Isključiti ton i pratiti utakmicu na miru, bez nerviranja...Otelo je napisao/la:Marjana Mijajlovica i Vedu.Marjan je napisao/la:Koga ti nazivas uhlebom ?Otelo je napisao/la:Kad Space TV prenosi Sarajevo ne gubi![]()
Tacno bi bilo sevapnije da su pustili sliku i zvuk sa stadione bez ovih ubleha ( makar bi uzivao u prvom poluvremenu i Hordama Zla.)
Mada meni Vedo moze proci, makar nema onaj hrapavi glas. Kad cujem Marjana odmah me to asocira na dva lonca koja udaraju jedan o' drugi
Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi
Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Necu, onda bih prepustio pozdravljanje miseva, krokodila i pozivanje da se misevi vrate u rupe
Nego, jes ti doticni Marjan poltron-ubleha Mijajlovic ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lakse malo @Otelo sta si navalio na covjeka
Ja sam ugasio ton

Ja sam ugasio ton

Stvarno da mi je znati kako onaj glavonja Vedo dodje u tu poziciju da bude komentator nase fudbalske selekcije.. Pa da on ima pojma o cemu sta prica haj (al nema), ali brate i zvuci ko neka trebica + skroz smotan. Pogotovo kad se zakuhta. A Marjan... Oh Marjane... podrzavao sam te ali brate iz utakmice u utakmice ti veca ubleha sto sam mislio.
FACE TV sto se tice fudbala = nula. Ali eto hvala im ipak na nekim prenosima...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
S ovim svim se slazemsajo10 je napisao/la:Stvarno da mi je znati kako onaj glavonja Vedo dodje u tu poziciju da bude komentator nase fudbalske selekcije.. Pa da on ima pojma o cemu sta prica haj (al nema), ali brate i zvuci ko neka trebica + skroz smotan. Pogotovo kad se zakuhta. A Marjan... Oh Marjane... podrzavao sam te ali brate iz utakmice u utakmice ti veca ubleha sto sam mislio.

Ja onog Vedu nmg slusati. Covjek glas nula, a Marjan je svoje lice pokazao

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Marjana,kad je sam nekako i mogu slusati ali sa ovim u kombinaciji,cisti amaterizam i jako lose odradjen prenos
-
- Kontakt:
Marjan nas uzeo na emocije protiv Belgije..al polako gubi kredit 

Pa zasto bih polako prema covjeku koji je vrijedjao citav forum iz Brazila i uspust ne govorim lazi nego istinuMElloo je napisao/la:Lakse malo @Otelo sta si navalio na covjeka![]()
Ja sam ugasio ton

Da ga hvalim niko se ne bi bunio.
Ja nisam gasio ton jer su Horde Zla napravile odlicnu atmosferu i bilo je steta ne slusati ih

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Došao ovaj Otelo da pametuje, čovjek koji ima 24 posta dnevno na jbnom forumu o Marjanu Mijajloviću koji je uspješniji od njega u svim sferama života.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Otelo je napisao/la:Necu, onda bih prepustio pozdravljanje miseva, krokodila i pozivanje da se misevi vrate u rupe![]()

ja uhlebu ne slusam
-
- Kontakt:
Sad ce te cuti Marjana sta ce vam svasta nagovoriti 

Joj ode se ubiti zbog tvojih uvreda.Vandelanoite je napisao/la:Došao ovaj Otelo da pametuje, čovjek koji ima 24 posta dnevno na jbnom forumu o Marjanu Mijajloviću koji je uspješniji od njega u svim sferama života.
Bas sam zavidan covjeku kojeg su otjerali sa sve i jedne televizije i koji je sve postigao uvlacenjem u guzice

Pa radije cu zivjeti kao prosjak nego kao on

Ja mozda gubim dane ovdje, ali makar imam dostojanstvo za razliku od doticnog.
Najzad, citavu godinu sam ucio u skoli da bih mogao nabijati postove ljeti

U pravu si Otelo pretjeraoTMmanija2012 je napisao/la:Sad ce te cuti Marjana sta ce vam svasta nagovoriti

Haha ja eh.. Sad ce opet "informacije" koje imamo, forumi, ovo ono.. Nista u zivotu uspjeli nisu bla bla (a vrti se non stop ko na heroinu da je)TMmanija2012 je napisao/la:Sad ce te cuti Marjana sta ce vam svasta nagovoriti

"Sefe, sefe, moguli ja jost nesto reci" - Marjan Mijajlovic
Marjan brat!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ocekujem javljanje iz Norveske sa izjavom: "Neki zgubidani sa foruma, na kojem nisam bio 5 godina, jer je to gubljenje vremena, me spominju. Misevi, vi niste nista, vratite se u rupe "sajo10 je napisao/la:Haha ja eh.. Sad ce opet "informacije" koje imamo, forumi, ovo ono.. Nista u zivotu uspjeli nisu bla bla (a vrti se non stop ko na heroinu da je)TMmanija2012 je napisao/la:Sad ce te cuti Marjana sta ce vam svasta nagovoriti![]()
Marjan brat!
I onda se javlja Hadzifejzovic i dere se : "Tako je Makiiiiiiii"
- Goalgetter
- Kontakt:
Svi smo mi misevi.. 

-
- Kontakt:
Tako to radi Maki svadja se sa rajom sa foruma u toku tekme 

Maki jesi li progovorio? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tyler durden
- Kontakt:
maki ne treba prenosit zbog svoje gluposti a ne ekavice.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.