NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 17 jul 2014, 20:44

Ajde izdrzite ovo jos malo vremena sto je ostalo,rezultat je i dalje dobar
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2014, 20:45

felix123 je napisao/la:Je'bo vam Joja mater ,samo cekam citavu utakmicu kad ce preko njegove strane past gol i dočeko sam ,nabijem ga na k'urac
čitavu utakmicu ispada...
strah me da ne bude ko s rapidom..oderemo ih ali nece u gol..i onda ispadnes bezze ...2 gola sugava primis :damn:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2014, 20:47

e **** ga
da je barem wagne ovdje bio :(

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 17 jul 2014, 20:51

Kraj 2-1,i dalje je ovo dobar rezultat,uz podrsku pune Pecare ovi se mogu izbaciti

HRHB

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 jul 2014, 20:52

Nije los rezultat.za prolaza.sretno u revansu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 17 jul 2014, 20:52

Nije ni ovo loš rezultat ali ostaje žal ogromni. Musa jedinu grešku napravio sa Jojom. Sreća pa trener Mlade nije, stalno su išli na njega osjetili su rupu.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 jul 2014, 20:55

Ima li Široki još napadača osim Marića ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2014, 20:57

Marić na kraju usra ovu akciju..bio je sebičan...

rezultat je aktivan..ali moramo biti pametni u uzvratu

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 17 jul 2014, 21:00

Rezultat nije loš, 1-0 na Pecari i prolazite, ali šteta nakon što ste vodili 1-0. Prvi gol baš unlucky, a i drugi je bezveze. Dobro ste igrali do 70. minute, a onda ste fizički pali. Smiješno mi je bilo kad je nakon laganog duela Zakarić ostao ležati jer je crk'o :? , a Musa mu viče:"Ustaj, Zaka, ustaj!". Laštro :thumbup:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 jul 2014, 21:02

Maric vise prica sa sucom nego sto pokusava nesto.

Dobro ste odigrali koliko sam ja gledao. Jbg, ostaje zal, al za tjedan dana cesi stizu na Pecaru. Napunite stadion, pruzite potporu igracima i samo lagano. 1-0 i to je to.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 jul 2014, 21:36

Ja sam zaista razocaran ovim danas. Moralo se ovo bolje privesti kraju, jer se moglo tako. Da nije pa hajde covjek da kaze bolji su, evo ruka, ali nisu nista bolji bili. Jbg

ZASTO?

Jer ste imali sve, cak ste mogli ovo rijesiti u prvom susretu da ste pametnije odigrali ali jbg, vas trener opet suprotno, kao da mu se Zrinjski u Mostaru nije dogodio.

Dakle, nije naucio prijasnju lekciju gdje je titulu popusio radi povlacenja a sada i ovdje radi identicnu stvar.
Da ste dali gol u 80 min pa bi donekle ga svatio, ali onako rano se povuci, a ne okrenuti sve apsolutno u svoju korist me je zaista razocaralo.

Jbg, ostaje zal, i nada da ce se izvuci pouka iz ovoga.

Aktivan je rezultat i mozemo ovo vi dobiti samo tako. Tako, naprijed momci i trpajte dok mozete, kako nama svi jaci rade kada izademo u CL, jer tako se igra i tako se rijesava protivnik u startu.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 jul 2014, 22:25

DzoleZeljo je napisao/la:Ja sam zaista razocaran ovim danas. Moralo se ovo bolje privesti kraju, jer se moglo tako. Da nije pa hajde covjek da kaze bolji su, evo ruka, ali nisu nista bolji bili. Jbg

ZASTO?

Jer ste imali sve, cak ste mogli ovo rijesiti u prvom susretu da ste pametnije odigrali ali jbg, vas trener opet suprotno, kao da mu se Zrinjski u Mostaru nije dogodio.

Dakle, nije naucio prijasnju lekciju gdje je titulu popusio radi povlacenja a sada i ovdje radi identicnu stvar.
Da ste dali gol u 80 min pa bi donekle ga svatio, ali onako rano se povuci, a ne okrenuti sve apsolutno u svoju korist me je zaista razocaralo.

Aktivan je rezultat i mozemo ovo vi dobiti samo tako. Tako, naprijed momci i trpajte dok mozete, kako nama svi jaci rade kada izademo u CL, jer tako se igra i tako se rijesava protivnik u startu.
Ne bih ja bolje napisao ,posebno dobro ovo boldirano
Kukavički mentalitet im je usadio ,al' šta je tu je ,sigurno moj post i tvoj neće to promjeniti
Idemo dalje ,pokuušat u četvrtak nešto ,mene samo strah našeg ranog gola ili na početku drugog poluvremena ,mislim da ce to izgledat kao ovo danas :(

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 17 jul 2014, 23:30

Samo da vam ne bude ko protiv Austrije kada ste je rastavili na proste faktore i ispali zbog ciste gluposti ovo bi trebalo rijesiti moze to Siroki siguran sam

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 17 jul 2014, 23:32

Slaven Musa: Nisam zadovoljan igrom, posebno u defanzivnim zadacima lijeve strane.

Treneri Mlade Boleslav i Širokog Brijega dali su izjave nakon utakmice. Karel Jarolim je bio zadovoljan prikazanom igrom svoje momčadi, dok Slaven Musa nije. No, Jarolima je razočarao primljeni pogodak, što Širokom Brijegu otvara velike šanse u uzvratu.

- Željeli smo pobijediti bez primljenog pogotka, ali u tome nismo uspjeli. Svojim greškama smo si zakomplicirali utakmicu, a protivnik je to znao iskoristiti. Srećom, uspjeli smo okrenuti rezultat i pobijediti. Sve u svemu, zadovoljan sam prikazanim, rekao je Karel Jarolím, trener Mlade Boleslav i dodao kako se njegova momčad neće braniti u uzvratu na Pecari.

- Imamo prednost pred uzvrat. Sigurno je da se nećemo doći braniti, već ofanzivno nastupiti i u Širokom Brijegu, dodao je.

Trener Širokobriježana nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, posebice lijeve strane koja je „propuštala“ tijekom svih devedeset minuta.

- Čestitam Mladoj Boleslav na pobjedi. Žao mi je što je moja momčad prikazala lošu utakmicu, posebno u defanzivnim zadacima lijeve strane. Ali, zadovoljan sam rezultatom pred uzvrat, kratak je bio Slaven Musa.

Bitno da je ovaj shvatio di je falio.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 17 jul 2014, 23:46

DzoleZeljo je napisao/la:Ja sam zaista razocaran ovim danas. Moralo se ovo bolje privesti kraju, jer se moglo tako. Da nije pa hajde covjek da kaze bolji su, evo ruka, ali nisu nista bolji bili. Jbg

ZASTO?

Svaka cast. Tocno.

Ocekujem prolaz protiv ovih levata, bolji smo.

Puna Pecara u uzvratu i gazi Cehe.

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 17 jul 2014, 23:48

Široki imao sve u svojim rukama i zbog nesreće i velikih propusta obrane primi 2 gola ... ništa još nije izgubljeno, šanse za prolaz su 40% na našoj strani ali na Pecari treba biti puno ozbiljni pristup sa manje grešaka
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2014, 23:58

Interista je napisao/la:Samo da vam ne bude ko protiv Austrije kada ste je rastavili na proste faktore i ispali zbog ciste gluposti ovo bi trebalo rijesiti moze to Siroki siguran sam
odmah sam na ovo pomislio..i austrija i rapid prije toga, ista stvar bila..bolji budes, a ne zabijes i ispadnes a imao aktualan rezultat.. :(

baš ćemo morati pametno u uzvratu odigrati..
krivo mi je što ulazimo sa previše respekta..ok..jest mlada skuplja i nešto jača momčad ali može se igrati s njima..nisu neki bauk..povlačenje nas je večeras koštalo..

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 18 jul 2014, 00:01

Ma j.ebi im majku, ima da se vrati za austriu i sl gdje smo bolji bili, satrat cemo ove hebene Cehe, satrat.

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 18 jul 2014, 00:08

Kevin je napisao/la:
Interista je napisao/la:Samo da vam ne bude ko protiv Austrije kada ste je rastavili na proste faktore i ispali zbog ciste gluposti ovo bi trebalo rijesiti moze to Siroki siguran sam
odmah sam na ovo pomislio..i austrija i rapid prije toga, ista stvar bila..bolji budes, a ne zabijes i ispadnes a imao aktualan rezultat.. :(

krivo mi je što ulazimo sa previše respekta..ok..jest mlada skuplja i nešto jača momčad ali može se igrati s njima..nisu neki bauk..povlačenje nas je večeras koštalo..
koda to nije bio sturm a ne rapid :?
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jul 2014, 00:12

Pancer je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

koda to nije bio sturm a ne rapid :?
Zayebo se kolega,protiv Sturma smo igrali

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 16 gostiju.