FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fukarezv
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fukarezv » 17 jul 2014, 23:05

HAHAHAHAHAH OVI SA FACE-a
HAHAHAHAHAHAHAHAH :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 jul 2014, 23:05

Baja_Zvjerka je napisao/la: brukanje ove drzave od strane Sarajeva se nastavlja...
ti da sutis jer niste nista bolji..

A Bilbija je toliko los da je tuzno ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 jul 2014, 23:06

Nazalost, desio vam se kontra efekat. Dobar marketing pred utakmicu, ali zakaza rezultat.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 jul 2014, 23:06

Za to mu svaka cast, na to nemam prigovora, al' su se prsili s njim, doci ce amidza, vidi bordo kosulja, ha hu i ne vidje apsolutno nista, bolje mu je da nije dolazio... doduse, bar je vidio Sarajevo :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 17 jul 2014, 23:06

mentalitet87 je napisao/la:Kukesi, Zeta, Haugesund ovog ljeta hahahahahahahahah cirkus46
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 17 jul 2014, 23:07

rammstein je napisao/la:
emirati je napisao/la:bast to :crazy: :crazy: cuj okupacija medija, ko kakav gay lobij...nigdje veze. jbt sportisti natjerani da hodaju po tv i pricaju ko je konkurent za titulu, pred tako vazan mec za sarajevo. karantin, da momci budu u miru i spremni za tekmu. to je profesionalizam, a ovo je cirkus.
cirkus je onaj intervju Adžema, frajer samo sto ne place :lolno:

a da ti objasnim, jer vjerovatno nisi dovoljno sposoban sam da razmisljas
igraci su samo JEDNOM (svaki igrac) bili u emisiji nekoj
dakle JEDAN IGRAC U JEDNOJ EMISIJI, to je oko 2h slobodnog vremena...
ovo je MARKETING koji privlaci navijace, gledanost televizije i jaca DUGOROČNO posjetu na stadionu.
Kada si na tv-u, radiju, portalima, na slikama su tvoji sponzori, npr generalni (KOJI VI NEMATE), i tako mu se kroz reklamu VRAĆA ulozeno...

dalje, igraci trebaju da se navikavaju na ovo, ipak su oni igraci sarajeva i top tema, to je zasluga uprave i menadzmenta kluba :)

dalje, ovo je PROMOCIJA kluba, to ti se radi kad hoces da priblizis ljudima svoj rad i igrace a ne da igrac igra tri godine i dao jedan intervju za "Azru"

dalje, igracima je ova stvar oko marketinga napisana u UGOVORU, a za taj ugovor oni svaki mjesec dobiju PRVOG! PLATU, to je ono sto drugi ne dobiju tako cesto.... a nije da su im male plate... (a ni prevelike)

mogu jos do jutra al ne vrijedi to tebi objasnjavati :hmmmmm:
ja ti rekoh fino ko covjek ne hodati po televezijima, nego karantin i spremanje igraca i psihicki i fizicki, a ti se pravis pametan i jos par ovdje. nije da se nasladujem nego ne pisem gluposti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jul 2014, 23:08

BadrHari je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la: brukanje ove drzave od strane Sarajeva se nastavlja...
ti da sutis jer niste nista bolji..

A Bilbija je toliko los da je tuzno ..
Napadac koji ne zna opucat. Takav je bio i u mladoj.

Bolje vam je da Duljevic igra krilo, a Velkoski centarfora. Ili dovest nekoga novog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 jul 2014, 23:09

Nije ni čudo gdje smo ovi 20 i neki godina kakvi levata ima ovde :sick:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 jul 2014, 23:09

BelminM23 je napisao/la:Tačno zbog ovakih levata, nekad ti bude krivo što podržaješ taj klub u Europi. Al eto ko njih je.be.
Ja tebe sinane PODRžAJEM u potpunosti...
Amare hvala ti...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2014, 23:11

Koliko bolesnih komentara u samo nekoliko minuta, šta vam je? :facepalm:

Bolja ekipa nekad ne pobijedi, nije ni prvi, a ni zadnji put. Sarajevo je mnogo kvalitetniji tim od Norvežana iako su izgubili u prvoj utakmici, to ne znači da su odmah ispali. Ko to može garantirati da im Sarajevo neće tricu uvaliti u Norveškoj? Celta dobije Reala, Augsburg Bayerna, Sunderland Chelsea itd, da li to odmah znači da su kvalitetniji timovi od njih?

Sarajevo ima sve, samo fali završnica, jedan pravi, visoki napadač protiv Norvežana koji igraju klasični bunker.

Ubjeđen sam da će Sarajevo pobijediti u Norveškoj i proći dalje ;)

denis1212
Kontakt:

Post Postao/la denis1212 » 17 jul 2014, 23:12

Ali nije mi jasno kako cete poslije ovoga imati obraza da se ponovo dizete u nebeske visine???

Nije mi drago sto nasi predstavnici ispadaju, ali u ovome prizemljenju se mora uzivati :njanjanja: (nije se moglo zivjeti od vas zadnjih dana).

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 17 jul 2014, 23:13

Ado1921 je napisao/la:
mentalitet87 je napisao/la:Kukesi, Zeta, Haugesund ovog ljeta hahahahahahahahah cirkus46
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Vi uporedjujete Haugesund sa Kukesijem i Zetom Norveska liga je za nasu druga dimenzija

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 17 jul 2014, 23:13

Neutral je napisao/la:Koliko bolesnih komentara u samo nekoliko minuta, šta vam je? :facepalm:

Bolja ekipa nekad ne pobijedi, nije ni prvi, a ni zadnji put. Sarajevo je mnogo kvalitetniji tim od Norvežana iako su izgubili u prvoj utakmici, to ne znači da su odmah ispali. Ko to može garantirati da im Sarajevo neće tricu uvaliti u Norveškoj? Celta dobije Reala, Augsburg Bayerna, Sunderland Chelsea itd, da li to odmah znači da su kvalitetniji timovi od njih?

Sarajevo ima sve, samo fali završnica, jedan pravi, visoki napadač protiv Norvežana koji igraju klasični bunker.

:thumbup: :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jul 2014, 23:15

Neutral je napisao/la:Koliko bolesnih komentara u samo nekoliko minuta, šta vam je? :facepalm:

Hoce hoce kako da ne. Dzaba im fenomenalni Radovac i Cimirot. Kao i odlicni Stojcev. Kada Krste zabije svaku trecu utakmicu, a Bilbija svaku petu. Nemoze se ovaj trojac prvo nabrojanih usetat do gola. Mislim mogu ali kada je ravnopravna i otvorena igra. Ali kada se igra bunker ( koji ce se igrati i u revansu ) onda to ide jako jako tesko. Bruka. Komazec vrati se !!!!
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 jul 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 jul 2014, 23:15

ISKRENO I OBJEKTIVNO-imali ste incijativu, petaljali, ulazili u 16 nabacivali u guzvu gdje su ovi skijasi rutinski izbacivali i to je to, Ja iskreno niti jednu sto postotnu sansu nisam vidio :S o igri pa sad da je dobra mozda i jeste , ali i nije tako tesko igrat napadacki kad se protivnik povuce u 30 metara, ne znam zaista razocarali ste pa pricajte sta hocete. Nista bukvalno niste pokazali par frljoka po sredini gola i dvije tri one sto su ispale golmanu i to je to...ja se zaista ne sjecam niti jedne izgledne prilike tipa 1na1 da je neko izaso
=\_1921_/=

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 jul 2014, 23:17

Nisam gledao tekmu. Citam izvjestaj na ss.ba sanse dominacija ovo ono . Pogledam sazetke i ne mogu da vidim maltene nijedne prave sanse iz izradjene akcije.

Vidim jedino ono katastrofalno reagovanje odbrane kod njihovog gola. Tako je to potrosis pare na pojacanja a dbrambeni igraci zakazu u situaciji zbog nedovoljno koncentracije i sve padne u vodu.

Niste bez sansi tamo ima popravni srecom .. al ko od Bilbije vidi nekog napadaca za evropu :nene: nema momak nist n brzinu ni sut ni igru glavom ...

Interesuje me kako je Okic odigrao.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jul 2014, 23:18

Ovo ( ili njemu slican ) je napadac ako zeliti dominirat u ligi i igrat ligu Evrope. Inace ce ici jako jako tesko.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 jul 2014, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 jul 2014, 23:19

eto kod nas 0 igra, vi izdominirali lovcen. Joj vam suplje. Kako se sladite samo. Pickasto pravo :crazy:

slika

NEMA VEZE !

nista jos nije gotovo ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 17 jul 2014, 23:20

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 17 jul 2014, 23:22

Sarajevo je za klasu bolja ekipa od Haugesunda, bar po ovome sto se vidjelo veceras, Ubijedjen sam da se ovi ne mogu braniti jos 90 minuta. Uz malo sportske srece prolazi ovo Sarajevo u gostima...
Sretno.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”