Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

viKK
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la viKK » 17 jul 2014, 13:47

šta se stalno pozivaš na te postove što si tu citirao.. nitko od tih ljudi nije napisao da džeku treba izbaciti iz reprezentacije (kao što si ti napisao) nego su jednostavno nezadovoljni njegovim učinkom na terenu.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 jul 2014, 13:50

viKK je napisao/la:šta se stalno pozivaš na te postove što si tu citirao.. nitko od tih ljudi nije napisao da džeku treba izbaciti iz reprezentacije (kao što si ti napisao) nego su jednostavno nezadovoljni njegovim učinkom na terenu.

Kako nije :
gost je napisao/la:Al zar nije onda logično, ako je uistinu tako kao što ti napisa, a vidim na ovoj temi većina je komentara na tom fonu, da mu se zahvalimo na saradnji i nađemo nekog mlađeg igrača, spremnijeg na trčanje i borbu. Kažemo mu, hvala ti Edine za ovo što si uradio, ali nisi ti više za nas.

Nekako mi to logično izgleda.

Dobro, sad će neko odgovriti, nije tako, on treba samo da trči više, ali Edin je etablirani igrač, dostigao vrh u fudbalu, teško je njega više natjerati da radi ono što on ne želi. Dakle, jedino rješenje je Edin out.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 jul 2014, 13:57

post nije bio upućen tebi već @gostu.. s tobom se slažem.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 jul 2014, 14:01

viKK je napisao/la:šta se stalno pozivaš na te postove što si tu citirao.. nitko od tih ljudi nije napisao da džeku treba izbaciti iz reprezentacije (kao što si ti napisao) nego su jednostavno nezadovoljni njegovim učinkom na terenu.
tako je druže, niko nije, ne govorim ni ja o izbacivanju, nego o jednostavno zamjeni igrača koji se nedovoljno zalaže sa igračem koji će da trči, bori se, i da onda svi (i ovdje na forumu) kažu, aferim momčino, nema veze što smo izgubili, dobro si trčao.

Ne znam, meni to nekako logično nakon postova što sam ih pročitao... :?:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:22

Tebi je uvijek logično da mišljenje par pojedinaca kreira stvarnu sliku o Džeki, a nikako da skontaš da su ljudi ponekad frustrirani i kažu ono što ne misle. Nije lako gledati ga kako pogledom prati lopte i to mu prolazi samo zato jer se zove Edin Džeko, da je neko drugi u pitanju, bila bi to sasvim druga priča.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jul 2014, 14:26

Virtu4l je napisao/la:Tebi je uvijek logično da mišljenje par pojedinaca kreira stvarnu sliku o Džeki, a nikako da skontaš da su ljudi ponekad frustrirani i kažu ono što ne misle. Nije lako gledati ga kako pogledom prati lopte i to mu prolazi samo zato jer se zove Edin Džeko, da je neko drugi u pitanju, bila bi to sasvim druga priča.
Isto kao što tebi prolazi za rukom da konstantno braniš Sušića, iako smo u najbitinijoj utakmici Mundijala igrali bez čovjeka pozadi. Iako taj isti Sušić stavlja tog' isto Džeku da se šetka po terenu. I šta ti nije jasno?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:29

Evo sad mi nije jasno šta je pisac htio da kaže i kakve veze ima Safet Sušić sa ovom diskusijom iznad.
Voli te tvoje Sarajevo.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jul 2014, 14:33

Virtu4l je napisao/la:Evo sad mi nije jasno šta je pisac htio da kaže i kakve veze ima Safet Sušić sa ovom diskusijom iznad.
Apsolutno ista priča. Obojici polazi za rukom da prave gluposti, i opet ne odgovaraju za to. Jer su nam toliko puta priredili radost. A ako ćemo se stalno zadovoljavati malim stvarima, onda nije ni čudo što našu repku u sjedećoj odbojci, svjetske prvake niko da ispoštuje. :wave:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:37

*p!p!t@* je napisao/la:Obojici polazi za rukom da prave gluposti, i opet ne odgovaraju za to. Jer su nam toliko puta priredili radost.
Poprilično sam siguran da sam to napisao u ovom postu za koji si se zakačio.
Voli te tvoje Sarajevo.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jul 2014, 14:39

Virtu4l je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Obojici polazi za rukom da prave gluposti, i opet ne odgovaraju za to. Jer su nam toliko puta priredili radost.
Poprilično sam siguran da sam to napisao u ovom postu za koji si se zakačio.

Ali kako sam ja shvatio uz blagu dozu ironične defanzive na račun Edina. E sad, nadam se da sam fulio, i da ako ih braniš da ih braniš sve. Ali prije svega moje mišljenje je takvo da Edin ne bi mogao šetati da ga Pape ostavi na klupi, nego bi grizao kao u City-u kad ga Pellegrini šalta... :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:46

Uvijek ću ih braniti, ponekad se u afektu kaže nešto loše, ali to je samo onda kada se očekuje mnogo više od onoga što su u tom momentu prikazali.
Voli te tvoje Sarajevo.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 jul 2014, 14:48

e ovdje vala lud zbunjenog.....jel onda treba Džeko da igra i ako ne trči........ne treba ga mijenjati sa nekim mlađim, željnim dokazivanja, koji će haman da trči..... :?:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:50

Baš bih volio vidjeti tog junaka koji će Edina Džeku staviti na klupu, u slučaju negativnog rezultata još u tunelu bi dobio otkaz.
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 jul 2014, 16:49

slika

Drustvo se skupilo. :kafa:
1946

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 17 jul 2014, 18:16

Vidi se vala da Dzeko vise nije toliko popularan kao prije SP. Drago mi je, nije sto mrzim Dzeku, pratim ga cak i vise od ostalih, al njegovo ponasanje u zadnje je zasluzilo to! Besic je novi idol BH!
G BUSSA BUSS

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 jul 2014, 01:38

Hase10 je napisao/la:Vidi se vala da Dzeko vise nije toliko popularan kao prije SP. Drago mi je, nije sto mrzim Dzeku, pratim ga cak i vise od ostalih, al njegovo ponasanje u zadnje je zasluzilo to! Besic je novi idol BH!
Džeko je uz Pjanića naš najpopularniji igrač!
Iza toga idu ostali.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 jul 2014, 14:51

mozak je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Vidi se vala da Dzeko vise nije toliko popularan kao prije SP. Drago mi je, nije sto mrzim Dzeku, pratim ga cak i vise od ostalih, al njegovo ponasanje u zadnje je zasluzilo to! Besic je novi idol BH!
Džeko je uz Pjanića naš najpopularniji igrač!
Iza toga idu ostali.
popularnost je jedno,a čojstvo i zalaganje na terenu drugo..Neće momčina da dođe na pripreme jer je došo Hajrović neće momčina da igra jer nije došo Ibričić neće momčina da trči sparina u Kujabi..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2014, 22:19

slika

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 18 jul 2014, 23:37

Ovaj Amir je veca ulizica od Ibricica.
StarMo nije skutorija...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 jul 2014, 00:44

zgembo89 je napisao/la:popularnost je jedno,a čojstvo i zalaganje na terenu drugo..Neće momčina da dođe na pripreme jer je došo Hajrović neće momčina da igra jer nije došo Ibričić neće momčina da trči sparina u Kujabi..
Ne laprdaj.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 8 gostiju.