Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jel istina da koriste i bojni otrov? Ne mogu da vjerujem da to neke države samo onako posmatraju sa strane..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Trebamo osnovat neku progermansku strankuDijaspora će nas finansirat
![]()

bosnisch-deutsche aktion
slogan 100% Njemacka

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ja sam bio banovan par puta jer sam rekao da je Hitler genije
Sad smo mogli na njemackom ovdje šprehati .......

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
a s kim ću ja da ratujem?Tribalian je napisao/la: Uglavnom prijatelju @ Kawhi, ako hocete da ratujete, vracate vojsku i ostalo , samo ti meni javi to na vreme na PP da se ja lepo pokupim odavde, ovaj put moracete bez mene.Toliko od mene za veceras, hvala na paznji.

@AsharaK ne podliježi propagandi jarane nije čaj...
hahahaha eh može takoKawhi je napisao/la:Trebamo osnovat neku progermansku strankuZahaKING je napisao/la:
Što se mi prije okrenemo našoji malo više Njemačkoj bolje će nam biti
Dijaspora će nas finansirat
![]()

hahahahahaahKawhi je napisao/la: Nemoj mi na AdolfaKad ga već pokušavaš optužit za nešto loše reci da je bio pedofil i antisemit.To što si ti rekao su neistine,da je živ sad bi te tužio za klevetu
![]()
Ne brini se nije nama cilj rat sa Srbijom,nama je cilj ujedinjenje s Njemačkom pa sad diplomatski il vojno...Samo nam ne šaljite Principa opet kad se to završi![]()
Nešto si mi preozbiljno završio post,a ja se zayebavam.Ne valja ti to

@Otelo nadam se da večeras nema banova, ne vrijeđamo nikog

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Cak ima i livestream napada...
- samo_lijevo
- Kontakt:
dobro vas je ,manite se tog fasiste.Ovdje govorimo o Njemackoj,ne o tim budalama.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A nema im ko pomoci, u Siriji je haos, Jordan slab, Saudijska Arabija smradovi, Iraq katastrofa, Kuvajt, Emirati, Jemen i ti ostali bogati smradovi. Njima ovi nisu pomogli ni 1949, a kamoli sad. Vise im je tad pomogla Somalija..AsharaK je napisao/la:Jel istina da koriste i bojni otrov? Ne mogu da vjerujem da to neke države samo onako posmatraju sa strane..
Turska kada ide Nato ide uz NATO, napadali su sa NATO paktom i Libiju..
Fasista ovo-ono a covjek je nakon sramote iz WWI stvorio najmocniji europsku drzavu u roku od 5-6 godina.samo_lijevo je napisao/la:dobro vas je ,manite se tog fasiste.Ovdje govorimo o Njemackoj,ne o tim budalama.
Ne podrzavam ja njegove ratove, ubojstva i te stvari ali njegovu politcku genijalnost i ekonomsko znanje da.
Mada, on je bio okruzen genijalnim ljudima koji su znali svoj posao i zbog toga je Njemacka tad bila jaka i ostala je jaka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uzeli bi s 90% u oba entiteta.Svako ima nekog u Njemačkojsamo_lijevo je napisao/la:Trebamo osnovat neku progermansku strankuDijaspora će nas finansirat
![]()
![]()
bosnisch-deutsche aktion
slogan 100% Njemacka

I treba te banovat za nacizamOtelo je napisao/la:Ja sam bio banovan par puta jer sam rekao da je Hitler genije![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@Zaha da se mi ipak ovdje pozdravimo, šta znaš šta će biti kad dođe Monolog, CashMan ili admin. 
Što bi ja volio ove Arape nabubat, to je sve glupo, glupi su ko točak i to od traktora onaj zadnji

Što bi ja volio ove Arape nabubat, to je sve glupo, glupi su ko točak i to od traktora onaj zadnji

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
E sad ga i ti Zole pretjera.
To sto malo naginjem desno nije nista puno za bana
Ali, samo da se zna izjasnjavam se kao radikalna ljevica
To sto malo naginjem desno nije nista puno za bana

Ali, samo da se zna izjasnjavam se kao radikalna ljevica

- samo_lijevo
- Kontakt:
hoces opet da letis zajedno sa ajvarom?Otelo je napisao/la:Fasista ovo-ono a covjek je nakon sramote iz WWI stvorio najmocniji europsku drzavu u roku od 5-6 godina.samo_lijevo je napisao/la:dobro vas je ,manite se tog fasiste.Ovdje govorimo o Njemackoj,ne o tim budalama.
Ne podrzavam ja njegove ratove, ubojstva i te stvari ali njegovu politcku genijalnost i ekonomsko znanje da.
Mada, on je bio okruzen genijalnim ljudima koji su znali svoj posao i zbog toga je Njemacka tad bila jaka i ostala je jaka.
eto sretno vam,ja se povlacim.Stidi se dijete o kome pises.
Laku noc.
Isto je reagirao i filip (zbog njega sam i banovan jer je odletio adminu) kad je ostao bez argumenta za period od 1934-1939samo_lijevo je napisao/la:hoces opet da letis zajedno sa ajvarom?Otelo je napisao/la:Fasista ovo-ono a covjek je nakon sramote iz WWI stvorio najmocniji europsku drzavu u roku od 5-6 godina.samo_lijevo je napisao/la:dobro vas je ,manite se tog fasiste.Ovdje govorimo o Njemackoj,ne o tim budalama.
eto sretno vam,ja se povlacim.Stidi se dijete o kome pises.
Laku noc.

Odoh i ja ispušit koju.Valjda je kiša stala pa mognem na balkon.
@Otelo podsjeti me da ti pošaljem nešto pa nećeš tako pričat.
Noć svima
Noć svima
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako se ja sjetim da te npodsjetimKawhi je napisao/la:Odoh i ja ispušit koju.Valjda je kiša stala pa mognem na balkon.
Noć svima

Dao bih bubreg da sad mogu zapaliti koju (koji

Nego jel zna ko sta je ovo na nebu :http://prntscr.com/43r6kb
Skupina od 13 militanata pretrpjela je izravni zračni napad svega par sekundi nakon što su se spustili u improvizirani tunel kojim su trebali prijeći na izraelski teritorij u selo Sufa.

Ovo što vidite, da sporo pada, to su signalne baklje, rakete ne padaju ovako sporo.

Bojni otrovi sigurno nisu, a artiljerija, municija i ostalo jeste

Samo su mi najjači ovi sa portala avaza. Postavili slike bombardovanja Gaze, a na par slika Iron Dome presretači raketa.

Bukvalno osvjetljavaju grad s ovim svjetlećim "bakljicama", sve se vidi

Na forumu pišu, da su pohapsili 5-6 militanata, sudi im se momentalno.
Pa ne svađamo se, gledamo slike/videe iz Gaze, diskutujemo, pričamo o dešavanjima u svijetu, ne diramo tri strane na balkanuUnofficialpage je napisao/la:@Zaha da se mi ipak ovdje pozdravimo, šta znaš šta će biti kad dođe Monolog, CashMan ili admin.

što se tiče arapa...ne znam sta bih ti rekao, davno su neki shvatili da određeni ratovi nisu njihovi. Šta fali Iraku? Ko sad dira Irak od zapadnih zemalja? Imaju vojsku, premijera Al MAlikija, eto povukli su se i Ameri iz Iraka, nema više pucanja, ili ipak ima? Ko napada na Irak? Teroristički front Islamskih Država Iraka i Levanta (ISIL) (nešto poput alkaide, veze s islamom nema). Eh toga se treba rješavati. Protiv takvih se treba ratovati. Oni ludi Kurdi ih satjeravaju, al' ne mogu sami.
I je*o vas Hitler, taman sam se udomaćio po 50hiljaditi put.

A sta pokusaju sa tim reketama ?
Nego, u jednom trenutku zasvira Nokia 33 10
Nego, u jednom trenutku zasvira Nokia 33 10

Pješadija i tenkovske pukovnije su u Gazi, trenutno čiste ulicu po ulicu od Hamasovih terorista. Obzirom da je mrak i da u Gazi sad nema struje, koriste ovo kao osvjetljenje, jer regularna vojska i nije toliko "specijalna" da svi imaju NVG (night vision googles) pa da vide "kroz mrak"
Samo osvjetljavanje, vidiš da pada selektivno, gdje treba, planski.
btw. ono što mene iskreno buni otkako je ovo počelo u Gazi, jeste slijedeće, a istina je.. (tuzlak me pit'o za propagandu, evo jarane..)

btw. ono što mene iskreno buni otkako je ovo počelo u Gazi, jeste slijedeće, a istina je.. (tuzlak me pit'o za propagandu, evo jarane..)
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 18 jul 2014, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fali l' još kome naš banovani 'no homo
' forumaš?

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ko je to?