Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Clutch
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Clutch » 18 jul 2014, 00:37

Da li je avion u Ukrajini srušen, ili je došlo do nekog kvara na njemu? Ima li ko informacija?
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2014, 00:38

samo_lijevo je napisao/la:
@otelo " onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala, samo nista interesantno se ne dogadja.

I ako mi se cini da avioni nadletaju po zvuku
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jul 2014, 00:40

Sve ove operacije vode se iz sa teritorije zemlje u kojoj je vecina nas rodjena , Jugoslavije, preciznije iz baze Bondstil na Kosovu, sve ono u severnoj Africi , Gaza, Ukrajina, Sirija ( gde ga ameri i talibani ispusise opasno) ...Sve se vrti oko novca i resursa, i sve ovo ce trajati mnogo krace nego sto se misli, otprilike za nekih 5 godina nece biti potrebe za ratovima. Paranoja kod NY anti ljudske ekipe nikad nije bila veca, ko prati underground americke ajtove zna o cemu pricam, i zna da svaki dan neko od ovih jazavaca "misteriozno nestane" . Sve to deluje prosto kad prenose CNN i BBC, ali sto bi se reklo na kraju jedne pesme " jer je istina voda duboka" .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2014, 00:40

Clutch je napisao/la:Da li je avion u Ukrajini srušen, ili je došlo do nekog kvara na njemu? Ima li ko informacija?
Sigurno je da je srusen, samo sto separatisti krive Ukrajinu, i obrnuto, tako da je to samo jos pod upitnikom. Navodno se vec pojavio i audio zapis gdje sepratisti u momentu gdje avion, primjecuju da su zapravo umjesto Ukrajinskog srusili Malezijski. Znace se.
Cartman je napisao/la:Momciluci, dodjite meni u Norvesku, ovdje ste sigurni. slika

Jedino da ovi Laponci polude... :?
slikaslika

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 18 jul 2014, 00:42

Goalgetter je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Da li je avion u Ukrajini srušen, ili je došlo do nekog kvara na njemu? Ima li ko informacija?
Sigurno je da je srusen, samo sto separatisti krive Ukrajinu, i obrnuto, tako da je to samo jos pod upitnikom. Navodno se vec pojavio i audio zapis gdje sepratisti u momentu gdje avion, primjecuju da su zapravo umjesto Ukrajinskog srusili Malezijski. Znace se.
Tačno da čovjek ne povjeruje. Strašno.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2014, 00:42

Otelo je napisao/la:

bolje da se ne dogadja,ali cim su tu avioni nije dobro. :cry:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2014, 00:45

Otelo je napisao/la:

bolje da se ne dogadja,ali cim su tu avioni nije dobro. :cry:
Mene nerviraju avioni, taj zvuk. Morao sam stream ugasiti, mogu zamisliti kako je ljudima u Gazi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jul 2014, 00:46

Mozete smatrati samo da od veceras Palestina i ne postoji..

slika

sve je jasno..I politicar koji drzi pola ove drzave u kojoj zivimo daje podrsku Izraelu.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Chat

Post Postao/la brazzo » 18 jul 2014, 00:47

A @tribal zasto mislis da ce se sve tek tako ususkat i to za tako kratak period? Ako sam tedobro uprati govoris o masonima? Ja ipak.mislim da ovdje nije rijec o grupaciji (zapravo jeste :) ) ljudi interesno vezanih vec je to nesto sasvim 'prirodno' i ocekivano, sto neko rece mora se napravit reset.. valja presjec jednom ovaj rast (demografski, nelikvidnost,...) a najbolje rjesenje je pucacina

PS: emocije i taj patriotski inat su daleko jaci od razuma, dobro znam da nije adekvatna rijec al je li vi mislite da bi palestinci zivjeli losije pod Izraelskom zastavom (vladavinom). Da preformulisem bi li oni ikada dostigli nivo razvoja koji ima Izrael ?

Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 18 jul 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2014, 00:49

Otelo je napisao/la: Mene nerviraju avioni, taj zvuk. Morao sam stream ugasiti, mogu zamisliti kako je ljudima u Gazi.
ugasio sam i ja,jeza me fata kada cujem onaj zvuk isto od propelera.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jul 2014, 00:51

Bankari, eto vam odgovor. Sve se promjenilo od trenutka kada je USA 1917 usla u prvi svjetski rat zbog licne koristi bankara, kasniej Wilson nacinio neku glupost dvadesetih godina proslog stoljeca i od tada Amerika, a samim tim citav svijet pocinje da zavisi od toga sta ce oni da skroje. A to sto su oni u Masonima ili drugim udruzenjima to je druga stvar..

Nadam se samo da ce ovi nasi u fudbalu izginuti na terenu protiv Izraela, pogotovo u gostima 16. novembra..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jul 2014, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jul 2014, 00:52

Tribalian je napisao/la:Ja vas samo molim da ne fantazirate da je to rat protiv muslimana ili ovih ili onih, to nema pojma sa zivotom, ovde je rec o grupi pojedinaca koji upravljaju svetom ( ali ne jos dugo ;) ) i koji pokusavaju sve i svasta da bi opstali, ali konce su pogubili odavno, nisu vise u stanju ni jedan jedini rat da dobiju.
to je rat za prevlast, hoće li istok na čelu s rusima voditi glavnu riječ ili zapad, na čelu sa rusima. Strateški ratovi jbg.

Ovi što pričaju o Gazi (a ja izbjegavam, jer je kod nas o tome osjetljivo pričati..) trebaju da znaju jedno. Hamas svoj narod upropaštava podjednako kao i IDF snage. Kriti oružje, rakete i municiju po civilnim nastambama i rokati iz naseljenog područja mogu samo budale i oni koji ne misle na svoj narod. Kakva vojska i pokret otpora, kakvi bakrači, kad vode rat i to oslobodilački na način koji je poguban po palestince. To je legitiman vojni cilj čim je tu naoružanje. Isto k'o što su Amerikanci zarokali Pale 1995e. Stradalo civila al' stradala su i skladišta municije.

Streaming valjda radi: http://www.cronacalibera.it/cronaca-lib ... tanza.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da se razumijemo, tu ne podržavam ni jednu stranu, sit sam ih obje, al' treba biti objektivan, nema tu pravednika, svi seeru podjednako. I znamo da ni jedna strana neće popustiti. Jedna će se služiti standardnim pokrićem, da su svi kontra njih zbog religije, druga strana će se služiti pričama da su ovi teroristi bla bla i gotovo. I tu pogotovo nije vjerski rat, jer bi onda ovi iz IDFa prvo poklali svoju jedinicu IDF Sword Battallion, sačinjen od muslimana, pa onda išli na gazu.
Uostalom, bujrum gledajte slike, videe http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... T%29/page8" onclick="window.open(this.href);return false;

I da, čini mi se da je desant na Gazu od strane IDF-a, ukoliko sam uspio razumiti, pokušavaju očistiti militante. To je što pišu po drugom forumu.

@samo_lijevo ma paravojne formacije su obično kontrolirane od nekog. Njima čim prestane dobavljanje opreme i naoružanja, a prije svega para, to se raspada ba automatski. Još kad ih dronovi napadnu, nema tu pomoći :) A i nije svaki teren k'o Afganistan

A najlakše je svijetu postaviti zamku i pričati o ratu između muslimana i katolika ili koga već, a ja umoran sam od toga. Eto u Siriji imamo sukob SAA (Syrian Arab Army) i FSA (ovi oslobodioci), pa i jedni i drugi govore "Allahu Akbar" :mrgreen: a pucaju se

@Cartman, tvoje pogotovo nije sigurno. Finci su se klali sa Rusima i u WW2 :mrgreen: A finska je blizu švedske i tvoje norveške :mrgreen: Norvežani se redovito pripremaju, vježbaju. Poljaci dole također. Litvanci, Latvijci i Estonci pogotovo. Finci s amerima vježbaju... eeeeeeee

tuzlak, mani propagande, neće sravniti sa zemljom jarane, ganjaju Hamas i Fatah. To je njima trn u oku, a one momke što ih kamenjaju na protestima, to se smiri lako..
Pusti tu fb kampanju i te gluposti, to obično finansira neko ko želi da predstavi rat upravo onakvim o kakvom smo sad gore pričali, to izmedju muslimana i zapada i sl.

@brazzo ma i masoni su glupost ba, sve je to medijsko prepucavanje i napumpavanje, spominjanje nečeg što ne postoji ili ako postoji nije toliko opasno. To ti je vječito prepucavanje Istoka i Zapada, tj. Rusije i Amerike i tako će bit dok se ne pokolju, a jedni drugih su žedni ko ja vode..

Inače na streamu se čuju detonacije i nadlijetanja dronova (koji vrše selekciju ciljeva i nadgledanje, tj. overwatch), jer dronovi još uvijek imaju one propelere, pa to zvuči kao "cesna" :mrgreen: mlazni borbeni avioni ne zvuče ovako, a helikopteri, znamo kako deru nebo

Izvinite što smorih, al' toliko gotivim militariju i vojne doktrine, da sam za 2-3 godine svašta naučio, samo jbg, treba upast na vojni univerzitet :tralala:

Edit. E bgm sad sam čuo i borbene mlaznjake :) i heliće, a čini mi se po zvuku apach
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jul 2014, 00:54

tuzlak1987 je napisao/la:Bankari, eto vam odgovor. Sve se promjenilo od trenutka kada je USA 1917 usla u prvi svjetski rat zbog licne koristi bankara, kasniej Wilson nacinio neku glupost dvadesetih godina proslog stoljeca i od tada Amerika, a samim tim citav svijet pocinje da zavisi od toga sta ce oni da skroje. A to sto su oni u Masonima ili drugim udruzenjima to je druga stvar..
bra'o, momcino :thumbup: mada daleko je sire polje tako da.. bice filmski kraj

It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jul 2014, 00:54

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... aults.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarkozi uhapsen, 5 bankara oko Busha umrlo u protekle 2 nedelje, Richard Mellon Scaif jedan od vlasnika Federal Reserve Boarda umro pre nekoliko dana(misteriozne okolnosti). Britanski pedofili u paranoji na celu sa Blerom . Kad normalni ljudi iz Pentagona , koji su inace pod pritiskom mnogih svetskih zemalaja, uskoro krenu po Washingtonu da hapse, bice veselo. ;)

@ Brazzo, ja o masonima ne pricam , to je cirkus bro :mrgreen: to je druze smejurija :mrgreen: kakvi oni. Ovde se radi o oko 10.000 bolesnika koji bi da svetsku populaciju svedu na 500.000.000, i da oni budu gospodari tih ljudi, ovde se radi o monstrumima koji su podjednako opasni za sve na ovom svetu, ali ih se ne treba plasiti jer su pukli po savovima.

Secas se rata u Srbiji 1999. ? Odlicno . Secas se projektila na kinesku ambasadu u BG ? Poginulo nekoliko ljudi , ne znam tacan broj.

Ovaj covek tj. necovek je markirao tu ambasadu za gadjanje, znas kako je zavrsio ? Ubili ga cekicima dok je dzogirao.

http://beforeitsnews.com/alternative/20 ... 22428.html" onclick="window.open(this.href);return false;

poruka je bila jasna - ZNAMO KO STE !!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jul 2014, 00:55

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Momciluci, dodjite meni u Norvesku, ovdje ste sigurni. slika

Jedino da ovi Laponci polude... :?
slikaslika
To brate skijaski, taj smiley trazim. :bow:

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jul 2014, 00:56

SAD šuti jer ima koristi od Izraela, kad im stanu na "rep" bit' će im isto kao i Putinu. Obama nazva Putina i zaprijeti mu sankcijama i čovjek se ušuti. :D

Za sve je kriv novac, da on nije izmišljen sve bi ovo bilo drugačije ;)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jul 2014, 00:57

ZahaKING je napisao/la: tuzlak, mani propagande, neće sravniti sa zemljom jarane, ganjaju Hamas i Fatah. To je njima trn u oku, a one momke što ih kamenjaju na protestima, to se smiri lako..
Pusti tu fb kampanju i te gluposti, to obično finansira neko ko želi da predstavi rat upravo onakvim o kakvom smo sad gore pričali, to izmedju muslimana i zapada i sl.
Kako ti sada uopste mozes znati da Izrael ovo sve nije iscenirao? Jednostavno ono sto procitamo to je, tako kako ti prezentuju, sad jel to tacno ili ne ko zna..

Ali slika ce ti reci vise od 1000 rijeci, a od 1946. kada je citava Palestina bila Palestina, do danas mozes vidjeti promjene. Iz godine u godinu ce ti se ovi napadi pojavljivat i praviti naselja na mjestima gdje ulate i gdje ih presjeku sve dok Palestinski narod konacno ne nestane ..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2014, 01:00

Unofficialpage je napisao/la:SAD šuti jer ima koristi od Izraela, kad im stanu na "rep" bit' će im isto kao i Putinu. Obama nazva Putina i zaprijeti mu sankcijama i čovjek se ušuti. :D

Za sve je kriv novac, da on nije izmišljen sve bi ovo bilo drugačije ;)
Vjeruj mi da se Putin ne boji Obame ;)

A novac nema nikakve veze sa ovim, moc je ono za sta se bore.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jul 2014, 01:02

Za Tursku mislim da je dobar igrac trenutno ali da ce ih nekako zafrkat. Zaplatit ce oni ovo sve dobro jer ne zele da se hvataju sa MMF-om koji je po meni najjaca organizacija na svijetu. Vratili su im citav dug 48 milijardi, a u proteklih 50 godina su imali 37 vlada. Znaci vladao je haos, cim su stali na noge i dobili normalnu vladu mogli ste da vidite da im pocinju praviti smicalice :mrgreen:

Uglavnom vecina drzava je zaduzeno MMF-u i samim time su upale u igru iz koje se ne mozes izvuci i oni ti sve diktiraju. Naprave ti krizu i ti nakon krize se zaduzis jos vise i tako sve..

Drzave koje ne posluju sa njima su pogodite, pored Turske. S.Koreja i Iran :mrgreen:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jul 2014, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jul 2014, 01:03

Zato sam te i pitao ;) ni ja ne to podnosim ali kako su samo kod nas ljudi izaprani tom pricom o masonima to je za sjest i plakat a smij'o bi se najradije. Bilo kako bilo ovo o cemu mi mozemo naglabat su djelice onoga sto oni 'isposluju' izmedju sebe ali puknut ce brato jednom i to debelo ce naebat prvo ovi savezi sklopljeni na 'hinjaka'

@tuzlak imas tu i Argentinu, Boliviju i Urugvaj(cini mi se)

Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 18 jul 2014, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW, samirr, VensanKasel i 11 gostiju.