kralj_je_mrtav je napisao/la:Celnici Sarajeva su uradili sjajan posao u prelaznom roku, ali krucijalnu stvar nisu odradili. Opet su popustili pritisku tribine, te su ekipu ostavili treneru, koji obecava, ali samo obecava. Neiskusan strucnjak, koji je vodio par ozbiljnih utakmica jednostavno u ovom trenutku ne moze trenirati Sarajevo. Veceras je pao kao i Pape na Nigeriji, skauting los, postavka igre s taktickim zamislima kriminalna, milion centarsuteva na Norvezane, cudno, jako cudno.
neka, dobar je nas skaut, ja sam bolje sa foruma procitao ovu njihovu ekipu nego on u NORVESKOJ... bog zna jel bio na utakmicama uopste!
ArsenalSA je napisao/la:Ja bih samo da ove insajdere tipa ramstein, fcsarajevo i dr.. da smire malo dozivljaj i da prestanu podcjenjivati protivnike, i nas dizati u nebesa...
p.s zadovoljan igrom, iako bez prave prilike do 80 i neke minute.. Vrijeme je da se malo spustimo na zemlju i da shvatimo da nismo najbolji na svijetu..
sta ti bolan pricas? ko podcjenjuje protivnike?
jel citas moje psotove? Pa ja sam napisao da ljudi nisu od MAJA MJESECA izgubili
I ovo nema veze ni sa navijacima ni forumom nego sa tim sto je dzeno promasio taktiku totalno bas kao i onaj skaut!