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la mirzza » 28 feb 2010, 21:23

demir44 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Trebo je Pape zovnut Stilica. Ne vidim sta je to Ibricic napravio pa da zasluzuje poziv, a Stilic ne. Ali eto. Buric je isto tako velik talenat, ali ipak je iza Begovica i Hasagica trenutno. Ako bude Susic zvao tri golmana za kvalifiakcijske utakmice, treba Jasmin bit prvi u redu za to trece mjesto.
Tebi samo nek je pricat u prazno,eto Ibricic nije nista uradio za ovu reprezentaciju,vise si ti napravio drk*ajuci tu tastaturu,neznam kako te nisu izabrali u strucni stab umjesto Balje...Ajd da si rekao da je umjesto Damjanovica dobio poziv,ja bi inekako razumijo,al Ibro druze moj dere du*pe i krpi sve pozicije u timu vec 6-7 godina,jos od mlade reprezentacije,a ti si sad nesto nasao pametovati,isto kao sto si baljezgao svasta protiv Ibisevica,pa sad kad je momak uvezo tri gola nema te ni na mapi...A ti Gringo,ustani kad pricas o Hasagicu,i ne poredi ga sa svakim,ok!???
aj ba smiri malo, kakvih 6-7 godina, od kada je mikado doso za selektora od tada i sin ibra igra u repki, a ni po cemu nije ispred stilica koliko se forsira,
pape je pravi copy paste selektor, zove cirinu repku i izgleda semir ni kod njega nece dobiti ono sto zasluzuje, a to je da mu se da sansa u reprezentaciji pa da svima pokaze koliko vrijedi
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 feb 2010, 21:31

Jest klinac copy paste za razliku od Cire Pape ga makar ne zaebava po tribinama i novinarskim stupcima.
''ne's igrati nikako i bog te veselio'' :mrgreen: Ili kako bi se reklo ne daji mi laznu nadu. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 28 feb 2010, 22:04

mirzza je napisao/la:
demir44 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Trebo je Pape zovnut Stilica. Ne vidim sta je to Ibricic napravio pa da zasluzuje poziv, a Stilic ne. Ali eto. Buric je isto tako velik talenat, ali ipak je iza Begovica i Hasagica trenutno. Ako bude Susic zvao tri golmana za kvalifiakcijske utakmice, treba Jasmin bit prvi u redu za to trece mjesto.
Tebi samo nek je pricat u prazno,eto Ibricic nije nista uradio za ovu reprezentaciju,vise si ti napravio drk*ajuci tu tastaturu,neznam kako te nisu izabrali u strucni stab umjesto Balje...Ajd da si rekao da je umjesto Damjanovica dobio poziv,ja bi inekako razumijo,al Ibro druze moj dere du*pe i krpi sve pozicije u timu vec 6-7 godina,jos od mlade reprezentacije,a ti si sad nesto nasao pametovati,isto kao sto si baljezgao svasta protiv Ibisevica,pa sad kad je momak uvezo tri gola nema te ni na mapi...A ti Gringo,ustani kad pricas o Hasagicu,i ne poredi ga sa svakim,ok!???
aj ba smiri malo, kakvih 6-7 godina, od kada je mikado doso za selektora od tada i sin ibra igra u repki, a ni po cemu nije ispred stilica koliko se forsira,
pape je pravi copy paste selektor, zove cirinu repku i izgleda semir ni kod njega nece dobiti ono sto zasluzuje, a to je da mu se da sansa u reprezentaciji pa da svima pokaze koliko vrijedi
Lijepo ti je navedeno da igra od mlade reprezentacije 6-7 godina,al tebi je izgleda bitno samo da nesto napises,pa nebitno sta...Ibricic se izborio za mjesto igrajuci prvo kod Sliskovica,doduse minutaza mu je bila na kapaljku,zatim kod Muzurovica je bio non stop u kadru,sto ulazeci s klupe sto od pocetka,zatim je kod Mehe Kodre odigro 90 minuta protiv Makedonije u Zenici kad je Damjanovic dao dva gola,i naposlijetku kod Cire se izborio za prvu postavu DOBRIM igrama na svim zadanim pozicijama...Da se razumijemo,nemam ja nista ni protiv Stile,i ja mislim da treba pustiti ga nek igra malo u ovim prijateljskim utakmicama,naprimjer umjesto Damjanovica il nekog slicnog,al pricati da Ibricic nije zasluzio da se nadje u reprezentaciji ili da je Stilic zasluzio vise od njeg je van svake pameti...
Rotor Volgograd...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 feb 2010, 22:09

Koliko se sjecam kod Bake nije ni bio u kadru, kod Dajdze isto tako na kapaljku ako je uopste i mogao prismrditi repki,
kod Kodre je odigrao u 11 1 tekmu i onda kod tate mikada, standardan.

Samo kazem da je Semir dobio ovoliku sansu, dao bi repki koliko i Ibro, a Stila nema mikada iza ledja da mu cuva mjesto.

Treba dobiti sansu da se pokaze a sada umjesto koga i koliko i hoce li mu pape ista dati vidjet cemo
Cuva Bog Zelju svog!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 feb 2010, 22:10

Štilić je zaslužio barem jednu **** šansu,pa nek ga onda trajno **** od repke ako se ne pokaže.
Valjda je to fer majka mu stara....ne pricamo o tome jeli zaslužio više od ovog ili onog,vec je valjda zaslužio da mu se pruži šansa i ništa više.
E kad mu misle pružiti šansu?? kad bude imao 35 godina,jel :?: ...kao što su nekad sa po 35 godina DEBITOVALI Akrapović i Piplica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 28 feb 2010, 22:10

harishp je napisao/la:Buric je odlican golman i za razliku od nekih brani dok vecina sijede na klupi.BTW Hasagiceva ekipica udari danas po usima i Fenerbahce onako reda radi.
Stilic nakon povrede opet on the way ali ako mi budemo sve to gurali u ofanzivu jer drugo ne znaju igrati.
Naebali smo ko zuti.To izgleda pojedinci ne mogu da skontaju.
Slazem se da je odlican golman,stid me reci al igro sam protiv njeg,doduse davno al et,da se pofalim malo :mrgreen: I ja sam za da prije treba zvati one sto igraaju u klubu nego ove sto sjede na klupi(Begovic,Damjanovic,neznam igra li Dzemo u Turskoj)...
Rotor Volgograd...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 28 feb 2010, 22:14

mirzza je napisao/la:Koliko se sjecam kod Bake nije ni bio u kadru, kod Dajdze isto tako na kapaljku ako je uopste i mogao prismrditi repki,

Samo kazem da je Semir dobio ovoliku sansu, dao bi repki koliko i Ibro, a Stila nema mikada iza ledja da mu cuva mjesto.

Treba dobiti sansu da se pokaze a sada umjesto koga i koliko i hoce li mu pape ista dati vidjet cemo
Kod Bake je bio u kadru u dvije utakmice,,kod Muzurovica je stalno bio u kadru...A provala decenije je da je kod kodre odigrao jednu u 11 tekmi kad se dobro zna koliko je kodro vodio utakmica...Ako ne pratis reprezentaciju,makar se malo informisi kod stariji poznavaoca fudbala... :o :o :o :oops: :oops:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 feb 2010, 22:31

Ma dobro kod Kodre je bio 8 utakmica standardan a cetiri sa klupe :mrgreen:
Kodro je vodio brojkom i slovom dvije tekme.Treca ga sahranila a cetvrtu je u znak dobrobiti fudbala koja raja zaboravi nakon par sedmica..
Ibricic 85 godiste i kad je Baka bio tada je jos harao u mladoj repci.Kod Muzurovica je svaku bio pozivan i dosta je tekmi igrao ulazeci saklupe a par ih je pocinjao.Stilica treba pozvati ali realno gledajuci igra poziciju koja bukirana do bola.
Nije poluvalentan igrac i to ga zeza,inace ima kvalitet nema sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 28 feb 2010, 22:43

demir44 je napisao/la:
O cemu ti bolan ko je sta rekao ruzno o Hasagicu???
Samo da znas da nije ALAH da se nesmije uporedzivati niskim...
Ako moze da ne pocinjemo nikakvu raspravu pogrijesio si ok,ja ti oprastam....

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 28 feb 2010, 22:49

harishp je napisao/la:Ma dobro kod Kodre je bio 8 utakmica standardan a cetiri sa klupe :mrgreen:
Kodro je vodio brojkom i slovom dvije tekme.Treca ga sahranila a cetvrtu je u znak dobrobiti fudbala koja raja zaboravi nakon par sedmica..
Ibricic 85 godiste i kad je Baka bio tada je jos harao u mladoj repci.Kod Muzurovica je svaku bio pozivan i dosta je tekmi igrao ulazeci saklupe a par ih je pocinjao.Stilica treba pozvati ali realno gledajuci igra poziciju koja bukirana do bola.
Nije poluvalentan igrac i to ga zeza,inace ima kvalitet nema sta.
Jest odigrao je onu oprostajnu bakinu utakmicu s Grcima....
http://bihsoccer.com/?s=utakmice_godina_2006
Ostalo sve potpisujem
Rotor Volgograd...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 28 feb 2010, 22:52

gringo2 je napisao/la:Hajde ba neka ti modovi naprave temu i za Burica hebo te ba Biblija je ima a on nema...
Covjek je mlad a brani standardno u jednoj ligi koja je u gornjoj polovici liga evrope i klubu koji je sampion ili vicesampion svoje zemlje...
A povrh svega golmanska je klasa i bolji je i od Hasagica i Begovica zajedno pratim ga svaku tekmu i mogu reci da sigurno spasi 2 gola na svakoj...
Evo ovo sam danas usput nafato :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Gringic da nije moja mati sta napisala protiv Hasagica,evo dokaz
Rotor Volgograd...

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 28 feb 2010, 23:03

Jeli se onda ljutis na mene sto ti kazem da je Njemacka bolja od nas i igra na SP-u a mi ne???
Ako kazem da je neko bolji od nekog neznaci odmah da sam tom losijem Hebao mamu papansku...
Forum i sluzi da se iznesu misljenja i zbog tog je posjecen a ne da jedan drugom tapsemo po ramenima i govorimo " jest brate tako je"...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 feb 2010, 23:17

Kako rekoh i da ponovim Hasagicev klub dobi Fenerbahce 2-1.Fenerbahce imao jako puno prilika i na kraju zabio samo jedan i to zbog greske odbrambenog igraca.
Lech u pripremnim susretima bio odlican a Buric i stila su opet medju najboljim.Stili fali golova kao prije ali on to namiruje asistencijama.Dok Bura bi vrlo lako nakon godinu dvije mogao da ode dalje u bolji klub.Jedino ako ne prodje kao Hasagic dobri golmani u osrednjim klubovima i ligama.Mada je i to bolje nego grijati klupu po ovakvom hladnom vremenu :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 01 mar 2010, 02:32

Pa dobro da Burica i Stilu bar jednu prijateljsku tekmu puste cijelu da odrade i mogli bi se pogurati u neki klub.Bezze je cekati da predju u neki jaci klub pa da ih tek tad zovemo.Nekad ima smisla i gurati neke preko repke ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 06:35

delija je napisao/la:Pa dobro da Burica i Stilu bar jednu prijateljsku tekmu puste cijelu da odrade i mogli bi se pogurati u neki klub.Bezze je cekati da predju u neki jaci klub pa da ih tek tad zovemo.Nekad ima smisla i gurati neke preko repke ;)
:shock: Hasagic,Berberovic,Nadarevic,ibricic itd guraju ne jednu nego mnogo vise pa nista nebi od toga sta ti navede :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 mar 2010, 08:51

demir44 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Koliko se sjecam kod Bake nije ni bio u kadru, kod Dajdze isto tako na kapaljku ako je uopste i mogao prismrditi repki,

Kod Bake je bio u kadru u dvije utakmice,,kod Muzurovica je stalno bio u kadru...A provala decenije je da je kod kodre odigrao jednu u 11 tekmi kad se dobro zna koliko je kodro vodio utakmica...Ako ne pratis reprezentaciju,makar se malo informisi kod stariji poznavaoca fudbala... :o :o :o :oops: :oops:
u 11 1 tekmu = u prvih 11, 1 tekmu odigro :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 01 mar 2010, 10:35

mirzza-----izrazavaj se kako treba,nek te ceo svet razumije :mrgreen:
Rotor Volgograd...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 01 mar 2010, 10:40

gringo2 je napisao/la:Jeli se onda ljutis na mene sto ti kazem da je Njemacka bolja od nas i igra na SP-u a mi ne???
Ako kazem da je neko bolji od nekog neznaci odmah da sam tom losijem Hebao mamu papansku...
Forum i sluzi da se iznesu misljenja i zbog tog je posjecen a ne da jedan drugom tapsemo po ramenima i govorimo " jest brate tako je"...
Naravno da se ne ljutim,za to postoje argumenti....Al da je Buric bolji od Hasagica i Begovica zajedno :shock: ,mislim da je to malo previse...Prati malo i Tursku ligu,ili makar preglede poslije utakmica,a ne samo poljake...Znas li mozda da je Istanbul-BB,jucer nadigrao veliki Fener....
Rotor Volgograd...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 01 mar 2010, 14:14

harishp je napisao/la: :shock: Hasagic,Berberovic,Nadarevic,ibricic itd guraju ne jednu nego mnogo vise pa nista nebi od toga sta ti navede :roll:
To mi hoces reci da se sanse za guranje u neki jaci klub ne povecavaju igranjem u reprezentaciji.Pa skontaj koliko samo vise skauta gleda reprezentaciju nego njihov Lech..Kad toliko visis na ovom portalu trebao bi znati koje su ponude imali tvoji navedeni igraci.Moro si ti "poklopac" biti...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 14:39

delija je napisao/la:
harishp je napisao/la: :shock: Hasagic,Berberovic,Nadarevic,ibricic itd guraju ne jednu nego mnogo vise pa nista nebi od toga sta ti navede :roll:
To mi hoces reci da se sanse za guranje u neki jaci klub ne povecavaju igranjem u reprezentaciji.Pa skontaj koliko samo vise skauta gleda reprezentaciju nego njihov Lech..Kad toliko visis na ovom portalu trebao bi znati koje su ponude imali tvoji navedeni igraci.Moro si ti "poklopac" biti...
Mani mi se poklopaca,tave ili case.Tebi ni da si cjeli zivot na forumu tebi bi haman islo samo po tvom cejfu.Argumenti ljudino.Ako ne mogu pratiti skauti tako lako Lech kako ce tek onda Denizlispor,ili Eskishehirspor.
Pa opet ljudi guraju u repci odlicno i igraju vecinu tekmi iako od skauta ni traga ni glasa.A oni su odigrali sijaset utakmica u repci i to vrlo dobro pa nista kako bi tek bilo da odigraju jednu ili dvije normalno sanse jos manje.
Hocu reci kad poredis jedne pogledaj istu stvar i za druge.Tako da od te ljubavi nema nista.
Skauti gledaju igrace u klubovima duze vrijeme a ne samo u repci utakmicu dvije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, jasmin10 i 37 gostiju.