HAHAHAHAHAHAHAHAH

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ti da sutis jer niste nista bolji..Baja_Zvjerka je napisao/la: brukanje ove drzave od strane Sarajeva se nastavlja...
mentalitet87 je napisao/la:Kukesi, Zeta, Haugesund ovog ljeta hahahahahahahahah cirkus46
ja ti rekoh fino ko covjek ne hodati po televezijima, nego karantin i spremanje igraca i psihicki i fizicki, a ti se pravis pametan i jos par ovdje. nije da se nasladujem nego ne pisem gluposti.rammstein je napisao/la:cirkus je onaj intervju Adžema, frajer samo sto ne placeemirati je napisao/la:bast to![]()
cuj okupacija medija, ko kakav gay lobij...nigdje veze. jbt sportisti natjerani da hodaju po tv i pricaju ko je konkurent za titulu, pred tako vazan mec za sarajevo. karantin, da momci budu u miru i spremni za tekmu. to je profesionalizam, a ovo je cirkus.
![]()
a da ti objasnim, jer vjerovatno nisi dovoljno sposoban sam da razmisljas
igraci su samo JEDNOM (svaki igrac) bili u emisiji nekoj
dakle JEDAN IGRAC U JEDNOJ EMISIJI, to je oko 2h slobodnog vremena...
ovo je MARKETING koji privlaci navijace, gledanost televizije i jaca DUGOROČNO posjetu na stadionu.
Kada si na tv-u, radiju, portalima, na slikama su tvoji sponzori, npr generalni (KOJI VI NEMATE), i tako mu se kroz reklamu VRAĆA ulozeno...
dalje, igraci trebaju da se navikavaju na ovo, ipak su oni igraci sarajeva i top tema, to je zasluga uprave i menadzmenta kluba![]()
dalje, ovo je PROMOCIJA kluba, to ti se radi kad hoces da priblizis ljudima svoj rad i igrace a ne da igrac igra tri godine i dao jedan intervju za "Azru"
dalje, igracima je ova stvar oko marketinga napisana u UGOVORU, a za taj ugovor oni svaki mjesec dobiju PRVOG! PLATU, to je ono sto drugi ne dobiju tako cesto.... a nije da su im male plate... (a ni prevelike)
mogu jos do jutra al ne vrijedi to tebi objasnjavati
Napadac koji ne zna opucat. Takav je bio i u mladoj.BadrHari je napisao/la:ti da sutis jer niste nista bolji..Baja_Zvjerka je napisao/la: brukanje ove drzave od strane Sarajeva se nastavlja...
A Bilbija je toliko los da je tuzno ..
Ja tebe sinane PODRžAJEM u potpunosti...BelminM23 je napisao/la:Tačno zbog ovakih levata, nekad ti bude krivo što podržaješ taj klub u Europi. Al eto ko njih je.be.
Vi uporedjujete Haugesund sa Kukesijem i Zetom Norveska liga je za nasu druga dimenzijaAdo1921 je napisao/la:mentalitet87 je napisao/la:Kukesi, Zeta, Haugesund ovog ljeta hahahahahahahahah cirkus46![]()
![]()
Neutral je napisao/la:Koliko bolesnih komentara u samo nekoliko minuta, šta vam je?![]()
Bolja ekipa nekad ne pobijedi, nije ni prvi, a ni zadnji put. Sarajevo je mnogo kvalitetniji tim od Norvežana iako su izgubili u prvoj utakmici, to ne znači da su odmah ispali. Ko to može garantirati da im Sarajevo neće tricu uvaliti u Norveškoj? Celta dobije Reala, Augsburg Bayerna, Sunderland Chelsea itd, da li to odmah znači da su kvalitetniji timovi od njih?
Sarajevo ima sve, samo fali završnica, jedan pravi, visoki napadač protiv Norvežana koji igraju klasični bunker.
Ubjeđen sam da će Sarajevo pobijediti u Norveškoj i proći dalje
Hoce hoce kako da ne. Dzaba im fenomenalni Radovac i Cimirot. Kao i odlicni Stojcev. Kada Krste zabije svaku trecu utakmicu, a Bilbija svaku petu. Nemoze se ovaj trojac prvo nabrojanih usetat do gola. Mislim mogu ali kada je ravnopravna i otvorena igra. Ali kada se igra bunker ( koji ce se igrati i u revansu ) onda to ide jako jako tesko. Bruka. Komazec vrati se !!!!Neutral je napisao/la:Koliko bolesnih komentara u samo nekoliko minuta, šta vam je?![]()
Bolja ekipa nekad ne pobijedi, nije ni prvi, a ni zadnji put. Sarajevo je mnogo kvalitetniji tim od Norvežana iako su izgubili u prvoj utakmici, to ne znači da su odmah ispali. Ko to može garantirati da im Sarajevo neće tricu uvaliti u Norveškoj? Celta dobije Reala, Augsburg Bayerna, Sunderland Chelsea itd, da li to odmah znači da su kvalitetniji timovi od njih?
Sarajevo ima sve, samo fali završnica, jedan pravi, visoki napadač protiv Norvežana koji igraju klasični bunker.
Ubjeđen sam da će Sarajevo pobijediti u Norveškoj i proći dalje
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordo10, Edo1922, Evander, johntravolta123, miguelramos, muhamedhulk, NeSamSafetee, Pena, skoJaa, ThrillerHz i 112 gostiju.