Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Kvrzic u igri
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
treba obratiti paznju na Radovca i Cimirota, igraju momci glavom i jedan drugog nadopunjuju t.j. cine jedan drugog boljim igracem...
P.S. u nasoj ligi itekako ima kvalitete, mi omalozavamo nase igrace, onda se pitamo zasto ih ostali ( izvan BiH) ne cijene...
P.S. u nasoj ligi itekako ima kvalitete, mi omalozavamo nase igrace, onda se pitamo zasto ih ostali ( izvan BiH) ne cijene...
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Danas puno potencijalnih igrača Cican Stanković, Burić, Galešić, Šćuk, Zakarić, Cimirot, Kvržić, Dilaver ... poslije ću napisati onu mini analizu koju uvijek napišem.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Koju utakmicu si ti pratio Sarajevo ili Rijeku ili Zeljeznicar tekstualno ??normalaba je napisao/la:Nije se sastavio sa loptom...JackTheStripper je napisao/la:Emir Dilaver u prvoj postavi za Ferencvaros protiv Rijeke.
Ili sve tri odjednom ??
Radovac i Cimirot su vec sada poprilicno bolji od Hadzica. I jedan i drugi se vidi da ce biti igracine. Vec sada odskacu kvalitetom. Nadam se da je Pape gledao utakmicu imao je sta da vidi. Iako je Sarajevo nesretno porazeno.mrsic07 je napisao/la:treba obratiti paznju na Radovca i Cimirota, igraju momci glavom i jedan drugog nadopunjuju t.j. cine jedan drugog boljim igracem...
Radovac je bolji veceras bio od Cimirota ali realno daleko su još od rep..
zgembo89 je napisao/la:Radovac je bolji veceras bio od Cimirota ali realno daleko su još od rep..
Ne znam za pravog igraca nikad nije rano. Pjanic je i prije 18-te pruzao odlicne partije. Sjeti se kada je Besic debitovao za nas. I Radovac i CImirot su odigrali bez greske i u odbrani i u napadu. Prakticki nisu lopte izgubili. Njih dvojica posjeduju jedan ekstra kvalitet i to se jednostavno vidi. Odskacu od drugih igraca, KLASE IGRACI.
Mali Zakaric bi trebao dobiti priliku. Jedan od najboljih igraca nase lige, sigurno.
Druga stvar je sto momak nije eksponiran po forumima i portalima pa ga se slabo i spominje u tom nekom kontekstu
Druga stvar je sto momak nije eksponiran po forumima i portalima pa ga se slabo i spominje u tom nekom kontekstu
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Iz naše lige bi jedino pozvao: zakarića, hebibovića, i ovog duljevića.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sto se mene tice: Srdjan Stanic, Gojko Cimirot i Goran Zakaric bi trebali uskoro da dobiju priliku u Reprezentaciji. Sva trojica vec nekoliko godina igraju veliku ulogu u svojim klubovima, koji su vodeci u drzavi. A ove sezone su cak mozda i najvazni (pa eto top tri makar) igraci svoji klubova.
Bilo kako bilo, mislim da posle ove sezone nece nijedan ostati u nasoj drzavi. Stanic se spominje kao zamjena Visci u Istanbulu. Zakaric je jos pola godine ugovorom vezan za Siroki a Cimirot je stvarno dobar igrac i ocekujem da na kraju sezone ostvari solidan/dobar transfer u inostranstvo.
Bilo kako bilo, mislim da posle ove sezone nece nijedan ostati u nasoj drzavi. Stanic se spominje kao zamjena Visci u Istanbulu. Zakaric je jos pola godine ugovorom vezan za Siroki a Cimirot je stvarno dobar igrac i ocekujem da na kraju sezone ostvari solidan/dobar transfer u inostranstvo.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Rijeku vise nego Sarajevo. Bolji mi stream bio. Rijeka bila strasna a Dilaver se utopio u sivilo svoje ekipe.Ajax je napisao/la:Koju utakmicu si ti pratio Sarajevo ili Rijeku ili Zeljeznicar tekstualno ??normalaba je napisao/la:Nije se sastavio sa loptom...JackTheStripper je napisao/la:Emir Dilaver u prvoj postavi za Ferencvaros protiv Rijeke.
Ili sve tri odjednom ??
Sto pitas?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Gojko Cimirot bi mogao biti veliki igrač. Ne pamtim da sam gledao boljeg igrača u nekom našem klubu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Onako zbog Dilavera. Jer nisam toliko pratio Rijeku.normalaba je napisao/la:
Rijeku vise nego Sarajevo. Bolji mi stream bio. Rijeka bila strasna a Dilaver se utopio u sivilo svoje ekipe.
Sto pitas?
@Clutch Cimirot je bolji vec sada od Hadzica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jul 2014, 08:01, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se za Cimirota i Radovca.... Podsjećaju na Besica!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
+1Batko je napisao/la:Slažem se za Cimirota i Radovca.... Podsjećaju na Besica!!!
Sent from Angelina's bed
Vrhunski igraci i jedan i drugi, vrhunski. Ali Pape nece povzvati ni jednog od njih dvojice. Ako nista jer se boji da bi ga kritikovali da zove dvojicu igraca iz Sarajeva ( cak i ako bi oni taj poziv zasluzili ). I ovako se ne razumije najbolje sa novinarima. Tako da postoji jedno 5% sansi da pozove Cimirota. A Radovac ce morati pricekati bar jos dvije godine. Mada i mene podsjeca na Besica.
Ovako stoji hijerarhija... Radovac I Cimirot ne mogu obrisati kopacke Zoloticu, al pak zato Zola ne moze Prcicu... koji je dosta bolji igrac pogotovo u pravcu napada, a recimo kompletniji je igrac i od Besica, jak u defanzivi (nije ko Mume al je dobar) al zato prema naprijed prekucava (tu je dobrano jaci od konkurencije pa I od bese)..., pa zato da ga je mazga vodila na SP vec sada bi bio minimalno u jednom Lyonu... pa zato idemo po redu... prvo Sanjin pa Zola pa onda ovi iz nase lige koje nece niko....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Radovca i ne treba zvati. Momak je 96 godiste i ocekujem da ga Jagodic polahko uigrava u U21-repku. Medjutim Cimirot nebi bio los potez. Ali ako cemo "po redu" sto se kaze, u mojim ocima ima tu nekolko igraca koji su trebali barem po meni vec dobiti sansu, to je prije Gojka. A to su Grahovac i Prcic pa i Zolotic donekle. Medjutim nebi imo nista protiv da dobije poziv mali. Ali svakako da cemo za koju godinu imati strasnu konkurenciju u veznom redu!Ajax je napisao/la:+1Batko je napisao/la:Slažem se za Cimirota i Radovca.... Podsjećaju na Besica!!!
Sent from Angelina's bed
Vrhunski igraci i jedan i drugi, vrhunski. Ali Pape nece povzvati ni jednog od njih dvojice. Ako nista jer se boji da bi ga kritikovali da zove dvojicu igraca iz Sarajeva ( cak i ako bi oni taj poziv zasluzili ). I ovako se ne razumije najbolje sa novinarima. Tako da postoji jedno 5% sansi da pozove Cimirota. A Radovac ce morati pricekati bar jos dvije godine. Mada i mene podsjeca na Besica.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Prvi na listi za pozive Hebibović, onda ostali 
Trenutno korisnika/ca: al87, DzemoVoliMarmeladu, Goalgetter, Godfather, MehofromTurinja, MostarReds22, random11, Scholl, soccerfan, torbica i 60 gostiju.